Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Εγω ξερετε τι ντρεπομαι ρε παιδια τους αντρες των αλλων γυναικων , θηλαζεις και ειναι ολοι εκει , εκνευριζομαι και μονο που το σκεφτομαι .Ελπιζω να τους διωχνουν γιατι θα γινει τρελη μαχη λεμε .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα το 3κλινο εχει πιο πολλες πιθανοτητες να πετυχεις κανα κοριτσακι νορμαλ να πεις μια καλημερα..ενω το δικλινο με την συγκατοικο να ιεναι τρελη.. τον ηπιες.. ολη μερα στο καφε ιασω 8α εισαι...

dZJip3.png

Εγω ξερετε τι ντρεπομαι ρε παιδια τους αντρες των αλλων γυναικων , θηλαζεις και ειναι ολοι εκει , εκνευριζομαι και μονο που το σκεφτομαι .Ελπιζω να τους διωχνουν γιατι θα γινει τρελη μαχη λεμε .

α προσωπικως εχέσθην.... αμα θελουν ας παρουν μάτι... μετα ας κανονισουν με τις γυναικες τους τι 8α παθουν κακακακκακακακακκακακακκαακ

αλλα νταξ θεωρώ πως την ωρα του θηλασμου οι κοπελες ευγενικα 8α τους στειλουν ολους εξω τους επισκεπτεν

dZJip3.png

Εκνευριζομαι και μονο που το σκεφτομαι ενταξει δεν ειναι και οτι καλυτερο να σε βλεπουν ολοι με το βυζι εξω .Μαμαδες , παπουδες γιαγιαδες , συζυγοι . Αππαπαπαππαα

ναι δεν ειναι και δεν ξερω αν εχουν ολοι το τακτ να φυγουν...βασικα οι αντρες ειναι το λιγοτερο ειναι τοσο ξετρελαμενοι με τα παιδια τους που δεν κοιτανε γυρω γυρω - εκτος και αν πεσεις σε κανα κατεξοχην καραγκιοζη που παιζει το ματι του ενιγουει!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

ας κανουν οτι 8ελουν...εγω αμα ειναι να θηλασω θα θηλάσω και απλα 8α προσεξω να ειμαι λιγο πιο διακριτικη..απο εκει και μετα.. η ντροπή δική τους

4 μερες ειναι θα περάσουν...εμενα πιο πολυ με απασχολει το βράδυ με τις αυπνίες μου...επισης δεν μπορω να κοιμηθω αν δεν δω tv πρώτα....

dZJip3.png

Τι να σας πω δεν ξερω , μια φιλη μου παντως που ειχε γεννησει τα χε παρει πολυ , πραγματικα δεν μπορουσε να θηλασει ολοι εκει μπαστακες και ναι συμφωνω οτι η γυναικα οταν θηλαζει ειναι πολυ τρυφερη εικονα αλλα οπως και να ειναι ειναι ξενος κοσμος.

Μαρα αμα θηλασεις τα βραδια δεν σ αφηνουν κοιμηθεις καλα νομιζω στο φερνουν το βραδυ , δεν το γλυτωνουμε ουτε εκει το ξενυχτι

ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ..ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ..ΣΙΓΑ ΜΗ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΣΟΥΡΜΟ..ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

kai or8a εσκεφθηκες μπου2 κατι τετοιο 8α παιξει

φαιρυ μακαρι να θηλασω βράδυ γιαιτ με βολευει λοιγω της αυπνίας κακακκαακκαακακακκακακακακακακακακ

ειναι καλη λυση το ειχε κανει και η κοπελα που τα φτιαχνει!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μπου2 ασχετο...στο λυμπερεικο γινεται της τρελας./...5 απολυσεις σημερις λεει.,...ομποοο τζαμπα το δανειο που πηρε τις προαλες

ζωζα μου..ενα ενα τα αγχη..πρωτα του τοκετου, μετα του θηλασμου....

dZJip3.png

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

ΕΛΑΑΑ ΤΑ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΩΝ

Πρόστιμα συνολικού ύψους 435.000 ?, επιβλήθηκαν στα μαιευτήρια ΙΑΣΩ, Μητέρα και ΛΗΤΩ γιατί όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΥΠΟΙΑΝ, χρέωναν, αδιαφανώς και καταχρηστικά, στις μητέρες που γεννούσαν, τη συλλογή...

του ομφαλοπλακουντιακού αίματος (των βλαστοκυττάρων) από 225 έως 350 ευρώ.

Συγκεκριμένα τα πρόστιμα τα οποία επιβλήθηκαν κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 13α του νόμου 2251/1994 για την «Προστασία των καταναλωτών», ανήλθαν σε 180.000 ευρώ για το ΙΑΣΩ, σε 165.000 ευρώ για το ΜΗΤΕΡΑ και σε 90.000 ευρώ για το ΛΗΤΩ.

dZJip3.png

γεια σας κοριτσια, τι κανετε???

οσο πλησιαζει ο καιρος η αληθεια ειναι πως ενα ζορι με ολα την εχουμε!!!

με βλεπω στον καθρετη και αναρωτιεμαι τι θα γινει στην ωρα της γεννας ?αν θα αντεξω....αν το μπεμπε μετα θα ειναι υγιες...αχ σαν να με εχει πιασει κριση πανικου αισθανομαι μερικες φορες!!!

μια πεφτω σε καταθλιψη μια ειμαι χαρουμενη...δεν ξερω τι να πω!!!

αυτο με τον θηλασμο ...δεν ξερω αλλα εξισου με αγχωνει!θα τα καταφερω..:rolleyes:ξερω ολες τα ιδια αναρρωτιωμαστε αλλα :?:

Απο την αλλη βδομαδα θα φτιαξω και το δωματιακι του μπεμπη ...θα το διακοσμησω εννοω..μηπως και ξεχαστω ...και χαρω την στιγμη!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...