Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κι απο μενα..γκελακο μου σε παρακαλω ξεχασε τα ολα..σκεψου μονο τον μπεμπη σου και ποσο ευτυχισμενη θα εισαι με τον αντρα σου και το μωρο σε λιγο καιρο..rose το περασες κι αυτο ε???εγω την πεμπτη εχω κολπικη..ελπιζω ο γιατρος μου να το παει με το μαλακο..χαπακι μου ξεκουρασου τωρα..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ΑΧ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ Κ@@@ΔΟΥΛΕΙΕς..ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΧΩ ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 25/5 ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ..ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5..

ΑΧ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ Κ@@@ΔΟΥΛΕΙΕς..ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΧΩ ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 25/5 ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ..ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5..

και τι θα κανεις οταν γεννησεις????

τουλαχιστον εσας ειναι δικη σας δουλεια ....εγωμαλλον μετα θα αλλαξω δουλεια...δεν ξερω ακομα αλλα κατα 90%

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΘΗΣΩ ΣΠΙΤΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ..ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΟΒΩ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ..ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ..ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΚΟΝΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ,.,.

ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΘΗΣΩ ΣΠΙΤΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ..ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΟΒΩ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ..ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ..ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΚΟΝΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ,.,.

δεν θα μπορεις να το εχεις μαζι σου στη δουλεια ε???

μια χαρα αφου τους εχεις ολους διπλα σου...

εγω παλι ειμαι αρνητικη στο να μου κρατανε οι γιαγιαδες το μωρο....αλλα και θετικη να ημουν δεν θα γινοτανε

76IGp3.png

Ε ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΨΥΓΕΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥς ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΒΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕς.,..ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥς ΛΕΩ..

Ε ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΨΥΓΕΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥς ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΒΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕς.,..ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥς ΛΕΩ..

αχ καταλαβα οποτε σιγουρα δεν μπορεις να το εχεις μαζι σου το ζουζουνι σου...ελπιζω η γιαγιαδες να μην σου δημιουργουν προβλημα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ήρθα και εγώ πάλι, σμουτς μου όχι δεν γέννησα ακόμα αλλά λίγες μέρες ακόμα έμειναν

μέχρι το Σάββατο αν όχι φυσιολογικά με πρόκληση

κορίτσια εμένα δεν μου έκανε κολπικό υπέρηχο , προσπάθησε να κάνει τις μετρήσεις για να δει στο περίπου το βάρος αλλά δεν γινόταν, μεγάλωσε τόσο που δεν μπορούσε με τίποτα. και πάνω που φέυγαμε μου λέει δεν ξεντύνεσαι να σε δω και απο κάτω ?

ωχ λέω, δεν κάθομαι στην καρέκλα και μου λέει οκ ξάπλωσε στο κρεβάτι της είπα να χαμηλώσει τα φώτα και με εξέτασε. ήταν έντονος ο πόνος ρε κορίτσια δεν είμαι υπερβολική. νομίζω ότι έβαλε όλα τα δάχτυλα μέσα και αρκετά βαθιά για να δει τον τράχηλο. μου είπε ότι είναι καλός και μαλακός. δεν βλέπεις και τις αμυγδαλές μου , μου ήρθε να πω γιατί εκεί είχα την αίσθηση ότι έφτασε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αχ ροουζ,δεν μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο,ηθελα να ξερω τοσο εχει προχωρησει η επιστημη αυτο δεν μπορουν να βρουν ενα τροπο να το αλλαξουν...

σου ειπε αν εχεις κανει καθολου διαστολη???

76IGp3.png

τι να πω ρε συ χάπι και εγώ αυτό σκέφτομαι γιατί πρέπει να βάζουν χέρι και μετά λέω πω πω καλά που δεν έχω άντρα παναγιά μου εκεί θα πέθαινα.

μπράβο σε όσες έχετε άντρα.

δεν μου είπε καθόλου για διαστολή το μόνο που είπε είναι ότι ο τράχηλος μου είναι καλός και μαλακός. την άλλη φορά είπε θα με δει και από κάτω , μάλλον με το μάτι θα φαίνεται γιατί τώρα μόνο χέρι έβαλε δεν κοίταξε καθόλου από κάτω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...