Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα πηρα ολα για το μπεμπε και ξεκινησα να τα πλενω!!!Τα δικα μου εμειναν πυζαμες και σουτιεν θηλασμου!

Αχ ναι εσεις σαν εμπειρες μανουλες θα βοηθησετε εμας που δεν θα ξερουμε!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

koita ta εχω λισταρει ολα και ξερω απο που 8α παρω τι...

τριτη πρωι παω μαδερ κερ για φορμακια

και μετα δημασ μπεμπε για τα υπολοιπα

το δωματιο 8α ερ8ει 15 ιουνιου και 8α μπιε μεσα κατευ8ειαν

dZJip3.png

φαντασου οτι δουλευω ακόμη...για ψυχολογικους λόγους πιο πολύ για να μην κα8ομαι σπιτι και μιρλιαζω σαν την τρελή... οποτε.. δεν ειχα κ χρονο ιδιαίτερο... βασικα.. ειμαι τοσο ζντουπ που ειλικρινα δεν εχω μπει ακομη στο κλίμα "γεννάω"

dZJip3.png

Διαφημίσεις

αφου τα τεσταρες οκ δεν χρειαζεται να ψαξεις πας κατευθειαν και τα παιρνεις!!!!

το mothercare παντως εχει οντως τελεια φορμακια και μεγαλουτσικα!

εχει τα πιο κομψα για το δικο μου γουστο [παντα.. δεν αντεχω τα βολανακια τα φουφουλε τις καμηλοπαρδάλεις τα ζωάκια και τα λοιπα μπεμπεμποειδη.... λεσ και το παιδι ειναι μπομπονιερα και πρεπει να το ντυσεις σαν παρλιακό.. καλοκαιρι ειναι άλλωστε.. τι να φορεσει το δολιο? 8α ζεσταινεται

dZJip3.png

αχαχαχαχααααααααχ!

Μην στεναχωριεσαι φαινετε θα μπεις μια και καλη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σωστα επρεπε να εχεις αδεια εγκυμοσυνης,παντως μπραβο ρε κοριτσακι αφου μπορεις και πας μια χαρα,στο σπιτι ειναι οντως μια βαρεμαρα εγω δεν ξερω τι να κανω εδω μεσα γυρναω αναμαλλιασμενη περα δωθε!!!!!!!!!!!!

Αφου λεω να γεννηθει η μπεμπα να εχω ασχολια!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

αχαχαχαχααααααααχ!

Μην στεναχωριεσαι φαινετε θα μπεις μια και καλη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σωστα επρεπε να εχεις αδεια εγκυμοσυνης,παντως μπραβο ρε κοριτσακι αφου μπορεις και πας μια χαρα,στο σπιτι ειναι οντως μια βαρεμαρα εγω δεν ξερω τι να κανω εδω μεσα γυρναω αναμαλλιασμενη περα δωθε!!!!!!!!!!!!

Αφου λεω να γεννηθει η μπεμπα να εχω ασχολια!

εεεεμ ειδες? αυτο ακριβως η8ελα να αποφυγω...εδω 2 φορεσ που δοκιμασα και εκατσα ενα διημερακι στο σπιτι...βγηκα με κατα8λιψη κανονικη κατα8λιψη σου λέω! τουλαχιστον με το παιδι μετα... δεν 8α εχω χρονο να βαριεμαι και να αναρωτιεμαι.. να παω κομωτηριο? παλι? η να παω για καφε...παλι? ε δλδ ποσους καφεδεσ 8α πιεις,μ ποσα κομωτηρια και κλπ ειδικα οταν ο κυκλος σου ολος δουλευει...

dZJip3.png

Ασε και ποσους καφεδες να πιεις στο τελος θα καταντησω νευροσπαστο ειμαι που ειμαι θα ειμαι με την βουλα μετα!!!!!!!!Και ποσα τηλ να παρεις ολοι δουλευουν καλα κανεις και δουλευεις!!!!!

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...