Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπορει να το βλεπει κι ετσι...παντως σημασια δεν μου δινει ο μουργος....ουτε μια κλωτσια να μου ανεβασει λιγο το ηθικο

δεν ασχολειται γιατι σε ακουει να μουρτζοκλαις..οποτε απαξιει κια κα8εται και παιζει τεννις με το συκωτι σου! :P

dZJip3.png

εγω παντως οταν πραγματικα δεν εχω τι να κανω φτιαχνω γλυκακια και φαγακια για να περασει η ωρα,τωρα βεβαια δεν μπορω αλλα εσυ ξερω οτι ασχολεισαι με την κουζινα...ειναι φοβερο αγχωλυτικο

αν παλι δεν θες ουτε αυτο ,κανε μασκουλες,νυχακια,φρυδακια...τι λες?

πριν λιγο τελειωσα το μαγειρεμα.....λεω να μπω να κανω ενα ντουζακι ,λετε να βοηθησει...???σε λιγο τα φρυδια μου θα μεινουν μισα καθε τρεις και λιγο με αυτα ασχολουμαι...

παω να κανω ενα ντουζακι να χαλαρωσω...ελπιζω να μην εχετε φυγει μεχρι να γυρισω

76IGp3.png

γκελακο θενκς....

το πολυ καλο ηταν οτι στον υπερηχο ο γιατρος εντοπισε και αναπνευστικες κινησεις του εμβρυου αρα και τα πνευμονακια μας ειναι ωριμα πια....

μαρα εμενα στην 33 και 4 μερες , σχεδον 34 ηταν 2400 και τωρα πηγε 2800....εσενα για πιο μεγαλη την κοβω....θα μας πεις αυριο!!!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Χαπάκι μου που μένεις και έχεις αγγλους???

Μαράκι δεν ξέρω καθόλου από κιλά αλλα θα περιμένω να μάθω νέα σου...

Φυσαλιδάκι μόλις μπείς 9ο ε??? ωραία!

Λέω να φτίαξω κάνα ποπ κορνι να τσιμπήσω!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ηρ8εεε η ωρααα οεοοοοεοοο ηρ8εε εη ωωωρααα!

απορια. αν η μπεμπα μου στην 30η εβδομαδα ητο 2100 αυριο στην σχεσον 35 ποση 8α ειναι οεο?

δεν θα εχει παρει το παιδι ,εμενα ο γιατρος μου εχει πει οτι μπορει να περνουν και μεχρι 200 γρ τη βδομαδα

76IGp3.png

Χαπάκι μου που μένεις και έχεις αγγλους???

Μαράκι δεν ξέρω καθόλου από κιλά αλλα θα περιμένω να μάθω νέα σου...

Φυσαλιδάκι μόλις μπείς 9ο ε??? ωραία!

Λέω να φτίαξω κάνα ποπ κορνι να τσιμπήσω!!!

εχεις ακουστα τα γνωστα Μαλια που γινονται φασαριες καθε καλοκαιρι και τα δειχνουν οι ειδησεις...εκει...

λοιπον παω για ντουζακι...σε 5 θα ειμαι πισω,μην φυγετε...

76IGp3.png

εχεις ακουστα τα γνωστα Μαλια που γινονται φασαριες καθε καλοκαιρι και τα δειχνουν οι ειδησεις...εκει...

λοιπον παω για ντουζακι...σε 5 θα ειμαι πισω,μην φυγετε...

Αν τα έχω λέει!!! Ρε συ όντως γίνονται τόσες φασαρίες ή υπερβάλει η τβ ως συνήθως???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

ηρ8εεε η ωρααα οεοοοοεοοο ηρ8εε εη ωωωρααα!

απορια. αν η μπεμπα μου στην 30η εβδομαδα ητο 2100 αυριο στην σχεσον 35 ποση 8α ειναι οεο?

το βιβλιο μου λεει την 35 εβδομαδα 2.550 γρ

αλλα πουλακι μου εσενα την 30 ηταν μεγαλο τι να πω .....θα σου βγει ζουμπουρλουδικη....οεο

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Αν τα έχω λέει!!! Ρε συ όντως γίνονται τόσες φασαρίες ή υπερβάλει η τβ ως συνήθως???

γινονται αρκετες φασαριες,σε καποια πραγματα λενε αληθεια,αλλα μερικες φορες τα κανουν και υπερβολικα τραγικα...παντωςειναι αρκετα επικυνδυνα...προχθες φαντασου οτι ενα αγγλος σκοτωσε την κοπελα του...της εριξε τοσο ξυλο που επαθε αιμοραγια στη σπληνα..

76IGp3.png

κοριτσια σιγουρα κατι δεν παει καλα σημερα ,τωρα με πηρε ο αντρας μου και εκανε μια ζημια στη δουλεια που μπορει να μας κοστισει αρκετα χρηματα αν του το χρεωσει το αφεντικο του...και μετα μου λετε να μην αγχωνομαι...τα νευρα μου,τι στο καλο γινεται...ας ελπισουμε οτι δεν θα του χρεωσει τη ζημια...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...