Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολυ χαρηκα για το μπουμπουκακι μας!!

αντε περιμενουμε νεα απο την zwza μας!!!

εγω σιγα σιγα φτιαχνω την βαλιτσα μου, πλυσιμο σιδερωμα και τακτοποιηση!!!

να παρω λετε σερβιετες για μεγαλη ροη ή αυτες που ειναι για λεχωνες???

μανουλες βοηθηστε τις ασχετες.......

α και μπεμπιλινο???τι παιρνετε σεις???

mara και fysalidaki εσεις εχετε μαιες???εγω ειπα να ξεκινησω με μια που μου συστησε ο o doctor αλλα ολο τοκετους εχει...και βλεπω να με συναντα στο χειρουργειο....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλάκι μου οχι δεν εχω μαια... βασικα ο δοχτορ μου εχει μια μαια αλλα 8α με βοηθησει απλα στις ωδινες και πιο πολυ για παρέα.. δεν την εχω "προσλάβει"

απο πανες δεν εχω ιδεα καλο μου... νομιζω οτι ουσιαστικα επιλεγει το παιδακι πιο την βολευει... παρε ενα πακετο Pampers, και Libero και 8α καταληξεις

οσο για τις σερβιετες.. και παλι.. δεν εχω ιδεα (ειμαι γελοια τελικα) καθώς η κα8ε κοπελα εχει διαφορετική ροή τι να πω.. παρε μια απ ολα μοχαθαθοχοθχαοθαχοθχ

dZJip3.png

α ρε mara εισαι η χαρα της παρεας...............δεν ξερω αλλα αμα μπω στο φορουμ και δε σε δω με πιανει αγχος....

εισαι απαιχτηηηηη τι να την κανεις εσυ παιδι μου την μαια???να την εμψυχωνεις??????????????:lol::lol::lol:;)

και γω να σου πω την αληθεια δεν πολυ γουσ@@ρω αλλα ετσι θα της ριξω μια ματια!!!

ετσι και αλλιως εμεις που παμε σουμπιτες για επισκληριδιο....δεν θα εχουμε τοσες ωδινες....

λεω να παρω 2 πακετακια για μεγαλη ροη και βλεπουμε!!

αφρολουτρα και σαμπουαν για το μπεμπε τι πηρατε????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

Το Ζωζάκι μας γεννησε!!!!

Πριν παει για πρόκληση την επιασαν οι πονοι. Της εβαλαν και ορο και γεννησε σε 3 ωρες. Πονούσε λεει, αλλα ολα πηγαν καλα. Τωρα ειναι πτωμα και μας φιλαει ολες.

4Rnfp3.png

Αντε Μαρά λέω κι εγώ θα με αφήσει μόνη μου στο ιασώ???. Μια χαρά τα νέα σου... Τώρα περιμένουμε τη Ζωζα με τα ωραία νέα. Πολύ χάρηκα και για τη μπουμπού μας. Γκελάκο μου εδώ γεννιούνται μωράκια 600 ή 800 γρ και γίνονται ολόκληρα παιδιά... σιγά μη μασήσει το δικό σου το σποράκι... μια χαρά θα είναι, θα το δείς. οσο για τη θερμοκοιτίδα του ιασώ είναι από τις καλύτερες... ;)

Εμένα η μαία με βοήθησε πάρα πολύ με αυτά που μου είπε για τον τοκετό, με ηρέμησε. Τώρα πόσο χρήσιμη θα είναι εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω αλλά στάνταρ παίζει η δική μας ψυχραιμία και συνεργασία.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

να παρω λετε σερβιετες για μεγαλη ροη ή αυτες που ειναι για λεχωνες???

μανουλες βοηθηστε τις ασχετες.......

Εγω ειχα παρει και απο τις δυο (tena και always) ξεκινησα με τενα και βγηκα τελικα με always

βανιλάκι μου οχι δεν εχω μαια... βασικα ο δοχτορ μου εχει μια μαια αλλα 8α με βοηθησει απλα στις ωδινες και πιο πολυ για παρέα.. δεν την εχω "προσλάβει"

Καλα, αυτο τσέκαρέ το, μη σου σκασει κανα 400αρι ευρω απο εκει που δεν το περιμενεις. Αν ειναι μαζι σου στον τοκετο, πληρωνεται.

και γω να σου πω την αληθεια δεν πολυ γουσ@@ρω αλλα ετσι θα της ριξω μια ματια!!!

ετσι και αλλιως εμεις που παμε σουμπιτες για επισκληριδιο....δεν θα εχουμε τοσες ωδινες....

σ αυτο εχεις δικιο, αν κανεις επισκληρήδιο ή ω μη γενοιτο καισαρικη, δεν την πολυχρειαζεσαι. αν ομως πας εντελως φυσιολογικα ε, μια αλφα δουλεια την κανει η μαια. μη σου πω ολη. εμενα παντως η μαια την εκανε κι εγω, οχι ο γιατρος.

αυτα ειχα να δηλωσω επι των θεματων σας εγω η εμπειρη μανα

4Rnfp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι ωραια νεα ειναι αυτα να σου ζησει η μπεμπα σου Ζωζα μου!!!!!!!!!!!!

Μια χαρα και η Μπουμπουκα τελεια αντε οι επομενες να παιρνουν σειρα!!

Μαρα μου μια χαρα αφου μπεις στο μηνα σου θα γεννησεις!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Αντε Μαρά λέω κι εγώ θα με αφήσει μόνη μου στο ιασώ???. Μια χαρά τα νέα σου... Τώρα περιμένουμε τη Ζωζα με τα ωραία νέα. Πολύ χάρηκα και για τη μπουμπού μας. Γκελάκο μου εδώ γεννιούνται μωράκια 600 ή 800 γρ και γίνονται ολόκληρα παιδιά... σιγά μη μασήσει το δικό σου το σποράκι... μια χαρά θα είναι, θα το δείς. οσο για τη θερμοκοιτίδα του ιασώ είναι από τις καλύτερες... ;)

Εμένα η μαία με βοήθησε πάρα πολύ με αυτά που μου είπε για τον τοκετό, με ηρέμησε. Τώρα πόσο χρήσιμη θα είναι εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω αλλά στάνταρ παίζει η δική μας ψυχραιμία και συνεργασία.

ΝΑΙ ορε μην μασας...χερι χερι 8α παμε στο κοσμικό Ιασώ...να εχουμε καποιον να εκτονωνομαστε μουακακακκακακκα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...