Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια

κανενα νεο απο ροουζ?

ειναι κανεις εδω?

ξυπνηηηηησααααατεεεε?

χρειαζομαι βοηθεια....ψαχνω να βρω τηλεφωνο για την τραπεζα βλαστοκκυταρων ακαδημιας αθηνων

μπορει καμια σας να με βοηθησει?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Kαλημερα και απο μενα...

Νυσταζω με τρελα, εβλεπα και ονειρα υπερπαραγωγη οτι δεν εβρισκα κανενα οταν ηθελα να παω στο μαιευτηριο, κουκουρουκου

Ειναι και σε μας εδω η κυρια που μας βοηθα στο καθαρισμα, αλλα δεν μπορω και να φυγω γιατι περιμενω κουριερ να παρει το λαπτοπ μου να το στειλει Αγγλια, ευτυχως εχω του καλου μου που φυσικα οταν γυρναει κατσικωνεται αλλα οκ....

το μεσημερι θα παρω το ντοκ να δω αν ισιωσε και αν θα με δει σημερα!

Λετε να γεννησε το Ροουζακι?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημερα σας.ηθελα να σας ρωτησω αν καποια απο εσας ξερει μιας και ειστε πολυ πιο μπροστα απο εμενα.ειμαι 17 και 3 ημερων σημερα και χτες στον υπερηχο φανηκε οτι το μικρο μας εχει ομφαλοκηλη.η γιατρος μας ειπε οτι μποριε να φυγει αλλα κι αν οχι θα το παρακολουθει ο παιδιατρος.ξερετε κατι?επισης μου ειπε να σκεφτω την αμνιοπαρακεντηση λογω ηλικιας.τον ιουνιο γινομαι 34 και εχω πητ 17/10.με αγχωσε λιγο,και φοβηθηκα μηπως εχει σχεση η ομφαλοκηλη.η αυχενικη ηταν καλη.σας ευχαριστω για καθε πληροφορια που ισως μου δωσετε.καλη συνεχεια σε ολλες και με το καλο τα μωρακια σας.

image.php?type=sigpic&userid=26745&dateline=1423736516

καλημερα και απο μενα ....τι κανετε?

rose μου.....που εισαι???ηρθε ο μπεμπακος:?::P;)?????

smoutsaki περαστικουλια σου...

κοριτσια τη ζεστη ειναι αυτη???δεν την αντεχω καθολου..προσπαθω να ειμαι σπιτι τετοιες ωρες και μεχρι το απογευματακι γιατι μου κοβεται η ανασα!!!μετα τις 7 ομως παω για περπατημα ...και το ευχαριστιεμαι!!

πρηζονται βεβαια λιγο τα ποδαρακια αλλα μου ειπε οτι το καλητερο ειναι αυτες τις βδομαδες και τις επομενες να περπαταω οσο μπορω!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

μπουμπου καλημερα,αντε ελπιζω να σε δει ο γιατρος ,τελος παντων

να δεις εγω τι ονειρα βλεπω,αστα

σμουτσ περαστικα,εσυ τουλαχιστον μπορεις να παρεις φαρμακακια και να στρωσεις

βανιλιτσα,ντουσακια.......εμενα ο γιατρος ,που τον ρωτησα ,ηταν αδιαφορος σχετικα με το περπατημα,δεν μπορω να καταλαβω

παντως χθες μετα απο 10 ωρες δουλειας ,με επιασαν κατι πονοι.....φοβηθηκα

ενταξει εγω φταιω το ξερω,οτι και να μου πειτε.......σημερα θα το παω πιο χαλαρα,εχω και την αιματολογο το μεσημερι,οποτε μετα το απογευμα δςεν θα δουλεψω

panan εγω δεν ξερω τιποτα για το θεμα σου,σορρυ....

ΓΚΕΛΥ

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!Μυρίζομαι ότι το Ροζάκι μας γέννησε!!!!!!!!!!Άντε στη Ζώζα μας τώρα!!!!!!!Με το καλό σε όλα τα κοριτσάκια!!!!

Στην κοπέλα που ρωτάει για την ομφαλοκήλη θα της πρότεινα να κάνει αμνιοπαρακέντηση,για να είναι σίγουρη!!Μπορεί να μη σημαίνει τίποτα,μπορεί όμως και να σημαίνει!!!!!Καλή επιτυχία και εύχομαι να είναι τυχαίο γεγονός!!!!

φιλάκια σε όλες

παντως παιδια για να μην εχει επικοινωνησει η ροουζ,μαλλον γεννησε

να μην εχουμε ενα τηλεφωνο να μαθουμε νεα της

ατιμο Ιnternet,γκρουουουουουουου

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια , μακαρι να γεννησε η ροουζ μας θα ζει τις ωραιοτερες στιγμες της ζωης της.

Σημερα και εγω δεν εχω κεφια , εβλεπα κατι περιεργα ονειρα που με ξυπναγαν .

Σημερα θα παω γιατρο να δουμε τι θα μου πει .Μηπως μου δωσει και καμια ημερομηνια .

Μηπως να ανταλαξουμε τηλεφωνα βρε κοριτσια ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ελα ντε ενα τηλ δεν εχουμε να δουμε τι εγινε...

ειχε πει πως θα μας κανει μια ενημερωση απο το τηλεφωνο που εχει νετ στην κλινικη

!!

εγω λεω να ενημερωσω τον αντρα μου.ετσι ωστε μολις γεννησω να μπει στο καφε και να το γραψει

δεν λεει......εχω μια αγωνια για την ροουζ

η μαρα που ειναι αληθεια......καλε μαρα που εισαι σημερα.......

ΓΚΕΛΥ

Καλημερα κοριτσια , μακαρι να γεννησε η ροουζ μας θα ζει τις ωραιοτερες στιγμες της ζωης της.

Σημερα και εγω δεν εχω κεφια , εβλεπα κατι περιεργα ονειρα που με ξυπναγαν .

Σημερα θα παω γιατρο να δουμε τι θα μου πει .Μηπως μου δωσει και καμια ημερομηνια .

Μηπως να ανταλαξουμε τηλεφωνα βρε κοριτσια ?

σιγουρα ,θα περναει μοναδικες στιγμες....

εγω θα σου στειλω πμ με το τηλ.μου

δεν γινεται μετα απο τοσα που ξερουμε η μια για την αλλη και τοσα που εχουμε περασει ολες μαζι ,να μην μπορεις να βρεις εναν ανθρωπο στο τηλ.

ΓΚΕΛΥ

Eγω εχω το τηλ απο το Σμουτσακι και την Μάρα!!

Σας στελνω με πμ κοριτσια να εχετε το δικο μου - αλλωστε θα χαρω να τα λεμε εστω και με ενα μηνυματακι οταν θα παω με το καλο στα εξωτικα Ιασω!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Σας στελνω και εγω κοριτσια αλλωστε θα συναντηθουμε με τα μπεμπεδια μας αργοτερα εετσιιιιιιιιιι?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...