Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα νομίζω ότι θα είναι καλύτερα γιατί θα φτάσουν γρήγορα στον τράχηλο και δεν θα χρειαστεί να μπει βαθιά.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D,ισως..αλλα αν σκεφτει να βαλει ολο το χερι μεσα μπορει να παθω και συγκοπη...ασε που ντρεπομαι αφανταστα να καθομαι σε αυτη την ηλιθ@α καρεκλα και μπροστα στα ματια του να ειναι το......

αλλα θα ντρεπομουνα πολυ περισσοτερο αν ειχα γυναικα γυναικολογο...δεν ξερω δεν μου κολλαει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χαχα λάθος μου ήθελα να γράψω το αντίθετο γιατί θα ντρεπόσουν περισσότερο με γυναίκα

δεν ξερω νοιωθω ασχημα ..και οταν εκανα την σαλπιγγογραφια και ηταν μια νοσοκομα και μου κρατουσε το ματσουκι να περασει το υγρο ...ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει,οχι οτι δεν ντρεπομαι στο δικο μου γιατρο ππου παω και τοσα χρονια....

76IGp3.png

λογικό είναι να ντρέπεσαι όταν δεν έχεις εξοικειωθεί με κάποιον είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα. εσύ νιώθεις καλύτερα μπροστά στον γιατρό σου έστω και αν είναι άντρας γιατί τον ξέρεις χρόνια. αλλά νομίζω ότι η ντροπή είναι διπλή αν ο άγνωστος είναι άντρας και όχι γυναίκα. φαντάσου πως θα ένιωθες αν στην θέση της ήταν ακόμα ένας άντρας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

λογικό είναι να ντρέπεσαι όταν δεν έχεις εξοικειωθεί με κάποιον είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα. εσύ νιώθεις καλύτερα μπροστά στον γιατρό σου έστω και αν είναι άντρας γιατί τον ξέρεις χρόνια. αλλά νομίζω ότι η ντροπή είναι διπλή αν ο άγνωστος είναι άντρας και όχι γυναίκα. φαντάσου πως θα ένιωθες αν στην θέση της ήταν ακόμα ένας άντρας.

δεν θελω να το σκεφτομαι....κοριτσακι σε αφηνω ηρθε ο αντρας του σπιτιου...καλο βραδυ!!!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αντε κοριτσακι με το καλο .μαλλον φτανει αυτη η πολυποθητη στιγμη σιγα σιγα.και μενα ο γιατρος μου αντρας ειναι.δεν θα μπορουσα με γυναικα,συνηθως ειναι περιεργες και μονο το οτι μπορει να εχουν γεννησει και με την ειδικοτητα που εχουν νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.

βεβαια το να πηγαινουμε σε αντρα γυναικολογο ειναι σαν να πηγαινουμε το αυτοκινητο μας σε μηχανικο που δεν εχει αυτοκινητο( καπου το διαβασα και μου αρεσε)το μονο καλο με τις γυναικες ειναι οτι εχουν πιο μικρα χερια για αυτες τις περιπτωσεις.το καταλαβα οταν γενναγα που με κοιταζε η μαια.

4ywWp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι συζήτηση κάνατε χθες βράδυ! Πάντως πολύ αηδία το όλο θέμα με το χέρι, δεν μπορώ να το χωνέψω. Ο δικός μου γιατρός έχει και χερούκλα. Γιατί πρέπει να το περνάμε και αυτό μέσα σε όλα τα άλλα!

Αντε Ροζούλα έκλεισες και τις 40 εβδομάδες. Να μπαίνεις να μαθαίνουμε νέα σου όσο δεν έχεις γεννήσει.

Εμένα μου έδωσε υπόθετα κολπικά, τα fenalac, για να προετοιμάσει την οξύτητα του κόλπου. Γιατί λέει έστω και τίποτε μικροβιάκια αν υπάρχουνε το τσακίζουνε το μωράκι καθώς βγαίνει. Εντωμεταξύ αυτά πρέπει να μπούνε βαθιά μέσα στον κόλπο και έτσι έχει ένα σωληνάκι η συσκευασία που όπως καταλαβαίνεται αφού στεραιώσεις το υπόθετο, το χώνεις από κάτω όλο. Μια αηδία! Α και είναι ένα τίποτε μπροστά στα άλλα που έπονται.

καλημερα κι απο μενα κοριτσια

σημερα νομιζω ειμαι καλυτερα

θα δουλεψω και πολυ οποτε θα ξεχαστω

rose να μπαινεις για να ξερουμε πωε εισαι και ποτε θα γεννησεις

παντως αυτο που σου ειπε η γιατρος σου ,μου φαινεται σωστο,δηλαδη ,να πεις στο μαιευτηριο ποιος θελεις να σε κοιταει,για να μην το κανουν ολοι

μια φιλη μου,που τελικα γεννησε με καισαρικη στο μητερα,δεν το ειχε δηλωση και ειχε οδυνες για 7 ωρες,σε αυτες τις 7 ωρες ,οποιος περναγε απο το δωματιο της εχωνε και την χερουκαλ του μεσα για να δει διαστολη

απλα εγω νομιζα οτι αυτο ειναι μονο στο μαιευτηριο,αλλα ειναι γενικα ο τροπος που ελεγχουν τον τραχηλο

οποτε,να τους πεις παιδια ενας,χωνει την χερουκλα του,τι το περασαμε εδω,american bar?

ελπιζω ολα τα αλλα κοριτσια να ειναι καλα,ευχαριστω για την συμπαρασταση χθες,σας χαλασα την διαθεση,αλλα σημερα ειναι καλυτερη μερα

εχουμε να προετοιμαστουμε για τα γεννητουρια των κοριτσιων

κριμα μονο να μην ειμαστε στην ιδια πολη ολες ,να βρεθουμε,να γινει χαμος

σας φιλω

παω εφορια

θα τα πουμε το απογευμα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...