Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ποτε θελεις να αρχισω να φωναζω????????

σουουουττττττ

μα γιαυτο το λεω μονο σε σας

στη μανα μου ειπα κατι κουλα του τυπου ημουν στο μπανιο

παιδια ηταν η τελευταια δουλεια που την ειχα κανονισει εδω και 10 μερες και δεν μπορουσα να την ακυρωσω

δυστυχως δεν ειναι ολοι οι πελατες ανεκτικοι....αλλα τον ξεπεταξα στο μισαωρο και γυρισα......

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αρα χαπακι, η σαλατουλα που τρωω εγω τωρα δεν σου κανει μαλλον ε? κριμα γιατι εχω φτιαξει μια σαλατα, μα μια σαλατα

Από αυτές με όλα τα ζαρζαβατικά μέσα και σος οξύμελί???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

εχετε δικιο να φωναζετε......

λοιπον τι θα φατε?

μαρα σε αφηνουν να τα φας ολα αυτα?θεα σε βρισκω....

κι εγω θελω τετοιο σαντουιτς

και διαφορες αλλες μπουρδες,κατα προτιμηση τιγκα στο αλατι και στην λιγδα

τωρα τελευταια μου εχει κατσει ενα βρωμικο με απ' ολα

δεν ημουν φιλος αλλα με τετοια στερηση :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

οταν γεννησω ,θα το χτυπησω παραυτα

για να μην πω οτι θα στειλω τον αντρα μου να το φερει στο μαγευτικο ιασω

ΓΚΕΛΥ

κοιτα γκελι μ...κανεις δνε μ αφηνει να κανω τπτ..ολα απο το κεφαλι μου τα κανω...χοχοοχοχοχοχ απο εκει και μετα, απο την στιγμη που δεν εχω τπτ εξετασεις περιεργες...απλα ολοι κανουν πως δεν με βλεπουν να τα κανω τα ξεφτιλίκια μου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ακριβως τετοια ομως, εριξα και λιγο κοτοπουλακι που ειχα φτιαξει

Κάνεις ντελίβερι??? :D:D:D Τρελαίνομαι για τέτοιες σαλάτες... μπορώ να φάω άπειρες ποσότητες!!! Τις θέλω πολύ περισσότερο από το φαγητό!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

αρα χαπακι, η σαλατουλα που τρωω εγω τωρα δεν σου κανει μαλλον ε? κριμα γιατι εχω φτιαξει μια σαλατα, μα μια σαλατα

μπα σαλατα εφαγα εχθες....κατι πιο βρωμικο θα προτιμουσα ...

76IGp3.png

κοιτα γκελι μ...κανεις δνε μ αφηνει να κανω τπτ..ολα απο το κεφαλι μου τα κανω...χοχοοχοχοχοχ απο εκει και μετα, απο την στιγμη που δεν εχω τπτ εξετασεις περιεργες...απλα ολοι κανουν πως δεν με βλεπουν να τα κανω τα ξεφτιλίκια μου

ευγε νεα μου:):):):)

εγω οταν παω να ξεφυγω ,τρωω μπινελικια

οχι τιποτα αλλο,αλλα μετα θα θελουμε να αδυνατισουμε,τρομαρα μας

παντως τωρα αν ειχα μια μεριδα chicken wings με σαλτσα barbeque και ενα μπραουνις με παγωτο για μετα ,δεν θα ηταν τελεια?

δεν λεω κι μενα μου αρεσουν οι σαλατες ,αλλα οι βλακειες ειναι καλυτερες,δεν νομιζετε?

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...