Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νεφελάκι να πας να το δεις αυτο το σουτιεν τεραστια διαφορα με τα αλλα και ας ειναι τσουχτερο σε τιμή.

Είμαι λιγο ψηλη ε? το μπουμπου ειναι το δευτερο ονομα μου εδω και χρονια δεν ειναι για τις αναγκες του φορουμ ετσι με φωναζουν οι στενοι φιλοι!

Σμουτσακι ασε ειμαι τρελη και παλαβη με τα ταξιδια και σκεψου οτι ουτε τα μισα μερη δεν ειναι που εχω παει...

Καλά η κορακλα κουκλα και η μαμα το ιδιο!

Λοιπον κοριτσακια παρατηρω οτι ειστε ολες κουκλιτσες, ειχατε κανει καστινγκ πριν ανοιξει το καφε????

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Νεφελάκι να πας να το δεις αυτο το σουτιεν τεραστια διαφορα με τα αλλα και ας ειναι τσουχτερο σε τιμή.

Είμαι λιγο ψηλη ε? το μπουμπου ειναι το δευτερο ονομα μου εδω και χρονια δεν ειναι για τις αναγκες του φορουμ ετσι με φωναζουν οι στενοι φιλοι!

Σμουτσακι ασε ειμαι τρελη και παλαβη με τα ταξιδια και σκεψου οτι ουτε τα μισα μερη δεν ειναι που εχω παει...

Καλά η κορακλα κουκλα και η μαμα το ιδιο!

Λοιπον κοριτσακια παρατηρω οτι ειστε ολες κουκλιτσες, ειχατε κανει καστινγκ πριν ανοιξει το καφε????

και εγώ αυτή την διαπίστωση έκανα

κούκλες όλες εδω μέσα

μπράβο κορίτσια να που οι Ελληνίδες είναι αστερια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

άλλη μια ώρα και θα πάω για τον υπέρηχο

άντε και θεός βοηθός και αυτή την φορά

Σε καταλαβαίνω για την ανησυχία, αλλά αυτή τελικά πάντα θα μας κυνηγάει. Μπαίνεις 7ο και δεν έχεις λόγο να φοβάσαι. όλα καλά θα πάνε με τον μπεμπάκο σου. Και εγώ αυτήν την εβδομάδα είναι να πάω και τρέμω στην ιδέα.

Διαφημίσεις

περνάει καιρός κάθε φορά και πάντα νιώθω την ανασφάλια

ο μπεμπούλης είναι 3 μέρες μικρότερος γιατι η σύλληψη έγινε αργά

και καθε φορά μετράει τις μέρες απο την αρχή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Εγώ Νεφελη εχω δει και τις leander που λέει η Σμουτς και της εταιρίας pali που εχουν τελεια σχεδια όπως επίσης και αυτες που εχει παρει η rosebaby..

Αυτα τα επιπλα ειναι και πολύ ασφαλη επισης και πληρουν τις προδιαγραφές...ακόμη ομως δεν κατεληξα γιατι το καθενα μου αρεσει και για αλλους λόγους.

Καροτσια επίσης κοίταξα από κοντα κάποια...Το καθενα εχει τα δικά του καλά χαρακτηριστικά...

είμαι λίγο μπερδεμένη η αληθεια ειναι, αλλα θα κανω μια τελευταια ερευνητικη επισκεψη και μετα θα καταλήξω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κοριτσια, αυτο για την ομορφια και κορμοστασια ολων μας το εχω σκεφτει κι εγω.

Νεφελακι, οταν μπεις στο 3ο τριμηνο, θα ανοιξεις καινουργιο θεμα 3ο τριμηνο και αγχος? Μη φυγεις κι απο δω ομως ε?

Κοριτσια σας ειπα οτι εχω 2 μερες καθυστερηση?

4Rnfp3.png

περνάει καιρός κάθε φορά και πάντα νιώθω την ανασφάλια

ο μπεμπούλης είναι 3 μέρες μικρότερος γιατι η σύλληψη έγινε αργά

και καθε φορά μετράει τις μέρες απο την αρχή

τι να κάνουμε, πρέπει να τα περάσουμε και αυτά. Σκευτήτε όταν είμασταν στο πρώτο τρίμηνο! τι άγχος θεέ μου!

Νεφελακι, οταν μπεις στο 3ο τριμηνο, θα ανοιξεις καινουργιο θεμα 3ο τριμηνο και αγχος? Μη φυγεις κι απο δω ομως ε?

ωωχχ λες ????

καλό ή κακό είναι αυτό τώρα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

τι να κάνουμε, πρέπει να τα περάσουμε και αυτά. Σκευτήτε όταν είμασταν στο πρώτο τρίμηνο! τι άγχος θεέ μου!

δεν θέλω ούτε να το σκεφτομαι το πρώτο τρίμηνο θεε μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Που να πάω να σας αφήσω Smoutsaki μου.

Ωχ τι ωραίο νέο είναι αυτό! Εχεις γενικά καθυστέρηση στον κύκλο? Εγώ είχα πάντα, μετά από 2 εβδομαδαες είχα κάνει το τεστ να φανταστητε και ανακάλυψα την εγκυμοσύνη σχεδόν στην 7η εβδομάδα.

απρογραμματιστο αλλα ευχαριστο θα ειναι. ελπιζω και ο καλος μου να συμμεριστεί την αποψή μου. Καλα κι εγω στο πρωτο τριμηνο (στη 2η εγκυμοσυνη, γιατί στην 1η ημουν μεσα στην τρελλή χαρα και δεν εβαζα κακο με το μυαλο μου) ειχα τοσο κακη διαθεση που δεν μιλιομουν

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...