Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλα σημαδιακο θα ηταν διοτι χθες εντελως τυχαια ειχα παει απο την παλια δουλεια μου μια βολτα...μπρρρ μιλαμε μου σηκωθηκε η τριχα που θυμηθηκα τα παλια!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ναι mara μου φαγαμε τα μισα ...αλλα αυτο ελεγα στα κοριτσια πριν...το αγχος αγχος!!!!

το ειδες το μπεμπε σου ε???καλα πολυ δυσκολο μωρακι...να μη μας δειχνει το ¨πουλακι¨???:lol:

καλα να ειναι τα μπεμπουδια μας και ας μας γυρνανε και τον πωπο!!!λοιπον αγαπες παω να χτυπησω μια γλυκια κρεπουλα με τον αντρα μου...να ηρεμησω και λιγακι και τα λεμε ..φιλακιααα!!:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας κοριτσάκια και πάλι.

Vanilitsa μου και εμένα τώρα το απόγευμα με έπιασε ένα άγχος. Πρέπει να πάω να κάνω και υπέρηχο και δεν ξέρω πότε να κλείσω.

Θεούλη να έχεις καλά τα μωράκια μας.

Ελα ρε smoutsaki μου, γιατί με πειράζεις τι να κάνω και γω η έρμη.

Ξεσηκωθήκανε όλη στην παρέα να ντυθούμε καρναβάλια την τσικνοπέμπτη και εμένα τώρα με έπιασε το άγχος. Μήπως δεν κάνει.

θέλω να πάω να δω και την μπεμπούλα μου και ανχώνομαι.

ε μα μου λες τι σε πειραζω, και μετα μου αμολας μηπως δεν κανει να ντυθεις αποκριατικα!!!!!!!!! Μου δινεις δικαιωματα χρυσο μου, δεν φταιω εγω

Περαν της πλακας, γιατι αγχωνεσαι να πας να δεις τη μπεμπουλα σου? Τωρα που εχεις αρχισει σιγα σιγα και την καταλαβαινεις?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Είμαι τρελή smoutsaki μου, δεν το κατάλαβες ακόμη? Είναι αυτό το ριμάδι το άνχος κάθε φορά που είναι να πάω για υπέρηχο, δεν παλεύεται.

Εδώ έχω ανχωθεί και αν ντυθώ τι να ντυθώ τελικά.

καλημέρα απο μένα αν και βλέπω ερημιά πάλι

απλά είπα να φέρω την καλημέρα μου

όλα καλά χθες στην γιατρό.

έφτασε ο μπέμπης στα 870g.

μεγαλώνει και βαραίνει , όλα καλά πήγαν και χθες δόξα το Θεό

τώρα της ζήτησα να μου γράψει ο γνωστός της μέσα στο ΙΚΑ γιατι αυτή είναι του ΤΕΒΕ άδεια μητρότητας.

πάλι καλά να μην τρέχω στο ΙΚΑ

άντε θα έρθει καμιά να μην τα λέω μόνη μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σου ροζμωρο, πολυ χαιρομαι που πηγαν ολα καλα χτες.

Εγω ακομα να αδιαθετησω. Θα περιμενω και σημερα κι αν δεν, αυριο θα κανω τεστακι κι ο θεος βοηθος

καλημέρα σμουτσ μου

εγώ εύχομαι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμεις ότι και αν είναι αυτο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...