Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειναι 6,5 σχεδον. Πριν λιγο καιρο, ηθελα σαν τρελλη να ξαναμεινω εγκυος, τωρα οχι και τοσο (μην με ρωτας πως αλλαξα γνωμη, ουτε εγω δεν ξερω). Ασε που γυρναω το Μαιο στη δουλεια.

4Rnfp3.png

δεν ρωτάω γιατί άλλαξες γνώμη είναι λογικό όσο μεγαλώνει το παιδί και αλλάζουν οι ανάγκες του.

ξέρω πολλές γυναίκες που σε αυτή την περίοδο έμειναω ξανά έγκυος.

έχει και τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του

οπότε τώρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ο θεός θα κάνει την επιλογή του.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα και απο μενα ...μπραβο rosebaby μου ...μια χαρα ο μικρουλης !!!Τι μικρουλης κοντευετε το κιλο ε????:tongue:

smoutsaki μη μας κρατας σε αγωνια , δεν πας να παρεις ενα τεστακι να κανουμε παρτακι σημερα?????αντε αντεεεεε:wink:

Nefelaki μου και γω λεω να ντυθωωωωω...μαζι με την παρεα μας..και ξερεις τι???????ΜΠΕΜΠΗΣΣΣΣΣΣ:tongue:

Ποτε θα πας για υπερυχο??τελικα δεν τα καταφερνεις...στις 2 βδομαδουλες τρωγεσαι ε???σου παιρνει χρηματα σε καθε επισκεψη??η μια φορα τον μηνα??

εχθες οπως σας ειχα πει πηγαμε για κρεπουλα γλυκια και ολο το βραδυ το μπεμπακι μεχρι τις 4 το πρωι μου εδινε και καταλαβα!!ΚΛΩΤΣΙΔΑΚΙ!!!!

mermaid που εισαι ?ολα καλα???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εγώ πάω 1 φορά το μήνα και πληρώνω 50 ευρώ κάθε επισκεψη

εκτός όταν πάω ενδιάμεσα να της παω αποτελέσματα εξετάσεων ή αν παω να πάρω το βιβλιάριο μου.

να ρωτήσω με την άδεια τι κάνατε ?

εγώ της ειπα ο γνωστός της γιατρός του ικα να μου γράψει και την άδεια

αλλά δεν ξέρω αν πρέπει μετα να καταθέσω τα χαρτιά στο ικα που είναι αυτος ή αν μπορώ σε οποιοδήποτε ικα.

ξέρει καμία τις διαδικασίες ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου ροζμωρο, πολυ χαιρομαι που πηγαν ολα καλα χτες.

Εγω ακομα να αδιαθετησω. Θα περιμενω και σημερα κι αν δεν, αυριο θα κανω τεστακι κι ο θεος βοηθος

αααααααααααα τι βλεπωωωωωωωωωω σμουτσακι!!!!!!!!!!!!!!!μονο εγω θα μεινω ετσι εεεε:tongue::tongue::tongue::tongue:

υπαρχει πιθανοτητα να εισαι?ποτε περιμενες?εχεις σταθερο κυκλο?απαντησε σε ολα!:tongue::lol::lol:

rosebaby ο μικρουλης σου μεγαλωσε βρεεε μπραβο γερο να ειναι κ δυνατο!

vanilitsa τι κανεις εσυ κ το νινακι??τι καλο θα μαγειρεψεις κ σημερα να μας λιγουρεψεις παλι:tongue:

σμουτσακι παρε τεστ θα σκασουμε.το clear blue το ψηφιακο δειχνει κ πριν την περιοδο

Holy Diver

καλημέρα δήμητρα

αυτό το καινούργιο τεστ τι είναι πάλι

σου λεει και πόσο εβδομάδων είσαι

τι λε ρε παιδί μου και δεν υπήρχε όταν το ήθελα εγώ

πριν λίγους μήνες ήταν δεν ήμουν και τόσο παλιά , πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αν πιστεύεις σμουτσ οτι η καθηστέριση δεν είναι τόσο δικαιολογημένη κάνε ένα

αν είναι ακόμα σε λογικά πλαισια αστο μην μπαινεις σε αυτη την διαδικασία

το λεω αυτο γιατι εγώ δεν είχα προλαβει να κάνω πολλά τεστ

ενα μετα απο 4 μέρες και ήταν θετικό

οποτε για μένα είναι λίγο περίεργη η διαδικασια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσακια καλημερα. Εχω πεθανει στα γελια, σας διαβαζω συνεχεια και μου φτιαχνετε την διαθεση, εχθες σας ειχε πιασει κριση πολυλογιας. Εχω καταλαβει οτι εκτος απο καλη ενεργεια ολες εχετε και καλη εμφανιση ετσι?? Και γω ρε κοριτσια καλη ειμαι αλλα δεν εχω facebook για να σας το αποδειξω .Πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλα για ολες , εγω ετοιμαζομαι για το ταξιδι και ελπιζω να γυρισω με τα καλυτερα νεα. Σμουτσακι οτι ειναι να γινει θα γινει για καλο κοριτσακι, αλλα κανε το τεστακι να ξερουμεεεεε!!!!

Rosebaby ολα καλα με τον μπεμπη σου , τον καλοκοιταμε και για γαμπρο με τετοια αναπτυξη:) , πλακα κανω συμπεθερουλα vanilitsa . Νεφελακι σου βρηκα στολη , να ντυθεις δασκαλα γιογκα ή ψυχολογος:) Φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες και στις μανουλιτσες

Διαφημίσεις

fifi μου αν και δεν έχω παρακουλουθήσει όλη την εγκυμοσύνη σου

το τελευταιο διάστημα που διαβάζω θελω πραγματικά να σου πω ότι σε θαυμάζω

μπράβο για το κουράγιο σου, γιατι για εμάς όλες είναι έυκολο να κανουμε κουράγιο

αλλα για σένα πρέπει να είναι τρομερά δύσκολο

σου έυχομαι τα καλύτερα και η μπέμπα σου να γυρίσει με πολλά δώρα απο εκει

ο μπέμπης μου κλωτσάει σαν να λεει φερε την νύφη πίσω γερή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Rosebaby σ ευχαριστω πολυ και οι φιλες μου τα ιδια μου λενε. Πιο πολυ δινω εγω κουραγιο σε αυτες παρα αυτες σε μενα, αλλα ρε κοριτσια οταν σου τυχαινει κατι τετοιο δεν ξερω πως αλλα δεν μπορειτε να καταλαβετε τι δυναμη βρισκουμε. Ευχομαι βεβαια καμια να μην χρειαστει να βρει την δυναμη για κατι τετοιο και παρακαλαω και για μενα να τελειωσουν οι αγωνιες μετα το ταξιδι και να μπορεσω να ονειρευτω και γω λιγο...

ναι ο άνθρωπος έχει μέσα του δύναμη τόση που ούτε καν το φαντάζεται

γιαυτο να παρακαλάμε να μην δοκιμάσουμε τα όρια μας

η ψυχολογία παίζει συμαντικό ρόλο , μείνε όπως είσαι και όλα θα πάνε καλά

πόσο καιρό θα κάτσεις

να ξέρουμε πότε να σε περιμένουμε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ταξιδευω το Σαβατο , το ραντεβου ειναι την Τεταρτη και γυριζω πισω την Πεμπτη. Με την ευκαιρια θα δουμε και τους γονεις του ανδρα μου που ζουνε στο liverpool . Θα εχω το laptop μαζι μου και θα μιλαμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...