Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ, Να σου ζησει το παιδακι σου, να το καμαρωσεις οπως επιθυμεις. Να ειστε ολοι καλα και ευτυχισμενοι.

Αχ τι ωραια τι ωραια

Ζωουλα και στα δικα σου αυριο. πες μας τι σου ειπε ο γιατρος

4Rnfp3.png

Κοριτσια μου .....ΓΕΝΝΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ειμαι τοσο συγκινημενη εχω τοσα να σας πω γι αυτη την υπεροχη στιγμη .Σημερα μπηκαμε σπιτι μας .Ηταν μια μαγικη στιγμη ...ειμαι τοσο συγκινημενη ...γεννησα με φυσιολογικο τοκετο χωρις πονους ας ειναι καλα η επισκληριδιο και αυτος που την ανακαλυψε.

Ειδα οτι γεννησαν τα περισσοτερα κοριτσια ...με το καλο κοπελες μου σπιτια σας με τα μωρακια σας.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κοριτσια μου .....ΓΕΝΝΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ειμαι τοσο συγκινημενη εχω τοσα να σας πω γι αυτη την υπεροχη στιγμη .Σημερα μπηκαμε σπιτι μας .Ηταν μια μαγικη στιγμη ...ειμαι τοσο συγκινημενη ...γεννησα με φυσιολογικο τοκετο χωρις πονους ας ειναι καλα η επισκληριδιο και αυτος που την ανακαλυψε.

Ειδα οτι γεννησαν τα περισσοτερα κοριτσια ...με το καλο κοπελες μου σπιτια σας με τα μωρακια σας.

Fairy , να σου ζήσει το μπεμπάκι :P:p:p:p Να είστε καλά , με πολλές χαρούμενες κ συγκινητικές στιγμές !!!!!!

αααα....άλλαξε και το τικεράκι ε ?

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

γεννησε και το μπουμπουκακι μας εεεε???

Να της ζησει ο μπεμπαρος και να ειναι παντα υγιεστατο και καλοτυχο το ζουζουνι!!!!

αντε τωρα περιμενουμε και τα νεα της ζωζας ,να δουμε τι θα πεις ο γιατρος...

76IGp3.png

να σου ζησει κοριτσακι μου το μωρακι σου...τωρα εισαι μια τρισευτυχισμενη μανουλα...να ειναι παντα μα παντα υγιεστατο το μωρακι σου και παντα μα παντα καλοτυχο....

76IGp3.png

fairy Μου γλυκια ...να σου ζησει το μπεμπακι σου...

τι ευτυχισμενες στιγμες εεεε???φανταζομαι και ονειρευομαι και τις δικες μας....

πες μας εμπειριες....πες μας πως ηταν????!!!!!!!!!!!!!!

μια με την Marsolan μια με το smoutsaki μια με τα υπολοιπα κοριτσια που θελουν χωρις επισκληριδιο...εχω τρομοκρατηθει!!!!!!!!

φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω...γενικα φοβαμαι την στιγμη αν και ρε γα@@@το δεν θα πρεπε, το ξερω.....

πες Φαιρακι μου πως ειναι η μπουμπου σου....θα χεις τρελαθει εεεεεεεεε????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Βανιλίτσα μου κάνε υπομονή και μόλις κάνεις το μάθημα ανώδυνου θα σου φύγει όλο το άγχος. Ετσι ήμουν κι εγώ και μόλις έμαθα τη διαδικασία και τι να περιμένω μου έφυγε όλο το άγχος. Και κοριτσάκια αν μπορείτε κάντε και μάθημα θηλασμού. Εγώ έκανα και ήταν απίστευτο πόσα πράγματα έμαθα. Η κοπέλα που το έκανα ήταν εκπληκτική και αξίζει. Αν κάποια ενδιαφέρεται πείτε μου να σας στειλω στοιχεία με πμ. Σου φεύγει όλο το άγχος για μετά.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γεια σας κοριτσια

φερυ και παλι να σου ζησει το μωρακι ,καλωσηρθατε στο σπιτι σας,σας ευχομαι ,μια ζωη ευτυχισμενη:P:p:p:p:p:p

μπουμπου να σου ζησει το μωρακι:P:p:p:p:p:p

να μπεις να μας πεις τα νεα σου

βρε κοριτσια ,τι γινεται...χαμος καθε μερα στελνουμε ευχες,γουσταρω τρελλα...........................

βρε παιδια ,δεν εμειναν μονο 2 κοπελες στο καφε....ολες εδω ειμαστε;););););)

την τριτη θα παραλαβουμε τα επιπλα του μωρου,ε μετα θα κολλησω και τα αυτοκολλητα

πηρα και το κιτ για τα βλαστοκυτταρα

επισης απο χθες που ξεκουραζομαι ,παιδια ο μπεμπης με εχει τρελλανεισ την κλωτσια

ηθελε ξεκουραση το παιδι,το τρελλανα στην δουλεια..........

μ@λ@κι#ς που κανουμε μερικες φορες

κατι μεσα μου μου λεει οτι αυτες τις 3 εβδομαδες που εδωσε οριο ο γιατρος...ο μπεμπης θα παει καλα απο βαρος,για να δουμε....

ζωζα...τι νεα εχεις?

new συμφωνω μαζι σου για τον θυλασμο

εγω βεβαια ακυρωσα τα μαθηματα με την μαια ,μεχρι νεωτερας,αλλα συμφωνω μαζι σου.....

αυτα

τα αλλα κοριτσια τι κανετε?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

geia sas geia sas!

Φαιρονιαααααα! μου την εσκασεσ αιτμο κοριτσι!!! χαλάλι σου όμως!

βανιλάκι.. μην μασας μετην επισκληριδιο.. μια χαρα εφευρεση ειναι και δεν παθαινεις τπτ ελεος στο 2010 ειμαστε...

γκελακο... τωρα 8α δεισ τι εχεισ να τραβηξεις απο τον μπουμπαρδο.. 8α σε εκδικηθει! οοχοχοχοχοχοχοχοχοχ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...