Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλημερααααα...

μαρα κι εμενα η μυτη μου ειναι μονιμα μπουκωμενη,και δεν μπορω να αναπνεω και καλα και σπανε και τα αγγειακια της μυτης και ματωνει κιολας...αλλα ο γιατρος μου εχει πει οτι ειναι φυσιολογικο...φλεματα δεν εχω...

αγγελα,αντε να μας πεις και την εμπειρια σου απο τη μαια...

εμεις πηγαμε σημερα και πηραμε τα αυτοκολλητα για τον τοιχο...και κλεισαμε και την κουνια γιατι ητανε η τελευταια σε αυτο που θελαμε...τα υπολοιπα ομως θα παμε αλλη μερα να τα παρουμε γιατι δεν προλαβαιναμε να τα ψαξουμε...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια

ηρθα κι εγω στο καφε

ελιωσα στον υπνο,χαζεψαμε με καφεδακι με τον αντρα μου και τωρα πηγε σουπερ μαρκετ.......

χαπακι,εμενα μου αρεσει πολυ η επιλογη σου,κατι αναλογο ειχε παρει η ξαδελφη μου,και ηταν πολυ ευχαριστημενη,ειναι πολυ πρακτικο......

μαρα κι εγω εχω καταροη,ειναι και της εγκυμοσυνης,ειναι και ο κ@λ@καιρος..... κανε πλυσεις στα ρουθουνια με φυσιολογικο ορο για να μην σε πνιγουν τα φλεματα,θα γλυτωσεις και λιγο βηχα,ετσι

μπαρμπη θελω κι εγω μωσαικο

δεν εχω φτιαξει ποτε,λετε να δοκιμασω?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλημερα κουκλιτσες!!!!!!!

Μαρα δεν ξερω τπτ για μυξες!

Χαπι μου τελειο πολυ ομορφο ειναι τα εχει ολα σε ενα,αντε με το καλο κοριτσι μου να ερθει η κουνια και μετα το μπεμπε!!!!

Παω εξω με τον τζον τζον να φαμε φιλακια πολλααααααα!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Γκελυ μου πολυ ευχαριστως να κερασω οσο θελεις ειναι πολυ ευκολο να το φτιαξεις δεν θελει και πολυ χρονο ειναι και νοστιμο!!!!!!!!!!!!

μπαρμπι ευχαριστω για το κερασμα

τωρα εδωσα συμπληρωματικη λιστα με τα υλικα για να το φτιαξω

καλα να περασεις στο φαγακι σας

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

ευχαριστω κοριτσακια μου!!!εμενα μου αρεσε πιο πολυ γιατι μετα γινεται κανονικο μονο κρεββατι,οποτε αξιζει και τα λεφτα του...

εγω θα φαω ψαρακι τωρα το ψηνω στο γκριλ...

γκελακο μου τελικα αυτοκολλητα διαλεξαμε με το μικυ ...το μονο που με χαλαει στην ολη υποθεση ειναι το ασπρο χρωμα του τοιχου..

μπαρμπι καλα να περασεις!!!!

76IGp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!!ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΖΩΖΑ,Ε?ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ?

HAPPIΝΕSS ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.CONVER BED THΣ MICUNA.ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΝΟ Ο ΟΜΗΡΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 900.ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ?

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ476370-VivaBabyConverChissRed.jpg

4ywWp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!!ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΖΩΖΑ,Ε?ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ?

HAPPIΝΕSS ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.CONVER BED THΣ MICUNA.ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΝΟ Ο ΟΜΗΡΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 900.ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ?

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ476370-VivaBabyConverChissRed.jpg

τη βρηκα στον ομηρολη και την κλεισαμε 795? ....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Πώς είστε;

Χάπι μου, τέλεια η κούνια! Με γεια!

Κι εμείς της micuna πήραμε, αλλά περιμέναμε δύο μήνες. Κρεβάτι + συρταριέρα = €1100. Πολύ καλή η τιμή που πετύχατε. Την παραλάβατε ή θα περιμένετε;

2522daf9de.png

swGop2.png

να'στε καλα κοριτσακια μου...

μαιρη μου τους ειπαμε να την κρατησουν εκει και να μας την φερουν μεχρι 15/8...

απλα την κλεισαμε τωρα γιατι ηταν η τελευταια σε αυτο το σχεδιο και μας ειπαν οτι δεν θα ξανα εφερναν την ιδια

76IGp3.png

να'στε καλα κοριτσακια μου...

μαιρη μου τους ειπαμε να την κρατησουν εκει και να μας την φερουν μεχρι 15/8...

απλα την κλεισαμε τωρα γιατι ηταν η τελευταια σε αυτο το σχεδιο και μας ειπαν οτι δεν θα ξανα εφερναν την ιδια

Πολύ ωραία! Διάβασα καλά ή όχι; Γίνεται παιδικό κρεβάτι;

Το δικό μας είναι μια κουτσουλιά. 60x120 η κούνια.

Αλλά και η συρταριέρα-αλλαξιέρα είναι πάρα πολύ μικρή.

Αυτά που πήρες φαίνονται μεγάλα ή κάνω λάθος;

2522daf9de.png

swGop2.png

Πολύ ωραία! Διάβασα καλά ή όχι; Γίνεται παιδικό κρεβάτι;

Το δικό μας είναι μια κουτσουλιά. 60x120 η κούνια.

Αλλά και η συρταριέρα-αλλαξιέρα είναι πάρα πολύ μικρή.

Αυτά που πήρες φαίνονται μεγάλα ή κάνω λάθος;

ναι ειναι πολυ μεγαλα...λοιπον η κουνια στην αρχη ειναι 1,40x70 και αν θελουμε μπορουμε να την κανουμε και πιο φαρδια...αλλα μετα θα ειναι πολυ μεγαλη για το μικρο μωρακι οποτε εμεις παραγγειλαμε το στρωμα σε αυτες τις διαστασεις...

μετα γινεται κανονικο μονο κρεββατι και το κομοδινο ειναι αρκετα μεγαλο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...