Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είναι θετικό οτι κατάφερες να τον βρεις και να σου κλείσει ραντεβού τόσο γρήγορα

γιατι να φανταστώ ότι αφού είναι απο τους λίγους θα έχει πολλές υποθέσεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

fifaki μου ....και γω δεν εχω fb αλλα τρωγομαι τρωγομαι !!!

τι κανεις?ετοιμαζεσαι???να τα ρωτησεις ολα εκει στον doctora να μας ερθεις χαρουμενη και με πολλες γνωσεις...:wink:

Dimitroula καλα παω δοξα το Θεο αλλα αυτο το αγχος ξερεις λιγο πριν την β-επιπεδου δεν παλευεται!!!ουτε το βραδι μπορω να κοιμηθω ουτε μεσημερακι ....ταχυκαρδια και μια αισθηση φοβου θα ελεγα!!!

Προσπαθω να πηγαινω καμια βολτιτσα ετσι λιγο να ξεχνιεμαι αλλα ...καταλαβαινεις!!!

rosebaby και γω αυτο με τις αδειες το ψαχνω...αλλα ακρη δεν βρισκω..ΙΚΑ παιδακι μου τι περιμενεις!!!Θα την παρεις τωρα στον 7ο??η μολις μπεις στον 8ο??

Εγω ελεγα να παρω μια ανευ αποδοχων απο τον 7ο!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ΦΙΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ τι κανεις κοριτσακι???σαββατο φευγεις???να δεις που ολα θα ειναι καλα κ τελικα θα καταληξει σε ταξιδακι :tongue::tongue:

αχ ναι να μπαινεις στο φορουμ να μας λες νεα!!!

Holy Diver

fifaki μου ....και γω δεν εχω fb αλλα τρωγομαι τρωγομαι !!!

τι κανεις?ετοιμαζεσαι???να τα ρωτησεις ολα εκει στον doctora να μας ερθεις χαρουμενη και με πολλες γνωσεις...:wink:

Dimitroula καλα παω δοξα το Θεο αλλα αυτο το αγχος ξερεις λιγο πριν την β-επιπεδου δεν παλευεται!!!ουτε το βραδι μπορω να κοιμηθω ουτε μεσημερακι ....ταχυκαρδια και μια αισθηση φοβου θα ελεγα!!!

Προσπαθω να πηγαινω καμια βολτιτσα ετσι λιγο να ξεχνιεμαι αλλα ...καταλαβαινεις!!!

rosebaby και γω αυτο με τις αδειες το ψαχνω...αλλα ακρη δεν βρισκω..ΙΚΑ παιδακι μου τι περιμενεις!!!Θα την παρεις τωρα στον 7ο??η μολις μπεις στον 8ο??

Εγω ελεγα να παρω μια ανευ αποδοχων απο τον 7ο!!

δεν χρειάζεται άγχος στο λεω εγώ που το πέρασα

είχα λίγο μπορώ να πω την ώρα που περίμενα απο έξω

αλλά όταν άρχισαν όλα και πήγαιναν καλά ηρέμησα

δεν κερδίζεις τίποτα με το άγχος, μόνο μπελάδες

την άδεια θα την πάρω όπως είναι η νόμιμη

δεν ξέρω πόσο είναι , κάπου διάβασα 8 εβδομαδες πριν και 9 μετά

ο λογιστής της δουλειας μου είπε αρχες του μάρτη να πάω στο ικα οπότε μέχρι τα μέσα του μάρτη θα φύγω, εγώ την άλλη εβδομάδα μπαίνω στον έβδομο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

κάθε τρίμηνο έχει 13 εβδομάδες

οπότε στην 27 είναι ο έβδομος

το πρώτο τρίμηνο τελείωνε μετα την 13 εβδομάδα έτσι και το δευτερο

μετα την 26 μπαινουμε στο τρίτο τρίμηνο

Επεξεργάστηκαν by rosebaby

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

μαλιστα καταλαβα:rolleyes:

smoutsaki ???

δεν ξερω εσυ rosebaby μου αλλα εγω τα πρωινα ξυπναω με πολυ δυσκολια για να παω για δουλεια..εχω μια αρνηση θα ελεγα!κανω και 1 ωρα περιπου για να φτασω ως εκει με συγκοινωνια!!και ετσι λεω να σταματησω μολις μπω στον 7ο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ουφ, γεια σας κοριτσάκια και από εμένα.

Σήμερα πήγα μια βόλτα για να πάρω ένα καλτσόν εγκυμοσύνης και μετά στο φαρμακείο του άντρα μου για να σουφρώσω καμία κρέμα. Smoutsaki μου μήπως θέλεις να σου στείλω κανένα τεστ? Αν και συμφωνώ με την Rosebaby αν θεωρείς λογική την καθυστέρηση, να μην πάρεις ακόμη και μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία. Rosebaby χάρηκα που πήγανε όλα καλά. Αντε μεγαλώνει με το καλό ο μπεμπης.

Εγώ την μπεμπούλα μου δεν την άκουσα ακόμη. Ελπίζω να ηρεμήσω τώρα και να κουνηθεί. Με τον υπέρηχο έχω ανγωθεί και φοβάμαι να πάω. Αλλά και όσο το καθυστερώ πάλι ανγχώνομαι.

Χα χα, φιφάκο μου πολύ μου άρεσε η ιδέα σου για την στολή. Αν και θα πάει να μου πάρει σε λίγο ο άντρας μου. Θα μου κάνει έκπληξη! Δεν φοβάμαι να ντυθώ καρναβάλι για το παιδί Δημητρούλα μου, φοβάμαι να μην με χτυπήσουνε κατα λάθος με τον χαμό που θα γίνεται αύριο βράδυ.

μαλιστα καταλαβα:rolleyes:

smoutsaki ???

δεν ξερω εσυ rosebaby μου αλλα εγω τα πρωινα ξυπναω με πολυ δυσκολια για να παω για δουλεια..εχω μια αρνηση θα ελεγα!κανω και 1 ωρα περιπου για να φτασω ως εκει με συγκοινωνια!!και ετσι λεω να σταματησω μολις μπω στον 7ο!!!

έχεις δίκιο αν πηγαινοέρχεσαι με συγκοινωνια είναι προβλημα

εμενα η δουλεια μου είναι με τα πόδια 10 λεπτα

οπότε αντεχω ακόμα

και απο την αλλη τι θα κάνω όλη μέρα στο σπιτι, είμαι άνρθωπος του έξω θα σκάσω μεχρι την ώρα που θα έρθει ο ανδρας μου

οι αδερφες μου δουλευουν οπότε μέχρι την μάνα μου το βλεπω να πηγαινω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...