Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν ηξερα τι μου φταει θα σου ελεγα...νοιωθω σαν εγκλωβισμενη...δεν ξερω τωρα το απογευμα με επιασε...με εχει πιασει και ενα κ@λοαγχος με τα λεφτα για τη γεννα και τα πραγματα του μωρου...κοντευω να παθω πανικο...τελικα ο ανθρωπος δεν πρεπει να μενει μονος του ,τρελλαινετε..

76IGp3.png

hello mara

χαπακι,μηπως να πας καμια βολτα,να χτυπησεις και κανενα παγωτακι στο δρομο......

εμενα για τα μαθηματα με την μαια ,μου ειπε ,μολις μπω στον ογδοο μπορω να

ξεκινησω...αλλο που εγω τα ακυρωσα τελικα,ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα

μην φανταστεις 4 μαθηματα ειναι,εχεις χρονο,αλλα ρωτα τις τιμες γιατι εχει ακουσει και το εξωφρενικο ποσο 400 ευροπουλα

εντωμεταξυ καποια νοσοκομεια ,εχουν μαθηματα ανωδυνου,αλλα εκει που εισαι εσυ πρεπει να το ψαξεις

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

αν ηξερα τι μου φταει θα σου ελεγα...νοιωθω σαν εγκλωβισμενη...δεν ξερω τωρα το απογευμα με επιασε...με εχει πιασει και ενα κ@λοαγχος με τα λεφτα για τη γεννα και τα πραγματα του μωρου...κοντευω να παθω πανικο...τελικα ο ανθρωπος δεν πρεπει να μενει μονος του ,τρελλαινετε..

ahgaph το περασα πριν απο 1 εβδομαδα... που εκατσα σπιτι 3 μερεσ και αρχισα να λαλαω και να πανικοβάλλομαι

ενοειται οτι σκανε αγχη τωρα παο το που8ενα και ειδικα τα διαδικαστικα-οικονομικά... ενα εχω να σ πω... ΟΛΑ γινονται και με καποιο μαγικο τρόπο ΟΛΑ βρισκουν την άκρη τους... απλα κρατα το μυαλό σου ενεργό με άλλα πράγματα

πχ φτιαχνε λιστες με πραγματάκια.. σερφαρε σε sites που ασχολουνται πχ με την διατροφη του μπεμπε... τετοια θεματα...

οσο για το οικονομικό... ειναι δυσκολα..λαλλα ολα 8α τα βρουμε πιστεψε με

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ε,αυτο φοβαμαι κι εγω με την ξαπλα,αλλα θα δουμε

νομιζω οτι ενα παγωτακι ή ενα μπανακι θα σε βοηθησει

καλα για τα λεφτα δεν μπορω να πω τιποτα ,αλλα ια τα πραγματα του μωρου βρε χαπακι,χαλαρωσε

σκεψου οτι και τιποτα να μην ειχες φτιαξει,θα εισαι 4 μερες στο μαιευτηριο

οσο εσυ ξεκουραζεσαι στο χοτελι,χωνεις ολους τους αλλους εξω να τα ετοιμασουν,και θα αισθανονται και σουπερ για αυτο που κανουν,και δεν θα τους εχεις ολη μερα στο νοσοκομειο να σε κοιτανε στα ματια

σε βοηθαω?

ΓΚΕΛΥ

εχω ακομα καιρο και ενταξει ας μπω με το καλο στον εβδομο και θα το ψαξω...οσο για τη βολτα που λες ,μπα κακη ιδεα...δεν θελω να πολυκυκλοφορω με το αμαξι τωρα με τους τρελλους αγγλους που πανε σαν τους ηλιθιους με τις γουρουνες ...και για να κατεβω με τα ποδια πρεπει να εχω παρεα,εχω μια μεγαλουτσικη κατηφορα και φοβαμαι να μην πεσω...

76IGp3.png

kalvw to eyaki

χαπουλα... μην ανησυχεις για τπτ..παροδικο ειναι.. ετσι οπως εχει εντα8ει πχ η ορσφρηση μας εχουν εντα8ει και τα ψυχοπαρλιακά μας.. ειναι και που βαριεσαι κιόλας..και οταν βαριεσαι σκεφτεσαι τα λα8ος πράγματα :P απασχολησου σου λέω!

dZJip3.png

ημουνα ενα μηνα μεσα στο σπιτι και δεν με επιασε και με επιασε τωρα που παω και στη δουλεια το πρωι ειμαι ανωμαλη δεν το συζητω...

οσο για τα πραγματακια προτιμω να τα κανω μονη μου με τον αντρουλη μου...δεν μ'αρεσει να μπαινουν αλλοι στα ποδια μου...

στεναχωρω και το μπεμπε μου γ@@ωτο....με τα κλαμματα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ημουνα ενα μηνα μεσα στο σπιτι και δεν με επιασε και με επιασε τωρα που παω και στη δουλεια το πρωι ειμαι ανωμαλη δεν το συζητω...

οσο για τα πραγματακια προτιμω να τα κανω μονη μου με τον αντρουλη μου...δεν μ'αρεσει να μπαινουν αλλοι στα ποδια μου...

στεναχωρω και το μπεμπε μου γ@@ωτο....με τα κλαμματα

ελααααα μην ακουω χαζα τωρα.... σιγα μην στεναχωριεται το μπεμπε.. απλα αναρωτιεται τι επα8ε παλι η τρελη και τα εμπηξε? ειναι πιο δυνατα τα μωρα και πιο..στα παπαρια τους απ οσο νομιζουμε...ηρεμηστε

dZJip3.png

εχω ακομα καιρο και ενταξει ας μπω με το καλο στον εβδομο και θα το ψαξω...οσο για τη βολτα που λες ,μπα κακη ιδεα...δεν θελω να πολυκυκλοφορω με το αμαξι τωρα με τους τρελλους αγγλους που πανε σαν τους ηλιθιους με τις γουρουνες ...και για να κατεβω με τα ποδια πρεπει να εχω παρεα,εχω μια μεγαλουτσικη κατηφορα και φοβαμαι να μην πεσω...

εγω παντως οταν πραγματικα δεν εχω τι να κανω φτιαχνω γλυκακια και φαγακια για να περασει η ωρα,τωρα βεβαια δεν μπορω αλλα εσυ ξερω οτι ασχολεισαι με την κουζινα...ειναι φοβερο αγχωλυτικο

αν παλι δεν θες ουτε αυτο ,κανε μασκουλες,νυχακια,φρυδακια...τι λες?

ΓΚΕΛΥ

κοριτσακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

μπηκα να δω για την μπουμπου....τελειααααααααααααααααααααααααααααααααα νεαααααααααααααααααααααααα...καλε τι μεγαλο μωρο εβγαλε!!!!!!μαρα αφου θα την δεις αυριο στειλε της τα φιλια μου πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ...

φερουλα ειδα οτι εγραψες και περιμενω να μας πεις οποτε μπορεσεις την εμπειρια σου....αχ τι ωραια που γεννηθηκαν τοσα μωρακια....

καλα η λιστα δεν τηρηθηκε καθολου....δεν πειραζει....εμεις να ειμαστε καλα....

σημερα ειχα γιατρο....η μπεμπαρα μου εγινε 2800...απο τα μεγαλυτερα φυσιολογικα μωρα της εβδομαδας της αλλα μια χαρα ειπε ο γιατρος...με βλεπει σε κανα 2 εβδομαδες μαξ να γενναω ειπε....ρε κοριτσια εφτασε η ωρα.......

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

ελααααα μην ακουω χαζα τωρα.... σιγα μην στεναχωριεται το μπεμπε.. απλα αναρωτιεται τι επα8ε παλι η τρελη και τα εμπηξε? ειναι πιο δυνατα τα μωρα και πιο..στα παπαρια τους απ οσο νομιζουμε...ηρεμηστε

μπορει να το βλεπει κι ετσι...παντως σημασια δεν μου δινει ο μουργος....ουτε μια κλωτσια να μου ανεβασει λιγο το ηθικο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...