Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπαρμπι μου μην αγχωνεσαι...εμενα υποτι8ετε οτι εχει παρει 8εση αλλα μεχρι να γεννησω ποτες δεν ξερεις τι 8α κανει..μπορει να ξανα αλλάξει θεση και να τρεχω με οτν φακο να την κανω να παει με την κεφαλα κάτω....

μπου2 δοκιμασες να κοιμηθεις σε καμια ανετη πολυθρονα στο ψιλο όρ8ιο?? το εχω δοκιμάσει και μπορώ να πω οτι για μια μερα με βολεψε..μετα με πιασαν κατι ακουρες οποτε καλα κρασια

Εχω δοκισασει τα παντα καλο μου, μεχρι και ουλτρεξ...λοοολ

βασικα εχω θεμα με τον υπνο μουυ κοιμαμαι παντα ελαφρια ξυπναω με το παραμικρο, ε τωρα απογινε!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μέχρι στιγμής μπουμπού είμαι χαλαρή ίσως γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα με κρατήσουν. όταν επιβεβαιωθεί νομίζω ότι θα χρειαστώ πάνα. θα τους πω κορίτσια μου δεν αφήνεται το κλύσμα γιατί εγώ έχω δικό μου σύστημα καθαρισμού. όταν αγχώνομαι φεύγω στο μπάνιο τρέχοντας.

εν όψη κρίσεως ας αφήσουμε τις σπατάλες με τα κλύσματα .

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

re ροζουλα μια χαρη σε παρακαλω...βγαλε μια φωτο σου με το ρομπακι χειρουργειου - κωλος εξω και στειλτη μου σε παρακαλω... 8α ρετουσαρω τη φωτο και 8α βαλω το προσωπο μου αντι για εσενα και 8α την εχω να με βλεπω για να ξερω πως θα ειμαι με την...στολη!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

χοχοχοοχοχοχοχοχοχοχοχο ε μα τι να σας πω..μπορω να σας αφησω να παραληρητε απο τα αγχη?? δεν γινεται ζαμε ζαμε!!!!

παντως αμα βγαλετε εξω το..ιατρικο του 8εματος η υποθεση τοκετος απο μονη της εκτος απο ενα φοβερο θαυμα μπλα μπλα μπλα ειναι και γελοια... η γκαστρωμενη σε ενα φορειο στην κατασταση που εχουμε αναφερει, τα πεθεριδια συγκλονισμενα και περηφανα.. οι μανουλες μας μεσα στην ανησυχια,...οι συζυγοι στην κοσμάρα τους και αλλου νταλλου..οι λοιπο συγγενεις μεσα στο ΑΣΧΕΤΟ να θελουν να ερθουν να μας δουν και καλά απο αγαπη αλλά πιο πολυ απο περιέργεια...το σκηνικο ειναι αλμοδοβαρικο τουλαχιστον παιδια μου

dZJip3.png

Καλημέρα όμορφες...

Ροζάκι μου ελπίζω να σε πρόλαβα... αν όχι σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια. Να πάνε όλα τέλεια και ή να απόλαυσεις το καφεδάκι σου ή να έχεις μέχρι το απογευματάκι το ζουζούνι σου αγκαλιά!!! :):):):)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

ROZOYLAAAAA ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ!ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ?ΑΧ ΑΧΑ ΧΑ ΑΧΑΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΑΛΙΙΙΙ MARAAAA ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕς ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙ ΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ..ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΩΝ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...