Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Η νύστα είναι σύμπτωμα του overdose, το πάθαινα, και το παθαίνω και για αυτό δεν τρώω στην δουλειά. Το ότι ξυπνάς το βράδυ είναι υπογλυκαιμία. Όλο το θέμα του ζακχαρου εσφαλμένα το έχουμε στο μυαλό μας συνδεδεμένο άμεσα με την ζάχαρη. Το ζάχαρο στο αναζει και ο υδατάνθρακας, το άμυλο. Επισης, πρόβλημα ξεκινάει όταν τρώμε 1-2 φορές την ημέρα χωρίς ενδιάμεσα σνακ, όταν δεν πίνουμε πολύ νερό, όταν πίνουμε πολλους χυμούς αναψυκτικά ή καφέδες. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Βρε κοριτσια,

τι παλιοκαιρος ειναι αυτος...Εδω βρεχει καρεκλες απο χτες.

Εχω και τον λαιμο μου και την μυτη να τρεχει,πρωτα ξεκινησε ο αντρας και τωρα εγω-δωρακι απο το νοσοκομειο με το ανοιξε κλεισε πορτες παραθυρα και φοβαμαι για το μωρο μην κολλησει και τρεχουμε. Ηδη εχει ψιλομυξουλες...Σμουτσ,κανει θαυματα το οτριζαλιν που προτεινες,το χρησιμοποιησα γιατι τη νυχτα φοβαμαι που την ακουω να φταρνιζεται!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σουτιεν θηλασμου ποσα εχετε παρει???

τα επιθεματα απο που τα περνετε,μου ειπαν οτι υπαρχουν και στα σουπερμαρκετ

εγω πηρα ενα κανονικο και δυο υπνου,για πιο ανετα

οχι τι θα χρειαστουν τωρα,αλλα τελοςπαντων

νομιζω οτι θα χρειαστεις τουλαχιστον δυο

επιθεματα πηρα απο το λητω μαζι με το σουτιεν,αλλα εχει και στο φαρμακεια

και στο jumbo

κοριτσια σας αφηνω,ερχεται μαι φιλη μου

θα τα πουμε αργοτερα....

φιλακια

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

οχι βρε, μη βαζεις οτρισαλιν σε τοσο μωρακι, στην αρχη φτερνιζονται καθε μερα, αποβαλουν τα υγρα που εχουν στη μυτουλα τους. κι εγω θυμαμαι ετσι ανησυχουσα που την ακουγα να φτερνιζεται μην εχει κρυωσει. ορο να της βαζεις καθε μερα, πρωι βραδυ και θα ειναι ενταξει.

εμενα το οτρισαλιν μου ειπαν τελικα καλυτερα οχι γιατι σπαει τα αγγειακια της μυτης

οποτε δεν ξαναχρησιμοποιω. μου προτειναν ορο αλλα με συριγγα για να πεφτει με δυναμη και καθαριζει πολυ καλα η μυτη. αλλα παντως ειναι καλο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

οχι βρε, μη βαζεις οτρισαλιν σε τοσο μωρακι, στην αρχη φτερνιζονται καθε μερα, αποβαλουν τα υγρα που εχουν στη μυτουλα τους. κι εγω θυμαμαι ετσι ανησυχουσα που την ακουγα να φτερνιζεται μην εχει κρυωσει. ορο να της βαζεις καθε μερα, πρωι βραδυ και θα ειναι ενταξει.

εμενα το οτρισαλιν μου ειπαν τελικα καλυτερα οχι γιατι σπαει τα αγγειακια της μυτης

οποτε δεν ξαναχρησιμοποιω. μου προτειναν ορο αλλα με συριγγα για να πεφτει με δυναμη και καθαριζει πολυ καλα η μυτη. αλλα παντως ειναι καλο

Λες ε???Τοτε δεν θα της ξαναβαλω...θα το κρατησω για αργοτερα..Να της βαζω ορο???Πως να το κανωβρε Σμουτς,ανοιγω την αμπουλα και πιεζω να μπει ο ορος με δυναμη στο ρουθουνακι??Νομιζω οτι θα πνιγει...δεν θα κλαιει??Για πες μου πως να το κανω με τη συριγγα??

alooοοο kalhmera!!!

καταρχην τα νεα της μπουμπους μας

την ειδα

αν και με ταλαιπωρημενη γεννα... ΕΛΑΜΠΕ! ητο κουκλα! 8εα! φοβερη και ξεκουραστη.. την πετυχα στο θηλασμό.. ο μπεμπτης της ΤΡΕΛΟΣ! με ωραιο μαλάκι, γλυκο προσωπο ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ! εννοεται της εδωσα; φι΄λακια απο όλες μας

στα δικα μας τωρα..χμμμχμχμχμχμχμχ η μικρα ειναι 3 κιλα :ppppppp 2984 για την ακριβεια.. οοοολα ειναι τζετ.. ο πλακουντασ μου στο 2 ο τραχηλος μια χαρά που σημαινει οτι αλλη μια εβδομαδα την κλεβουμε..αρα 3 +1///μια χαρα στα κανονικα μ 8θα γενηησω πανω κάτω..

dZJip3.png

καλως την μαρα μας ....

το κοριτσακι σου ....εγινε κοτσαμ κοπελαρα!!!!!!!!!αντε Mara μου με το καλο μας ευχομαι:tongue:!!

η mpoumpouka ....τι σου ειπε???πως ηταν η εμπειρια της???τωρα θα μου πεις εβγαλε και 4 κιλακια παιδαρο δεν θα πονεσε???

τι συναισθημα και αυτο??το ενα βραδι το μπεμπακι ειναι στην κοιλιτσα και το αλλο βραδι τσουπ....στον κοσμο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

παιδια μου η μπου ειναι σαν να μην γεννησε! τοσο ομορφη τοσο φρεσκια! καμια σχεση με αλλες λεχωνες που εχω δει που ειναι σαν χαλασμενα μουσμουλα.. ο δε μπεμπης.. θηλαζε εκστασιασμενος... η μπου δεν θυμαται τπτ πια :P

dZJip3.png

μπραβο μαρα μου για τα νεα σου καταρχην που ειναι πολυ καλα

και που μας εφερες τα νεα της μπουμπουκας μας. ειναι παιδι χαλαρο κι αυτη σαν εμενα, γι αυτο ελαμπε σημερα. η χαρα των γιατρων ειναι αυτες οι γυναικες.

η ζωουλα μας τι να κανει αραγε?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

αντε βρε μαρα μου σε περιμενα!!!

μπραβο βρε...τι ωραια νεακια!!!!

χαιρομαι που η μπου μας ειναι τοσο καλα........

αχ η ζωουλα μας τι να γινεται;;;

παιδια οποια μαθει νεα να μας γραψει αμεσως ε;;;

γκελακο σε θελω αισιοδοξη.....σε αγαπαμε ολες και ολα θα πανε καλα και με εσενα ακομη και αν το μωρακι βγει προωρακι....στην εβδομαδα που εισαι ολα αντιμετωπιζονται....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

στα δικα μας τωρα..χμμμχμχμχμχμχμχ η μικρα ειναι 3 κιλα :ppppppp 2984 για την ακριβεια.. οοοολα ειναι τζετ.. ο πλακουντασ μου στο 2 ο τραχηλος μια χαρά που σημαινει οτι αλλη μια εβδομαδα την κλεβουμε..αρα 3 +1///μια χαρα στα κανονικα μ 8θα γενηησω πανω κάτω..

ειδες...οπως στο ειπα!!!!:D:DΕκρινα απο την δικια μου που γεννηθηκε 3090 στην 36η...Θυμασαι που λεγαμε για τα ρουχα???Οταν με το καλο γεννησεις θες σιγουρα 0-3 μηνων.

Εμενα επειδη ηρθε νωριτερα της ειναι μεγαλα...αλλα θα τα εχουμε για αργοτερα..lololololol

μαρσυ...ασε ασε.. να δουμε πως 8α βγει το τρελοκοριτσο...αλλα χαλαλι της οχου πια τι να της πω? κανε διαιατα? 8α με ξεχεσει!

μια χαρα θα βγει!!!!!!Διαιτα στο παιδι???τι λες μαρη????

εννοειται χαλαλι της το κοριτσακι σου..να βγει κοπελαρα σαν την μανα της!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...