Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

αχ φυσαλιδακι μου..εγω να δω τι θα γινει..σημερα που θα μου κανει κολπικη εξεταση τι θα πει δηλαδη?περιπου?αν εχει μαλακωσει ο τραχηλος?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια ...τι γινεστε?

ολες ετοιμες ε???εγω την αλλη βδομαδα θα φτιαξω βαλιτσουλα και θα μου φερουν και τα πραγματακια απο τον Δημα!

τα φτιαξω σιγα σιγα και το δωματιο..να τελειωνω!

ο μπεμπης μου δεν ειναι και πολυ κινητικος αλλα οταν γινεται ...πεθαινω...λιωνω...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ναι ζωουλα..σημερα θελει να δει ο γιατρος σου ποσο σκληρος ειναι ο τραχηλος σου....και μετα θα σου πει τι μελλει γενεσθαι...

βρε σε ξεαγχωσα λιγο ή τζαμπα μιλαω η πολυλογου;;;:D:D:D:D

γεια σου βανιλιτσα!!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

χοχοχοχο εννοιειται οτι η ροζουλα γεννησε και κοιταει αποσβωλομενη το μπεμπε της!

καλως το βανιλάκι με το βανιλοπαιδάκι του! ρε βανιλάκι μια χαρη.. τι πηρες απο τον δημα κ ποσο σου κοστισε? 8α παω με τη μαμα μου τελος του μηνα κ επειδη 8α πληρωσει εκεινη θελω να δω λιγο τι κονδυλι 8α της βγει.. μην την εξουθενωσω τη γυναικα

dZJip3.png

λοιποοοοοον, μολις μου πηραν πιεση...14,5 τσιμπημενη με τρελα και κορδελα...

αυριο παω σουμπιτη για εξετασεις αιματος και ουρων και το απογευμα γιατρό...

Αν οι εξετασεις δεν ειναι καλες με χωνει μεσα!

Αυτα τα νεα μου... θα ξαναπαω φαρμακειο για μετρηση σε λιγο μπας και ηταν απο το περπατημα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

νταξ μωρε μπου2 δεν ειναι και καμια τραγωδία... 14,5 μπορεις να εχεις ανα πασα στιγμη,,,,λίγο περπατημα λιγο τα deadline... σε λιγο που 8α ξαναπας 8α δεις οτι 8α εχει πεσει δραματικα

dZJip3.png

Kαλημερα κοριτσια εχθες σας εγραψα τα νεα μου , σημερα το πρωι τα παραλαβαμε τα πραγματα και τωρα εχω με τι να ασχολουμαι . :-D

Παω να φαω ενα πεπονι και ερχομαι

φιλουσκιααααααα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

νταξ μωρε μπου2 δεν ειναι και καμια τραγωδία... 14,5 μπορεις να εχεις ανα πασα στιγμη,,,,λίγο περπατημα λιγο τα deadline... σε λιγο που 8α ξαναπας 8α δεις οτι 8α εχει πεσει δραματικα

τραγωδια ευτυχως οχι σε καμια περιπτωση ουτε και ο ντοκ επαθε υστερια, απλα μου ειπε να κανω αυτες τις εξετασεις να με δει αυριο και βλεπουμε!

Αφου ξερεις οτι δεν ειμαι και εγω υστερω απλα τα εχω ολα ως πιθανες εκδοχες στο μυαλο

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...