Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

και εμενα μ αρεσει στα ινστιτουτα τωρα λογω αναγκης βρηκα μια κοπελιτσα να ερχεται σπιτι , την πρωτη φορα που ειχε ερθει μου πηρε 20 ευρω για τα ποδια μονο που ηθελα και ημουν και ξαπλα ,την ταλαιπωρησα την κοπελα .Σημερις ομως θα την βγαλω σε βεραντουλα .:D

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ ειπαμε..εισαι τρελη 8α σου σπασουν τα νερα στο μανικιουραδικο στανταρακι

στο μανικιουραδικο, σε καφετερια, στο δρομο, στο αυτοκινητο...γενικα παντου εκτος απο δω...χαχαχααα

και εμενα μ αρεσει στα ινστιτουτα τωρα λογω αναγκης βρηκα μια κοπελιτσα να ερχεται σπιτι , την πρωτη φορα που ειχε ερθει μου πηρε 20 ευρω για τα ποδια μονο που ηθελα και ημουν και ξαπλα ,την ταλαιπωρησα την κοπελα .Σημερις ομως θα την βγαλω σε βεραντουλα .:D

Εσυ κουκλιτσα μου δεν ειχες επιλογή...μια χαρα η βεραντουλα λεμε...

μου εχει κολλησει να βαλω στρας στο δοντι εδω και καιρο ρε γαμωτο...ασχετο

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Εχει βαλει η αδελφη μου το εχει χρονια.Σου συστηνω να πας σε οδοντιατρο να στο βαλει αν το θες να μεινει αλλιως θα σου φυγει .Η κουμπαρα μου που εβαλε εκει που με εβαψαν για τον γαμο της εφυγε μετα απο κανα δυο βδομαδες .

Διαφημίσεις

Οχι αυτος που παμε δεν ειναι αυτου του ειδους απλα το ζητησε η αδελφη μου και της το φερε και της το κολησε με ειδικη κολλα για τα δοντια

γεια σας κοριτσια

ηρθα κι εγω

σας διαβασα κιολας,τελικα ροουζ,λιγη υπομονη ακομη......

καλο αυτο με τα προστιμα στα μαιευτηρια,τωρα μπορεις να τσακωθεις με περισσοτερα επιχειρηματα,γιαιτ νομιζω οτι θα εξακολουθηουν να χρεωνουν ,μεχρι να τσακωθεις

εσεις κλεισατε εταιρεια για τα βλαστοκυτταρα?

εγω δεν εχω κανει τιποτα γιαυτο ακομη

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Ε ναι ειδικη κολλα φανταστηκα κι εγω, με τι το κολλησαν στο ινστιτουτο εκει?????????
Υποθετω και εκει με ειδικη κολα αλλα τζιφος , ε οδοντιατρος θα εχει καλυτερη σιγουρα.Η αδελφη μου παντως το εχει παρα πολλα χρονια και δεν εχει φυγει .

Διαφημίσεις

καλως τπ γκελακι... εγω εκλεισα με την εταιρεια του ιασω δεν θυμαμαι καν πως την λενε....και τωρα που το θυμαμαι μεσα στο συμβολαιο λεει για την εξτρα χρεωση συλλογης.. 8α τους μαιλαρω να δω τι παιζει

dZJip3.png

καλως τπ γκελακι... εγω εκλεισα με την εταιρεια του ιασω δεν θυμαμαι καν πως την λενε....και τωρα που το θυμαμαι μεσα στο συμβολαιο λεει για την εξτρα χρεωση συλλογης.. 8α τους μαιλαρω να δω τι παιζει

στην δικια σου περιπτωση σωστα θα σε χρεωσουν συλλογη,αλλα δεν θα πληρωσεις αλλου κατι αλλο

μαλλον εχω αργησει λιγο σε αυτο το κομματι

δεν προλαβαινω,πρεπει να κατεβασω ρυθμους γιατι δεν προλαβαινω ουτε να σκεφτω

το σ/κ θα βαψουμε το παιδικο δωματιο,αυριο θα παω να παρω τα αυτοκολλητα και τα χρωματα απο το cosycorner στο χαλανδρι

ποτε θα πας στο mothercare?

ΓΚΕΛΥ

γεια σας κουκλιτσες μου????

επιτελους ηρθα σπιτι,εφαγα λιγακι ,εκανα και ενα ντουζακι και χαραρωνω στο καναπεδακι μου...δεν εχω διαβασει τα νεα σας...οποτε δεν ξερω αν εχουμε εξελιξεις...

76IGp3.png

25 με 29 γκελακο μ...αμα 8ελεις κατι να σ οπαρω πολυ ευχαριστως

οχι παιδι μου δεν θελω να μου παρεις κατι

απλα επειδη κι εγω θελω να συμπληρωσω τα ψωνια του μωρου απο το mοthercare μηπως το συνδιαζαμε και συναντιομασταν

εγω βεβαια ειχα στο μυαλο μου αυτο του mall ,δεν ξερω εσυ που θα πας?

γεια σου χαπακι

τι ωραια ,εσυ χαλαρωνεις

εγω ακομη στο γραφειο

εχω αλλα 2 ραντεβου,γκρρρρρρρρ

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...