Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

χαπακι

ψυχραιμια,τι τωρα θα αγχωνεσαι και για την δουλεια του αντρα σου?

αντε καλε.......

κοριτσια ηρθε ο αντρας μου

παω να του βαλω φαγακι

καληνυχτα κοριτσια

χαπακι μην ασχολεισαι,βρες κατι ευχαριστο να κανεις

και βρες κανενα τροπο να βγαινεις απο το σπιτι,δεν μπορει θα υπαρχουν και ηρεμα μερη εκει που μενεις....απο οτι ξερω 2-3 δρομοι ειναι οι επικινδυνοι

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαπακι

ψυχραιμια,τι τωρα θα αγχωνεσαι και για την δουλεια του αντρα σου?

αντε καλε.......

κοριτσια ηρθε ο αντρας μου

παω να του βαλω φαγακι

καληνυχτα κοριτσια

χαπακι μην ασχολεισαι,βρες κατι ευχαριστο να κανεις

και βρες κανενα τροπο να βγαινεις απο το σπιτι,δεν μπορει θα υπαρχουν και ηρεμα μερη εκει που μενεις....απο οτι ξερω 2-3 δρομοι ειναι οι επικινδυνοι

αντε να περιποιηθεις τον αντρουλης...θα δουμε τωρα,δεν αγχωνομαι για τη δουλεια του,απλα δεν ειναι ωρα τωρα να εχουμε εξτρα εξοδα...

καλο βραδυ κοριτσακι...

76IGp3.png

koritsakia μου σας καληνυχτιζω..στο γιατρο ολα καλα η μπεμπα ειναι γυρω στα 3500 και αυριο παω στις 7.30 το πρωι στην κλινικη..μολις τελειωσα ολες τις εκκρεμοτητες και το μπανιο.ελπιζω αυριο να πανε ολα καλα..σας αγαπω ολες φιλακιααααα.και θα φροντισω να μαθεται συντομαι νεα μου.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

koritsakia μου σας καληνυχτιζω..στο γιατρο ολα καλα η μπεμπα ειναι γυρω στα 3500 και αυριο παω στις 7.30 το πρωι στην κλινικη..μολις τελειωσα ολες τις εκκρεμοτητες και το μπανιο.ελπιζω αυριο να πανε ολα καλα..σας αγαπω ολες φιλακιααααα.και θα φροντισω να μαθεται συντομαι νεα μου.

με το καλο κοριτσακι.....αντε αυριο θα εχεις την καλυτερη συναντηση της ζωης σου...με την κορακλα σου!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου σημερα ξεκιναει μια καινουργια μερα!

Χαπακι μου μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου εγωειμαι ολη την μερα μεσα και σκεψου,θα περασει ο καιρος και θα σκεφτεσαι ολα σαν μια αναμνηση!!!!

Ζωζα μου ευχομαι οσο πιο γρηγορα γινεται να κρατας στην αγκαλια σου το μωρακι σου,εμεις σε σκεφτομαστε συνεχεια!!!

Μαρα μου μολις τελειωσεις με τον ντοκτορ περιμενουμε νεα!

Σε ολα τα κοριτσια μια υπεροχη μερα να εχουν(αν και βρεχει) δεν πειραζει καλη διαθεση να υπαρχει!!

Φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

καλημερα ολη μερα!!!!

ζωουλα με το καλο να υποδεχτεις την κορη σου!!!!!!!!περιμενουμε νεα σου!!!!

μαρα περιμενουμε και απο εσενα νεακια!!!!!

μπαρμπι μου πολυ πολυ καλημερα σου!!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

καλημεραααααααααα...σημερα περιμενουμε τα νεα της ζωζας ...αντε με ενα πονο κοριτσακι μου!!!!

μαρα θελουμε αμεση αναφορα για το τι ειπε ο γιατρος

καλημερα φυσαλιδακι,μπαρμι,σμουτσακι!!!!!!

76IGp3.png

καλημερα κοριτσια

αντε μπηκε και η ζωζα μεσα

παλι γεννητουρια θα εχει το καφε.....χαμος:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τα αλλα κοριτσια τι κανετε?

μπαρμπη γιατι εισαι συνεχεια στο σπιτι,εισαι σε ακινησια?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα ....τι κανετε????

και γω κοριτσια βαριεμαι αφορητα τελευταια....ολο εξω θελω να ειμαι ....ολο την γεννα σκεφτομαι και αγχόνομαι...ολο διαβαζω περι τοκετου και με εχει πιασει ενας πανικος!!

Παλι το ανεβαλλε η μαια το ραντεβου στο μητερα και εχω αγχωθει και με αυτο!!!την αλλη βδομαδα κανονιστικε τωρα!!

εχω και ενα καρδιοτοκογραφο...να κανω σε καμια βδομαδα...τι ειναι αυτο παλι????

zwzoula μου με το καλο κοπελα μου....ευχομαι ολα να πανε τελεια!!!

mara μου περιμενουμε νεα σου....και νεα απο την μπουμπουκα που θα εχεις παει να δειςςςςςςςς:lol:!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

πωπω μπροστα στον υπολογιστη θα την βγαλουμε σημερα να περιμενουμε νεα.....αχ βρε κοριτσια που ειμασταν και που φτασαμε....κοντευουμε και οι υπολοιπες να κοψουμε την κορδελα....ενα βηματακι πισω ειμαστε!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

ετσι φυσαλιδακι περναει ο καιρος....και σε λιγο θα εχουμε ολες τα νινακια μας αγκαλιτσα!!!!!!!!

εγω μπορω να πω ειμαι καλυτερα ψυχολογικα σημερα...χθες που γυρισε ο αντρας μου καναμε μια βολτουλα και ηρεμησα,συζητησαμε και λιγο...

και αυριο καλως εχοντων των πραγματων μαλλον θα κατεβουμε να δουμε πραγματακια για το μπεμπε μας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...