Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Θα σου πω πως συμφωνώ σε όλα. Ο δεύτερος μου εξωσωματικός για τα πάντα σε στέλνει στην ανάλογη ειδικότητα, το ίδιο έκανε και σε όλη την εγκυμοσύνη. Είναι σπάνιο τελικά αλλά μπορείς να βρεις γιατρό που έχει σε εκτίμηση και τις άλλες ειδικότητες. Πώς γίνετε ένας γυναικολόγος να υποτιμά τον ενδοκρινολόγο, των ειδικό στις ορμόνες! Ενώ δίνει ορμόνες για να δημιουργήσει έμβρυα. Απλά σνομπάρουν γιατί εμείς τους έχουμε κάνει θεούς. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

εμενα ο δικος μου παντως γιατρος δεν μου ειπε τιποτα για καρδιοτοκογραφο....θα ξαναπαω την αλλη εβδομαδα απλα για υπερηχο και ισως κολπικη εξεταση...θα δουμε μου ειπε....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο χαπακι μου,μπραβο, σορρυ που εκλεισα βιαστικα χτες, αλλα μου ειχε κατσει στο σβερκο ο αντρας μου, καταλαβαινεις

δεν υπαρχει προβλημα...και μην αγχωνεσαι ξερω πως ειναι και ο δικος μου οταν ειμαι εδω στο λαπτοπακι με κοιταει στα ματια σαν να μου λεει τι θα κανεις θα τελειωνεις ποτε να μπω κι εγω...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ετσι φυσαλιδακι περναει ο καιρος....και σε λιγο θα εχουμε ολες τα νινακια μας αγκαλιτσα!!!!!!!!

εγω μπορω να πω ειμαι καλυτερα ψυχολογικα σημερα...χθες που γυρισε ο αντρας μου καναμε μια βολτουλα και ηρεμησα,συζητησαμε και λιγο...

και αυριο καλως εχοντων των πραγματων μαλλον θα κατεβουμε να δουμε πραγματακια για το μπεμπε μας

αντε βρε παιδι μου,ειδες ,μερικες φορες τα πραγματα δεν ειναι τοσο ασχημα στην πραγματικοτητα ,οσο ειναι μεσα στο μυαλο μας......

με το καλο να αρχισεις τα ψωνια σου....

εμενα μου εχουν μεινει τα πραγματακια για το φαγητρο του και γαι το μπανιο του

αλλα ενοψει θερμοκοιτιδας εχω πολυ χρονο για να τα κανω αυτα μετα την γεννα,νομιζω......

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

αντε βρε παιδι μου,ειδες ,μερικες φορες τα πραγματα δεν ειναι τοσο ασχημα στην πραγματικοτητα ,οσο ειναι μεσα στο μυαλο μας......

με το καλο να αρχισεις τα ψωνια σου....

εμενα μου εχουν μεινει τα πραγματακια για το φαγητρο του και γαι το μπανιο του

αλλα ενοψει θερμοκοιτιδας εχω πολυ χρονο για να τα κανω αυτα μετα την γεννα,νομιζω......

το ξερω αλλα αμα μας παρει απο κατω ,τοτε χρειαζεται να ξεσπασεις για να ηρεμησεις...

76IGp3.png

το ξερω αλλα αμα μας παρει απο κατω ,τοτε χρειαζεται να ξεσπασεις για να ηρεμησεις...

α,καλα σε μενα το λες

εχω ριξει εγω κλαμα τις τελευταιες μερες,ετσι στο ασχετο και να μην μπορω να σταματησω

ακυρωνα ραντεβου γιατι δεν μπορουσα να εμφανιστω,μην το ψαχνεις....

ενταξει ριχνουμε τις στιγμες πισω και προχωραμε

τι θα ψωνισεις καλη μου.......

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

ξερει καμια στο καφε ,τι γινεται με την θερμοκοιτιδα.....

ποτε παμε,πως βλεπουμε το παιδακι......

ΓΚΕΛΥ

α,καλα σε μενα το λες

εχω ριξει εγω κλαμα τις τελευταιες μερες,ετσι στο ασχετο και να μην μπορω να σταματησω

ακυρωνα ραντεβου γιατι δεν μπορουσα να εμφανιστω,μην το ψαχνεις....

ενταξει ριχνουμε τις στιγμες πισω και προχωραμε

τι θα ψωνισεις καλη μου.......

θελω να παρω τα αυτοκολλητα για το δωματιο και να μιλησω για το θεμα της κουνιας γιατι μου ειπαν οτι αυτη που θελω μπορει να καθυστερηση να ερθει λογω του οτι ερχονται απο ισπανια και γινονται μονο μεγαλες φορτωσεις...

εντωμεταξυ το σιγουρο ειναι οτι εχω αρκετα να ψωνισω αφου μεχρι στιγμης εχουμε παρει ελαχιστα πραγματα...(ξεχωρισα κιολας τι αγορες θα κανω απο το jumbo και απο το μαγαζι με τα βρεφικα)

76IGp3.png

ξερει καμια στο καφε ,τι γινεται με την θερμοκοιτιδα.....

ποτε παμε,πως βλεπουμε το παιδακι......

εγω δεν ξερω...ευχομαι να ειναι ολα καλα και να μην χρειαστει να μπειτε θερμοκιτιδα...την τριτη ξαναπας?

76IGp3.png

γκελακο μου γλυκο, μη μου στεναχωριεσαι σε παρακαλω

γεια σου σμουτσακι

ε,τωρα το πηρα αποφαση,δεν εχω αλλη επιλογη εξαλλου

απλα,τωρα εχω πολλες αποριες,αλλα για να πω την αληθεια δεν θελω να το ψαξω στο νετ γιατι,μπορει να πεσω σε τιποτα extreme περιπτωσεις και να φρικαρω

ΓΚΕΛΥ

εγω δεν ξερω...ευχομαι να ειναι ολα καλα και να μην χρειαστει να μπειτε θερμοκιτιδα...την τριτη ξαναπας?

ναι την τριτη για doppler

μιλησα μαι με την αιματολογο για τις clexane και μου ειπε οτι η δοση που κανω με καλυπτει,δεν χρειαζεται να την αυξησουμε

παντως για τα ψωνια,μη μασας

κι εμας ειχαν παραδοση τελος ιουνιου,αλλα μολις πηγε ο αντρας μου και τους ειπε,τα θελουμε αμεσα,ηρθαν

θα τα παραλαβουμε την τριτη

την αλλη παρασκευη,θα ειναι το δωματιο κομπλε

κατεληξες στο concept του δωματιου,για τα αυτοκολλητα,ρωταω

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...