Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

εγω κοριτσια μαλλον 8α τον παρω ΟΛΟ το μηνα... εκτος απο τα χορευτικα της μικρης δεν εχω τπτ αλλο...ουτε μια συσπαση...λες και αμα ειχα 8α την ξεχωριζα αλλα λεμε τωρα... δεν εχω καποιο νεωτερο συμπτωμα ηκατι πιο ιδιαίτερο... αρα εχω ακομη...τι να πω κ εγω... ειπαμε..ενα κουφαρι ειμαι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κοιλακια!!!!

μπηκα ολο αγωνια να διαβασω νεα της ροζ αλλα τιποτα.....μωρε το κοριτσακι μας θα εχει αγκαλια τον αρχοντα της και που μυαλο για ιντερνετ.....

πως ειστε;;;;

εγω ενα καρπουζακι σκετο.....καλα εχει πολυ πλακα η κοιλια μου.....ειναι απιστευτα μυτερη...δεν εχει ανοιξει καθολου στα πλαινα της κοιλιας.....μονο μπροστα.....μια τεραστια μυτη.....πολυ γελιο....:D:D:D:D

σημερα θα ετοιμασω και το βαλιτσακι μου....τα εχω παρει ολα....μονο επιθεματα στηθους δεν πηρα ακομη...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

γεια σου μωρακι μαρουλακι με το υπεροχο χιουμορ που μας κανει και ξερενομαστε καθε μερα.....

ειδες πως σε προλογιζω ε;;;;;;

ρε συ δεν εχεις νιωσει εστω ενα πετρωμα κοιλιας....ενα πονακι περιοδου χαμηλα;;;τιποτα;;;

tt1c3fef.aspx

μαρααααααφυσαλιδακιιιι καλωστες!φυσαλιδακι εσυ ειχες κανει επισκληριδιο στη πρωτη γεννα και φυσιολογικος τοκετος?πως ηταν τα πραγματα?????

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

γεια σου μωρακι μαρουλακι με το υπεροχο χιουμορ που μας κανει και ξερενομαστε καθε μερα.....

ειδες πως σε προλογιζω ε;;;;;;

ρε συ δεν εχεις νιωσει εστω ενα πετρωμα κοιλιας....ενα πονακι περιοδου χαμηλα;;;τιποτα;;;

βασικα χτες η κοιλια μου στα δεξια ητο λιγο..παραμορφωμενη να τοπω? παντως πιο φουσκωμενη σε σχεση με την άλλη πλευρα.

κατα τα αλλα νιωθω κινησεις ψηλά κατι χτυπηματα εντονα, κατι τουμπες, κατι φουρλες κλλπ κλπ

η...κατω περιοχη μου ειναι πολύ ήσυχη....τι να πω... τι να πω...21 εχω βιοφυσικο 8α φροντισω να μαθω

dZJip3.png

ζωουλα ολα πηγαν μια χαρα....

εκανα επισκληριδιο οταν η διαστολη μου ηταν 5 περιπου..ετσι μου ειπαν και μετα εκανα οτι μου ελεγαν...εκανα εξωθησεις, εκανα κατι ασκησεις για να κατεβει το μωρο γιατι ηταν ψηλα, με πιεζανε οι μαιες στην κοιλια γενικα με καποιες τεχνικες...και μετα απο 3 ωρες απο την επισκληριδιο γεννησα την κορουλα μου....ενιωθα πονο αλλα καμια σχεση με ουρλιαχτα και τετοια...ολα ηταν υποφερτα....

το ξερω οτι αγχωνεσαι αλλα αν μπορεις βγαλτο απο το μυαλο σου το αγχος...ειναι πραγματικα υπεροχη εμπειρια...

tt1c3fef.aspx

κοριτσια αν μου πει σημερα ο γιατρος οτι το μωρο δεν εχει κατεβει και αρχιζει τιποτα για καισαρικες προτασεις..τι να κανω ?εγω θελω φυσιολογικαααα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

βασικα χτες η κοιλια μου στα δεξια ητο λιγο..παραμορφωμενη να τοπω? παντως πιο φουσκωμενη σε σχεση με την άλλη πλευρα.

κατα τα αλλα νιωθω κινησεις ψηλά κατι χτυπηματα εντονα, κατι τουμπες, κατι φουρλες κλλπ κλπ

η...κατω περιοχη μου ειναι πολύ ήσυχη....τι να πω... τι να πω...21 εχω βιοφυσικο 8α φροντισω να μαθω

και εμενα στα δεξι εχει βολευτει το μπεμπεκι μου...αλλα εγω το νωθω και χαμηλα....προχθες που πηγα στον γιατρο μου ειπε οτι πηρε θεση...δεν μπηκε στην πυελο ακομη αλλα ειναι κοντα...

tt1c3fef.aspx

κοριτσια αν μου πει σημερα ο γιατρος οτι το μωρο δεν εχει κατεβει και αρχιζει τιποτα για καισαρικες προτασεις..τι να κανω ?εγω θελω φυσιολογικαααα

kane kaiσαρικη με επισκληριδιο και οχι ολικη ναρκωση....σαν τον φυσιολογικο ειναι....σε νιωθω αλλα σε τετοιες περιπτωσεις... οτι πει η επιστημη...εγω δλδ δεν 8α επαιρνα κανενα ρισκο να πιεστω εγω η το μωρο για να γεννησω σωνει κ ντε φυσιολογικα

απλα ενημερωσε τον οτι δεν 8ελεις ολικη ναρκωση

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ζωη και εγω μπηκα με προκληση γιατι ειχα συμπληρωσει 40 εβδομαδες και το μωρο ηταν ψηλα....αλλα ο γιατρος μου υποσχεθηκε οτι θα κανει οτι μπορει για να γεννησω φυσιολογικαι οπως και εγινε....

ο γιατρος σου οφειλει να προσπαθησει πολυ για φυσιολογικο τοκετο εφοσον το θες και εσυ εκτος και αν υπαρχουν ενδειξεις εμβρυικης δυσχερειας, τυλιγμα με λωρο και λοιπα....αν ολα ειναι ενταξει γιατι να πας για καισαρικη;;;θα αργησεις πολυ παραπανω να γεννησεις αλλα να πας για φυσιολογικο...η καισαρικη ειναι ευκολη λυση για τον γιατρο μερικες φορες για να ξεμπερδευει γρηγορα.......εκτος βεβαια αν υπαρχει σοβαρος λογος....

tt1c3fef.aspx

ζωη ακου ιστορια....

40 εβδομαδων και το μωρο μου ψηλα...ο τραχηλος μετα απο κολπικη εξεταση σκληρος και ανωριμος για γεννα.....

μπαινω 12 το βραδυ στο λητω...

μου βαζουνε ενα υποθετο κολπικο για να μαλακωσει ο τραχηλος ετσι ωστε το πρωι με τεχνητους πονους να ξεκινησουμε τοκετο...

4 τα ξημερωματα σπανε τα νερα μου ..ετσι...ξαφνικα...ητανε να γινει;;;βοηθησε το κολπικο υποθετο;;;ποτε δεν εμαθα...παντως σπασανε απο μονα τους....

μετα αρχισα να ποναω....

9 το πρωι εφτασα διαστολη 5 και μου κανανε επισκληριδιο....

12.07 γεννησα το αστερι μου...

μεχρι τις 10.30 τ μωρο ηταν ακομη ψηλα παρολο που ειχα διαστολη 9.....

εντελως ξαφνικα πηρε θεση και γεννησα.....βοηθησαν αρκετα οι ασκησεις που μου εκαναν οι μαιες βεβαια....

αυτη ειναι η ιστορια μου....

tt1c3fef.aspx

ειπα κι εγω που ειανι η μαρα

καλημερα μαρα και φυσαλιδα

ζωζα γιατι αγχωμεσαι,οτι ειναι να γινει θα γινει εκεινη την στιγμη

εσυ θα βαλεις στο μυαλο σου το καλο σου σεναριο για την στιγμη και οτι ερθει

ουτως ή αλλως εκεινη την στιγμη προεχει η ασφαλεια σας ,και των δυο,και ο γιατρος ειναι εκει για να αποφασισει τον ασφαλεστερο τροπο γιαυτο

αυτα θα σκεφτεσαι μονο

ή μαλλον θα σκεφτεσαι μονο απο την στιγμη,που θα εχεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου

ολα τα προηγουμενα θα τα αφησεις στους επιστημονες που θα σε περιβαλλουν

μαρα ψυχραιμια,ντουσακια και χαμομηλακια για χαλαρωση

αμα λεω εγω οτι εσυ θες δουλεια για να στρωσεις.......

κοριτσαρες εγω σας αφηνω ,παω εφορια,μπας και κλεισω καμια εκκρεμοτητα γιατι ,οπως ξαναειπα,δεν ξερω τι μου ξημερωνει

φιλουθκες

θα τα πουμε το απογευμα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

και ναι εγω προτεινω να παλεψεις για φυσιολογικο γιατι μετα απο μια μερα θα εισαι περδικι ενω με την καισαρικη θα εχεις καποια θεματακια....ειναι επεμβαση..πως να το κανουμε....

βεβαια οτι πει και κρινει ο γιατρος σου....υπαρχουν περιπτωσεις που μια καισαρικη ειναι αναποφευκτη....δεν πειραζει...ολα καλα θα πανε και τοτε...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...