Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

αυτο ακριβως επαιρνα κι εγω new mummy στον 5ο. Πηρα 2 κουτια, γιατι πετρωνε και μενα η κοιλια μου. Με το πρωτο κουτι σταματησε. Αυτα τα πετρωματα ειναι συσπασεις.

Απο γευση ειναι λιγο μπλιαχ, οχι πολυ, πινεται χαλαρα. Απλα βαζε οσο λιγοτερο νερο μπορεις, για να το πινεις με μια γουλια. Ποσες φορες την ημερα?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παιρνω μαγνησιο οχι γιατι πετρωνει η κοιλια αλλα γιατι εχω πολλες κραμπες στις γαμπες.

Ειδα που γραφατε για την παλλινδρομηση . Ειχα παθει παλλινδρομη πριν ερθει το βλασταρακι μου τωρα , πριν σχεδον ενα χρονο , καλυτερα να μην το θυμαμαι .Το χειροτερο μου τριμηνο ηταν το πρωτο καθε φορα που πηγαινα στον γιατρο και να δω καρδια ετρεμε η δικη μου .Ακομα εχω αγχος αλλα προσπαθω να ειμαι συγκρατημενη και ψυχραιμη .

smooth μαλλον ειναι απο τον θηλασμο η καθυστερηση , εκτος αν κανεις ελευθερα .

Σουτιεν αγορασα απο τα intimissi κατι μαλακουλια αλλα μεγαλωνει το στηθος μου και βλεπω να αγοραζω απο το ΛΗΤΩ και εγω.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ρε κοριτσια εγω δεν μπορω να καταλαβω το πετρωμα αυτο που λενε οτι ειναι συσπασεις, μιλαμε ειμαι πολυ ασχετη ετσι?? οταν λεμε πετρωνει ολη η κοιλια γινεται ετσι? η σημεια της???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

φαιρυ, δεν θηλαζω πια, και η αληθεια ειναι οτι αυτο το μηνα εγιναν αρκετες αταξιες, αλλα οχι τις επικινδυνες μερες, και τους προηγουμενους μηνες το ιδιο καναμε. Και 3.5 χρονια που ημασταν παντρεμενοι και δεν θελαμε παιδι ετσι καναμε. Λες να την εχω πατησει μετα απο τοσα χρονια της ιδιας μεθόδου? Θα με σκοτωσει

4Rnfp3.png

Σουτιεν αγορασα απο τα intimissi κατι μαλακουλια αλλα μεγαλωνει το στηθος μου και βλεπω να αγοραζω απο το ΛΗΤΩ και εγω.

εμενα απο τα intimissimi δεν χωραει ουτε το μισο!!!τυχερη εισαι που βρισκεις!

Διαφημίσεις

Μαλλον σκληραινει ολη , το παθαινω και εγω μερικες φορες , θελει ξεκουραση και ξαπλα εκεινη την ωρα.

Μαγνησιο παιρνω το trofocard

μπουμπου, αμα δεν μπορεις να το καταλαβεις, σημαινει οτι δεν το παθαινεις. δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εχεις συσπασεις απο τοσο νωρις. Και καλο ειναι να μην εχεις. Εμενα τοτε, μου ειχε πει να ξεκινησω μαγνησιο και να μεινω σπιτι 10 μερες, ευτυχως οχι ξαπλα

4Rnfp3.png

φαιρυ, δεν θηλαζω πια, και η αληθεια ειναι οτι αυτο το μηνα εγιναν αρκετες αταξιες, αλλα οχι τις επικινδυνες μερες, και τους προηγουμενους μηνες το ιδιο καναμε. Και 3.5 χρονια που ημασταν παντρεμενοι και δεν θελαμε παιδι ετσι καναμε. Λες να την εχω πατησει μετα απο τοσα χρονια της ιδιας μεθόδου? Θα με σκοτωσει

Αμα φευγει το αγχος τοτε ερχεται ....θες δευτερο?

αυτο ακριβως επαιρνα κι εγω new mummy στον 5ο. Πηρα 2 κουτια, γιατι πετρωνε και μενα η κοιλια μου. Με το πρωτο κουτι σταματησε. Αυτα τα πετρωματα ειναι συσπασεις.

Απο γευση ειναι λιγο μπλιαχ, οχι πολυ, πινεται χαλαρα. Απλα βαζε οσο λιγοτερο νερο μπορεις, για να το πινεις με μια γουλια. Ποσες φορες την ημερα?

Moυ είπε να παίρνω 2 αμπουλες πρωι μεσημερι και βράδυ. Και θα το σταματήσω στον 9ο! Ελπίζω να μη με πειράξει στο στομάχι γιατί τώρα συνήλθα από αυτό και άρχισα να τρώω λίγο.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Μα δεν ειχα αγχος ποτε για παιδι, οταν ηθελα εμεινα εγκυος κατευθειαν και τις 2 φορες. ημουν τυχερη. και τωρα δεν εχω κανενα αγχος.

new mummy εγω επαιρνα μια το πρωι και μια το βραδυ. μολις τελειωσα και το 2ο κουτι μου ειπε να σταματησω αφου ειχαν σταματησει και οι συσπασεις. Στον 9ο να το σταματησεις, να του το θυμησεις κι εσυ, γιατί τοτε ειναι οι προπαρασκευαστικες συσπασεις που προετοιμαζουν τη μητρα σου και καλο θα ηταν να μην τις σταματησετε.

Εμενα 10 μερες πριν γεννησω μου λεει παρε μαγνησιο (εφευγε για διακοπες και δεν το ηξερα) και του λεω θελουμε τωρα να σταματησουν οι συσπασεις? Θελουμε, μου λεει. Εγω μην γνωριζοντας οτι φευγει διακοπες τον παρακουσα και δεν πηρα και μολις γυρισε απο διακοπες, την ιδια νυχτα γεννησα. Αν ειχα σταματησει τις συσπασεις με μαγνησιο, πιθανοτατα θα πηγαινα με ραντεβου να γεννησω, που σχεδον ολοι ξέρουμε πως καταλήγουν αυτα τα πραγματα.

4Rnfp3.png

α νομιζα οτι ειχες αγχος , γιατι εχω πολλες φιλες που ξαναεμειναν αμεσως μολις εκαναν το πρωτο παιδι

εμένα μου έλεγε τις προάλλες ότι έχει 20 χρονια να φυγει διακοπές... δεν ειναι και πολύ των φαρμακων ο δικος μου, ειναι ανετος τυπος γενικα αλλα οχι χυμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...