Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

BONJOUR TOUT LE MONDE!

mil;ame oti ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ! επιτελους βρηκα τον τροπο!!!! σας τον λέω και ελπίζω να βοηθησει και τις υπολοιπες κορασίδες.

λοιπον την πεφτω στο πλάι αλλά βαζω ένα πολύ φουφουλε μαξιλάρι και απλώνεται η κοιλιά στο μαξιλάρι.. δεν πιάνομαι! και επισης ειναι πιο εύκολο να γλισρ΄τησδρεισ πάνω στο μαξιλάρι για να αλλάξεις πλευρό...εκανα εναν υπνο μεγαλείο! ουτε για τουαλέτα δεν σηκωθηκα!!!!

κατα τα άλλα καλα? καλα βλεπω ειμαστε όλες μας

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια μου , μην διερωτάστε γιατί είμαι ξύπνια τέτοια ώρα

μίλησα με την γιατρό και μου είπε να κάνω ένα ντόπλερ στο γέννεσις και αν είναι να μην περιμένουμε μέχρι το σ/κ. οπότε υπάρχει περίπτωση να με κρατήσουν σήμερα για πρόκληση. αν δεν με δείτε μέχρι το βράδυ αργά να μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια. ωχ θεε μου 12:30 έχω ραντεβού για το ντόπλερ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαχα μάρα μου δεν ξέρω ακόμα σίγουρα θα μου πουν από εκεί μετά το ντόπλερ

η γιατρός μου είναι λίγο φοβιτσιάρα και δεν θέλει να ρισκάρει οπότε θα δούμε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

χθες που μου έκανε ντόπλερ αυτή ήμουν στο κατώτατο όριο φυσιολογικού οπότε ποιος ξέρει τι σκέφτηκε και σήμερα πρωι πρωι 9 η ώρα με παίρνει τηλ και μου λέει πάνε να κάνεις ένα ντόπλερ και να δούμε αν είναι να μην περιμένουμε μέχρι το σ/κ. είναι και ότι σήμερα είναι η πητ μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα,καλημερα και απο μενα rosebaby με το καλο κοριτσι μου με εναν πονο!

Εγω χθες πηγα στο γιατρο η μπεμπα εφτασε αισιως τα 1530γρ. ομως δεν εχει παρει θεση ακομα καιμε αγχωνει λιγο θα μπορεσει ν αγυρισει η παω για καισαρικη anyway θα δειξει!

Μαρα μου τελεια αφου βρηκες τροπο για κοιμασαι!Εγω δεν μπορω ουτε δεξια ουτε ανασκελα να κοιμηθω οποτε μου μενει μονο αριστερα και πιανομαι!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Με το καλό κοριτσακι μου....

Καλημερα Μαρουλιδιον, εμενα το μαξιλαρι παλι τπτ δεν μου κανει....

Επίσης μολις τα εφτυσε ο βαιος μου και βριζομουν με την σονυ στο τηλέφωνο....ευτυχως ειναι το ντελ του καλου μου σπιτι....θα ερθουν να το παρουν να το στειλουν ταξιδακι στας Αγγλιας - δευτερη φορα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημέρα μπάρμπι

μην σε αγχώνει το ότι δεν γύρισε είναι νωρίς ακόμα και εμένα γύρισε όταν μπήκα στον μήνα μου. είναι μικρή ακόμα θα μπορούσε εύκολα να γυρίσει και να ξαναγυρίσει μετά. όπως εμένα, την μια ήταν κάτω το κεφάλι και την άλλη γύρισε. όταν μπήκε στον μήνα μου και μετά κατέβηκε και δεν μπορούσε να ξαναγυρίσει λόγο μεγέθους.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μπάρμπι

μην σε αγχώνει το ότι δεν γύρισε είναι νωρίς ακόμα και εμένα γύρισε όταν μπήκα στον μήνα μου. είναι μικρή ακόμα θα μπορούσε εύκολα να γυρίσει και να ξαναγυρίσει μετά. όπως εμένα, την μια ήταν κάτω το κεφάλι και την άλλη γύρισε. όταν μπήκε στον μήνα μου και μετά κατέβηκε και δεν μπορούσε να ξαναγυρίσει λόγο μεγέθους.

αχ σε ευχαριστω κοριτσι μου ησυχασα καπως τωρα γιατι την προηγουμενη φορα ηταν με το κεφαλι προς τα κατω και εχθες αντε παλι πανω το κεφαλι!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

ναι και εμένα μου έτυχε αυτό και η γιατρός μου είπε μην σε απασχολεί από τώρα είναι νωρίς. κάποια μωρά παίρνουν θέση από νωρίς και δεν ξανά γυρίζουν ο δικός μου έφερνε τούμπες πάνω κάτω. αλλά μόλις μπήκα στον μήνα μου γύρισε και δεν κουνήθηκε από εκεί μέχρι τώρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλα κανει και μπραβο της... εχω ακουσει για άλλους γιατρους που ενω υπαρχιε 8εμα αυτοι το παιζουν ανεμελοι..και μετα...τρέχει η γκαστρωμενη

ναι το ξέρω αλλά και το δικός της καμιά φορά είναι υπερβολικό γιατί είμαι και εγώ φοβιτσιάρα από φύση μου και αγχωνόμουν με το παραμικρό που μου έλεγε. αλλά αυτή το έλεγε για να είναι σίγουρη 100% δεν θέλει να ρισκάρει όσο περνάει από το χέρι της.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μπαρμπι μου μην αγχωνεσαι...εμενα υποτι8ετε οτι εχει παρει 8εση αλλα μεχρι να γεννησω ποτες δεν ξερεις τι 8α κανει..μπορει να ξανα αλλάξει θεση και να τρεχω με οτν φακο να την κανω να παει με την κεφαλα κάτω....

μπου2 δοκιμασες να κοιμηθεις σε καμια ανετη πολυθρονα στο ψιλο όρ8ιο?? το εχω δοκιμάσει και μπορώ να πω οτι για μια μερα με βολεψε..μετα με πιασαν κατι ακουρες οποτε καλα κρασια

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...