Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ε,ναι ετσι ,λεω κι εγω

αυριο θα φτιαξω βαλιτσα

το σαββατο θα βαψουμε το δωματιο

εχουμε παρει και τα αυτοκολλητα για το δωματιο

την κυριακη θα πλυνω τα ρουχαλακια

τωρα για το γραφειο δεν ειναι τοσο απλο

θα δω τι θα κανω.........

α,τα αυτοκολλητα ειναι τελεια,μια ολοκληρη φαρμα,με πολλα ζωακια,φαρμα,λιμνη,δεντρακια,ωραιο ,πολυ ωραιο

τωρα τα επιπλα ποτε θα ερθουν δεν ξερω,θα τους πιεσω ομως γιατι βλεπω οτι στην παραγγελια εχπουν γραψει ιουλιο και εμεις τα παραγγειλαμε πριν το πασχα,ελεος....

τουλαχιστον να εχω το λικνο......

την δευτερα θα παω και στο φαρμακειο να παρω μπιμπεροπιπιλες

αυτα....

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου Γκελυ μου!δεν εχουμε ξαναμιλησει αλλα εχω παρακολουθησει την ιστορια σου,ευχομαι να πανε ολα καλα!ο γιατρος σου θα κρινει το καλυτερο για σενα και το μωρο!με το καλο σου ευχομαι,ειμαι σιγουρη οτι θα ζησεις μαγικες στιγμες!!!!!!!

πολυ ωραια η ιδεα με τη φαρμα και την εξοχη και πολυ χαλαρωτικη!:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

γεια σου Γκελυ μου!δεν εχουμε ξαναμιλησει αλλα εχω παρακολουθησει την ιστορια σου,ευχομαι να πανε ολα καλα!ο γιατρος σου θα κρινει το καλυτερο για σενα και το μωρο!με το καλο σου ευχομαι,ειμαι σιγουρη οτι θα ζησεις μαγικες στιγμες!!!!!!!

πολυ ωραια η ιδεα με τη φαρμα και την εξοχη και πολυ χαλαρωτικη!:D

σε ευχαριστω πολυ γλυκεια μου

για καποιο λογο δεν ανησυχω

αισθανομαι οτι το παιδακι μου ειναι καλα και παιρνω κουραγιο

εξαλλου ,ειπαμε ,οταν θες κατι πολυ,ολος ο κοσμος συνωμοτει για να το αποκτησεις,αρκει να σκεφτεσαι θετικα

μολις τελειωσει το δωματιο θα βαλω φωτογραφιες στο fb

νομιζω οτι θα γινει πολυ ωραιο

το συζητησα και με μια φιλη μου ψυχολογο και μου ειπε οτι τα παιδακια σε ενα τετοιο χωρο εκπαιδευονται,και εξοικειωνονται με την φυση

ΓΚΕΛΥ

λοιπον γλαρωσα,παω για υπνο

νακι,χαπακι,καληνυχτα

ελπιζω αυριο να μαθουμε νεα απο την ροουζ

φιλακια κοριτσια

ΓΚΕΛΥ

ε,ναι ετσι ,λεω κι εγω

αυριο θα φτιαξω βαλιτσα

το σαββατο θα βαψουμε το δωματιο

εχουμε παρει και τα αυτοκολλητα για το δωματιο

την κυριακη θα πλυνω τα ρουχαλακια

τωρα για το γραφειο δεν ειναι τοσο απλο

θα δω τι θα κανω.........

α,τα αυτοκολλητα ειναι τελεια,μια ολοκληρη φαρμα,με πολλα ζωακια,φαρμα,λιμνη,δεντρακια,ωραιο ,πολυ ωραιο

τωρα τα επιπλα ποτε θα ερθουν δεν ξερω,θα τους πιεσω ομως γιατι βλεπω οτι στην παραγγελια εχπουν γραψει ιουλιο και εμεις τα παραγγειλαμε πριν το πασχα,ελεος....

τουλαχιστον να εχω το λικνο......

την δευτερα θα παω και στο φαρμακειο να παρω μπιμπεροπιπιλες

αυτα....

κι εγω θελω να παρω αυτοκολλητα...και μπορει να τα παρω απο το cosycorner αν δεν βρω εδω...κι εγω λεω για φαρμα ή για το γουινι και την παρεα του...δεν εχω αποφασισει ακομα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον γλαρωσα,παω για υπνο

νακι,χαπακι,καληνυχτα

ελπιζω αυριο να μαθουμε νεα απο την ροουζ

φιλακια κοριτσια

καλο βραδυ δεν απαντησα νωριτερα ,επιασα κουβεντα με το γειτονα...

θα τα πουμε αυριο..

δυστυχως στη δουλεια τα εχει παιξει το ιντερνετ και δεν μπορω να μπω και να μιλησω μαζι σας

φιλακια ζουζουνα μου...

και οπως ειπαμε στη σειρα οι ετοιμασιες!!!!!!!!!!

76IGp3.png

Γεια σας κοριτσια μαλλον δεν ειναι καμια μεσα , πηγα στον γιατρο μου ειπε οτι αφου μπηκα στον μηνα μου ειμαι ετοιμη , θα ξαναπαω παρασκευη να με ξαναδει και να κανω ενα μαθημα με μαια .Δεν θελει παντως να μ αφησει πολυ γιατι η περιδεση ισως δεν αντεξει .

Μου αφησε λιγο πιο ελευθερο απο την ξαπλα και πηγαμε στο ΛΗΤΩ , καθιστη παντα , πηρα το καροτσι Igglesina σε ροζ (αυτο το χρωμα ηθελε ο αντρας μου) ειδα και το mac claren και να σας πω μ αρεσε κια αυτο και ηταν και πολυ ελαφρυ αλλα με χαλασε που δεν εχει μπαρα.Μηπως να κανω αλλαγη λετε τελικα? Επισης πηρα καθισμα αυτοκινητου της BRITAX ειναι απο 0 εως 4 ετων πολυ σουπερ καθισμα .Και προικα για το κρεβατι .Ψιλοπραγματα δεν ειχα κουραγιο να αγορασω τουλαχιστον πηρα τα βασικα.

Μετα περασα απο την πεθερα και ενω ηταν να μας παρει μονο το καθισμα τελικα μας εδωσε ολα τα χρηματα για ΟΛΑ αυτα που αγορασαμε!!!!!!χαρηκε μωρε και αυτη .

Αυτα τα νεα.

Η ροουζ μας ευχομαι να ειναι καλα και ο γιος της να ειναι ακομα πιο καλα στην αγκαλια της.

Ζουζουνακι οπως βλεπεις τελικα ολες νωριτερα γεννανε μην αγχωνεσαι , φτιαξε κανα ζιπουνακι να εχεις ετοιμο πλυμενο και σιδερωμενο και βαλιτσα .Για θερμοκυτιδα τι σου ειπε ? ειδα κατι που ανεφερες

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα κοριτσια

ανοιγω το καφε,θα κανω και ενα σκουπισμα

φερη ,αν γεννησω αφου μπω στον ενατο δεν τιθεται θεμα θερμοκοιτιδας

αν γεννησω μεσα στον ογδοο,θα εξαρτηθει απο το ποσα γρ.θα ειναι το μπεμπε

τα ορια των γρ.δεν τα ξερω

χαπακι,παντως τα αυτοκολλητα που πηρα εγω ειναι πολυ ρεαλιστικα,και εντυπωσιακα

επισης πολυ ωραια στο cosycorner ειναι το θεμα με τον βυθο

χταποδια,αστεριες...τελειο και αυτο

χθες ειχα πολυ ασχημο υπνο,,,εφιαλτες και τετοια

σημερα θα φτιαξω βαλιτσα και αυριο θα ετοιμασω τα μωρουδιακα

ενταξει ,ερχομαι λιγο πιο κοντα στο ονειρο,ετσι δεν ειναι?

να δουμε σημερα τι θα κανουμε και με τα βλαστοκυτταρα

ο αντρας μου βεβαια διαφωνει με ολα αυτα ,θεωρει οτι απλα η αιματολογος ειναι αγχωδεις και το μεταφερει σε μενα

ας ετοιμαστω εγω και βλεπουμε

σας ζαλισα πρωι πρωι

ελπιζω να μαθουμε τι εκανε η ροουζ ,σημερα

μαρα ,που εισαι καλη μου?

ΓΚΕΛΥ

kalhmeraaaa εγω σημερα στις 6 εχω γιατρο και κολπικη εξεταση..ο νοουυυυυ..ζουζουνακι μου ολα θα πανε τελειαααα μην αγχωνεσαι..roseeeeeeee πες μας νεααααα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Ηταν να παω Δευτερα, μετα αναβληθηκε για χθες και τωρα αναβλήθηκε για Παρασκευη.

Ο ντοκτορ μου επαθε γαστρεντεριτιδα ασχημη και ειχε τοσο υψηλο πυρετο που νοσηλευτηκε και μια μερα με ορο ο καημενος.

Αυριο θα ειναι τελειως καλα και θα τον δω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αντεεε εμεις μαζι βλεπω να γενναμε εγω σημερα θα παω.. αντε να δουμε τι θα πει..και ποσο θα πονεσω με τα δαχτυλα που θα βαλει..μπλιαχ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

axxxxxxxxxxxxxxx ena koyfari exo ginei!

καλημερα σε ολες....κοριτσια τα εχω φτυσει... οταν δεν κοιμαμαι σερνομαι και οταν δεν σερνομαι γκρινιαζω ακατάληπτα....αυπνια στο φουλ...δεν βολευομαι τελικα με τπτ και που8ενα....δεν θελω να κανω τπτ...μονο να κοιταω τβ και να λιωνω...ειναι κ αυτη η ζεστη.,...οιμε!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...