Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια , ροουζ αντε κοπελα μου με το καλο η εξεταση και οτι και αν γινει με εναν πονο ευχομαι .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ελεος...και εγω πως 8α επικοινωνησω με τον κοσμο? τους θαυμαστες μου? το φαν κλαμπ μου? το σοι στην καρδιτσα? κακακακκακακακακακακακακα

μα τους γελοιους εστω ενα wifi spot ρε παιδι μου τπτ....

ας ειναι,,,8α πορευτουμε

ζωζα....αντε με το καλο κ εσυ κοριτσακι μου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Θα παρετε λαπ τοπ μαζι σας?? εχω ξεκινησει να φτιαχνω βαλιτσα , οποιος ερχεται του λεω να βαζει και κατι μεσα χα χα χα χα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

ακριβως απο πίσω

Περναω συχνα απο κειθε αμα ειμαι παραλιακη για να παω σπιτι, την επομενη φορα θα χτυπησω αλερτ, επισκεψεις δεχεσαι στο γραφειο???χοχοχοχ? μετα τυροπιτας εννοω

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μπου2 μου απογευματακι ειναι ειναι μετα τις 6 και οτι ωρα 8ελεις εδώ ειμαι..απλα το πρωι γινεται λιγο της τρελοποτανας και δεν 8α μπορουμε να πιουμε εναν γκαφε με ησυχια

dZJip3.png

Εγω απλα φοβαμαι μην πεσω σε στραβοξυλα συγκατοικους και δεν εχω τι να κανω τα βραδια που ειμαικαι με το μαατι γαριδα λεμε

φανταζεσαι να πεσουμε σε τπτ παρλιακές που 8α 8ελουν τρελη ησυχία ή σε τίποτα ψώνια??? απαππαπαπαπαπαπ!

dZJip3.png

Μπουμπου σε δικλινο τελικα θα πας ?

Ετσι λεει ο αντρας προς το παρον, εγω του ειπα οτι την παλευω και σε τρικλινο αμα θελει (φαντασου ηθελε μονοκλινο και μολις ειδε τις τιμες επαθε κοκομπλοκο..

μπου2 μου απογευματακι ειναι ειναι μετα τις 6 και οτι ωρα 8ελεις εδώ ειμαι..απλα το πρωι γινεται λιγο της τρελοποτανας και δεν 8α μπορουμε να πιουμε εναν γκαφε με ησυχια

κι εγω απογευματακια περναω συνηθως... θα σε ενημερωσω αμα κανω καμια εξορμισης!

φανταζεσαι να πεσουμε σε τπτ παρλιακές που 8α 8ελουν τρελη ησυχία ή σε τίποτα ψώνια??? απαππαπαπαπαπαπ!

Απαπαπα δεν λες τιποτα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...