Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εεχω χασει την μπαλα εεε αυριο ειναι τσικνοπεμπτη???εδω δε την γιορταζουν γιαυτο.ντυνονται καρναβαλια αλλα δεν εχουν τσικνοπεμπτη.κ να σας πω.την τσικνοπμπτη δεν ειναι που ντυνονται ολοι καρναβαλια κ βγαινουν εξω????

Holy Diver

Ουφ, γεια σας κοριτσάκια και από εμένα.

Σήμερα πήγα μια βόλτα για να πάρω ένα καλτσόν εγκυμοσύνης και μετά στο φαρμακείο του άντρα μου για να σουφρώσω καμία κρέμα. Smoutsaki μου μήπως θέλεις να σου στείλω κανένα τεστ? Αν και συμφωνώ με την Rosebaby αν θεωρείς λογική την καθυστέρηση, να μην πάρεις ακόμη και μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία. Rosebaby χάρηκα που πήγανε όλα καλά. Αντε μεγαλώνει με το καλό ο μπεμπης.

Εγώ την μπεμπούλα μου δεν την άκουσα ακόμη. Ελπίζω να ηρεμήσω τώρα και να κουνηθεί. Με τον υπέρηχο έχω ανγωθεί και φοβάμαι να πάω. Αλλά και όσο το καθυστερώ πάλι ανγχώνομαι.

Χα χα, φιφάκο μου πολύ μου άρεσε η ιδέα σου για την στολή. Αν και θα πάει να μου πάρει σε λίγο ο άντρας μου. Θα μου κάνει έκπληξη! Δεν φοβάμαι να ντυθώ καρναβάλι για το παιδί Δημητρούλα μου, φοβάμαι να μην με χτυπήσουνε κατα λάθος με τον χαμό που θα γίνεται αύριο βράδυ.

κοριτσια εεχω χασει την μπαλα εεε αυριο ειναι τσικνοπεμπτη???εδω δε την γιορταζουν γιαυτο.ντυνονται καρναβαλια αλλα δεν εχουν τσικνοπεμπτη.κ να σας πω.την τσικνοπμπτη δεν ειναι που ντυνονται ολοι καρναβαλια κ βγαινουν εξω????

νεφέλη δεν υπάρχει λόγος να το αναβάλεις , είναι κάτι που πρέπει να γίνει

και όλα θα πάνε καλά , διαφορετικά και στην αυχενική θα είχες δει κάτι

δες το έτσι

δήμητρα αυριο είναι η μέρα που βγαίνουν τα καρναβάλια, με τα παρτυ στα μαγαζιά μέχρι το πρωι

είναι μια μέρα τρελή γενικά απο το πρωι

να μην ήταν και εργάσιμη καλά θα ήταν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ασε Δήμητρα γίνεται χαμός, γι αυτό ψιλοανησυχώ. Από την άλλη δεν μπορώ και να κλειστώ μέσα. Εμένα ο άντρας μου έχει και διημέρευση, από τις 8 το πρωί εώς της 10 το βράδυ και μας το χαλάει αυτό. Αλλά θα βγούμε μετά.

Αυχενική και β Rosebaby έχω κάνει, τώρα είναι τυπική. Εγώ επειδή είμαι φοβητσιάρα πηγαίνα κάθε δύο εβδομάδες. Μου παίρνει 50 ευρώ κάθε φορά. Δεν θέλει χρήματα πάντα, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε εντάξει απέναντι του και του τα δίνουμε. Καθε φορά βέβαια μου κάνει από την αρχή όλες τις μετρήσεις της β. Ωχ θεούλη μου, πάντα το ίδιο άνχος.

δήμητρα αυριο είναι η μέρα που βγαίνουν τα καρναβάλια, με τα παρτυ στα μαγαζιά μέχρι το πρωι

είναι μια μέρα τρελή γενικά απο το πρωι

να μην ήταν και εργάσιμη καλά θα ήταν

αυτο ρε παιδια γινεται παντου ?εννοω σε ολη την ελλαδα?γιατι μια φιλη που μενει αθηνα μου ειπε οτι εκει δε το κανουν:shock:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Nefelaki φαρμακοποιος ειναι ο αντρας σου???αρε τυχερη τσαμπα ολα εεεε?????

να αποφυγετε την πολυκοσμια και να πατε σε κανα φαγαδικο με μουσικουλα και μεζεδακια για να αποφυγεις τα νταπαντουπα!!!εμενα γενικα απο μικρη δεν μου αρεσε το καρναβαλι ...αλλα αυριο θα εχουμε φαγοποτι σπιτι μας με αναμενο τζακακι και μπαρμπεκιου αναμενο και λεμε να φορεσουμε και κατι!!!

και γω βαριεμαι να καθομαι σπιτι rosebaby μου αλλα ο 7ος ειναι συνηθως μηνας για ψωνια και φτιαξιμο του δωματιου οποτε θα περασει!!!Ο 8ος φανταζομαι ειναι δυσκολος λογο κοιλιας και βαρους και ο 9ος ολαααλααλαλλαλαλα!!!!

Ε Δημητρουλα μου ετσι δεν ειναι ??

Σημερα κρυωνω πολυ ...εχω και ενα τραβηγμα χαμηλα που με κανει να θελω πιπι συνεχεια!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ασε Δήμητρα γίνεται χαμός, γι αυτό ψιλοανησυχώ. Από την άλλη δεν μπορώ και να κλειστώ μέσα. Εμένα ο άντρας μου έχει και διημέρευση, από τις 8 το πρωί εώς της 10 το βράδυ και μας το χαλάει αυτό. Αλλά θα βγούμε μετά.

Αυχενική και β Rosebaby έχω κάνει, τώρα είναι τυπική. Εγώ επειδή είμαι φοβητσιάρα πηγαίνα κάθε δύο εβδομάδες. Μου παίρνει 50 ευρώ κάθε φορά. Δεν θέλει χρήματα πάντα, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε εντάξει απέναντι του και του τα δίνουμε. Καθε φορά βέβαια μου κάνει από την αρχή όλες τις μετρήσεις της β. Ωχ θεούλη μου, πάντα το ίδιο άνχος.

ρε συ νεφέλη , ηρέμησε , τι θα πει καθε δυο εβδομάδες

μην νομίζεις είναι καλος ο υπέρηχος στο μωρό τόσο συχνα

αυτος γιατί να μην θέλει να πάρει λεφτα

μια φορα τον μήνα αν δεν εχεις κάποιο περίεργο σύμπτωμα είναι υπερ αρκετό

και αφου μπαινεις στην διαδικασία του υπέρηχου καθε τόσο λογικό είναι να αγχώνεσαι

καλό είναι να το σταματησεις το τόσο συχνό

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Από ότι ξέρω γίνεται παντού. Στην Αθήνα συνήθως γίνεται στην πλάκα. Και μετά το έθιμο της ημέρας είναι να τρως κρέας.

καλημερα,,, καλε τι λετε? εγω γιατι δεν βλεπς τιποτα τοσα χρονια???

μονο εξω βγενει ο κοσμος να φαει:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

στην αθηνα λεω

v2T5p2.png

1YZ6p2.png

ο 8ος θεωρειται ο μηνας που λενε οτι δε κανει να γεννησεις.καλυτερ στον 7ο παρα στον 8ο.δε το εχω ψαξει το θεμα καλα ωστε να διαπιστωσω αν αληθευει.

τελικα ρε παιδια στην αθηνα ντινονται την τσικνοπεμπτη κ κανουν παρτυ η οχι?θα σκασωω:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

προσεχε , κανεισ λιγο εως πολυ κακο στο μωρο με τον υπεριχο.... 2 εχω κ εγω κ ξερω,, τι σοι γιατροσ επιτρεπει να κανεισ τοσο σιχνα υπεριχο... ξερεισ τι μπορει να παθει το μωρακι???????:(

v2T5p2.png

1YZ6p2.png

ο 8ος θεωρειται ο μηνας που λενε οτι δε κανει να γεννησεις.καλυτερ στον 7ο παρα στον 8ο.δε το εχω ψαξει το θεμα καλα ωστε να διαπιστωσω αν αληθευει.

τελικα ρε παιδια στην αθηνα ντινονται την τσικνοπεμπτη κ κανουν παρτυ η οχι?θα σκασωω:tongue:

μονο βγενουμε το βραδι σε ταβερνες κ τρωμε τιποτα αλλο :rolleyes:

v2T5p2.png

1YZ6p2.png

στην θεσσαλονικη οι δρόμοι πλημμυρίζουν απο καρναβάλια

μικροι και μεγάλοι στους δρόμους

όλα τα μπαρ και τα καφέ έχουν πάρτυ με μπουφε και εκδηλώσεις

τρέλα σου λεω. τι έγινε η Αθήνα το άφησε το έθιμο ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ρε συ νεφέλη , ηρέμησε , τι θα πει καθε δυο εβδομάδες

μην νομίζεις είναι καλος ο υπέρηχος στο μωρό τόσο συχνα

αυτος γιατί να μην θέλει να πάρει λεφτα

μια φορα τον μήνα αν δεν εχεις κάποιο περίεργο σύμπτωμα είναι υπερ αρκετό

και αφου μπαινεις στην διαδικασία του υπέρηχου καθε τόσο λογικό είναι να αγχώνεσαι

καλό είναι να το σταματησεις το τόσο συχνό

να σας πω κ εγω ηθελα συχνους υπερηχους στο πρωτο αλλα ο γιατρος μου ειχε πει μονο καθε μηνα.στο κατω κατω ειχε συμφερον γιατι τους εξτρα τους πληρωνεις.μπορουσε να μου πει οκ.αλλα μου ειπε οτι δε κανει.ολα τα μηχανιματα αυτα εχουν καποιο ποσοστο ακτινοβολιας

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...