Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που σαι κοριτσαρα μουυυυυ!!!!!!!!!!!! ολα καλά ετσι?? και εμεις όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τζετ

καλησπερα και στις υπολοιπες κορασιδες!!

τι λεει μπου/ πες κανα νεοοοοοο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Ετσι ο ηλιοσποροςςςςςςςςςςς!!

όλα καλά και ανθιρα αγαπη,με ξερεις τωρα εμενα, προσπαθω και ειμαι ΖΕΝ!

Σημερα εκανα εξεταση σακχαρου οχι την καμπύλη, αλλα νηστικη μια ληψη, μετα δυο τεραστιες παστες και μετα απο δυο ωρες αλλη μια λήψη...

Ειλικρινα απο κεινη την ωρα νιωθω χαλια μαυρα, δεν θελω να ξαναδω γλυκο μπροστα μου...μολις εφαγα μιση παστα ειχα ηδη λιγωθει, φαντασου δυο/...μπλιαχχχχχχχχ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαααααααχαχαχαχ εγω να δεις τι τραβάω με την ορεξη μου...τα πάντα όλα!

αμα σε βαλει ο γιατρός σε τετοια διαδικασια με τις παστες δεν θα θελεις να ξαναφας γλυκο - ααααα, ουτε και αλμυρο, ολη μερα δεν εχω φαει κατι αλλο απο την αηδιαααα...μπλιαχ μονο νερο πινω!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αμα σε βαλει ο γιατρός σε τετοια διαδικασια με τις παστες δεν θα θελεις να ξαναφας γλυκο - ααααα, ουτε και αλμυρο, ολη μερα δεν εχω φαει κατι αλλο απο την αηδιαααα...μπλιαχ μονο νερο πινω!!!

ασε ασε εγω στην καμπύλη ζαχαρου σιχάθηκα το ειναι μου σου λεω...ποπο μπουμπου χτεσ σε σκεφτομουν που κοιτουσα τζιρουσ του 09 και στοχοποιηση του 10...μχοαυυοαχυουαουοχουχαυχ κλαμαααααααααααααααααααααα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...