Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

χαχα άσε ρε συ μπουμπού τα είδα όλα λέμε.

ναι καλός ο τράχηλος σου μαλακός έλεγε και δώστου έμπαινε πιο μέσα

μου ήρθε να της πω μήπως να το πιάσεις από το κεφάλι και να το βγάλεις έξω ?

αλλά δεν σας λέω άλλα για να μην σας φοβίσω χωρίς λόγο.

και μου είπε ότι οι μαίες εκεί μπορεί να έχουν πιο ελαφριά ή πιο βαριά χέρια οπότε αν θέλω μπορώ να απαιτήσω να μου κάνει μια ή μόνο η γιατρός μου έλεγχο και μου ήρθε να της πω γιατί εσύ περνιέσαι για ελαφροχέρα ?

άσε άσε το έζησα και αυτό.

αλλά εσύ όχι άγχος οι άνδρες λένε είναι πιο μαλακοί

πάω για καφέ τώρα άντε τα λέμε το βραδάκι αν είσαι μέσα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω θα εχω συγκεκριμενη μαια οποτε ξερω ποια θα με εξεταζει...

Κι εγω αυτη την εξεταση θα ειχα σημερις αλλα αρρωστησε ο γιατρός, αχ παιδια θα πεθανω απο την ντροπή μου σας λεω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Πάντως μάλλον πρέπει να κάνω το σταυρό μου με τα δικά μου πεθερικά. Μας έδωσαν 1000 ευρώ!! για την κούνια και για ότι άλλο θελήσουμε!!! Δεν έχω παράπονο κανένα. Το μόνο που ήθελε η πεθερά μου ήταν να πάμε μαζί για τα ζιπούνια, όχι για να διαλέξει εκεινη αλλά για παρέα, να χαζέψει γιατί τις α΄ρεσουν πολύ αυτά και εννοείται της το έκανα το χατήρι. Αλλα ευτυχώς είναι πολύ διακριτικη και δε μου έχει δημιουργήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα μέχρι στιγμής

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά νομίζω πως θα νιώθω σαν... ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!! Λες να το γυρίζουμε κι εμείς στις ταινιες για... ενηλίκους??? Μετά από τόσο ανοιγμα:tongue::tongue::tongue:... Ειναι και η κρίση στη μέση... να βγαλουμε τα λεφτά της γέννας τουλάχιστον!!!:tongue::tongue::tongue:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Μωρέ τέτοια όνειρα ειδικά με παπούτσια κανω κάθε μέρα!!! Αλλα δυστυχώς πλέον μόνο όνειρα... γιατί με τα λεφτά που χρειαζόμαστε για τη γέννα, τα μπλιμπλικια και τις μειωσεις και την ακρίβεια.... καταλαβαίνεις!!! Δεν πειράζει καλά να είμαστε...

Τελικα επειδη εχω κανει περιδεση μηπως το γλυτωσω το χερι ?? ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.

Πονεσε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε???

εγω σημερα πηγα δουλεια το πρωι,τα πραγματα ηπια γενικως,δεν ειχα και πολυ δουλεια...

αυτο με το χερι ειναι το μονο που δεν θελω απ'ολη την εγκυμοσυνη ...ουτε γεννα με νοιαζει ουτε τιποτα,αυτο το απεχθανομαι......

76IGp3.png

geia sas κοριτσουδια, εχω τον αντρα μου κατσικωμενο απο πανω μου γιατι καθεται στο ιντερνετ και τον σηκωσα αρων αρων να δω αν γεννησε η ροουζ. δεν σας εχω διαβασει ολες, ελπιζω να ειστε ολες καλα. φιλακια στις κοιλιτσες σας

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...