Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Ζουζουνακι καλα καθεσαι καλε και σκας τωρα , δικαιολογησε τους λιγο για την ηλικια και την εποχη τους αυτοι εκαναν παιδια οσα ηθελαν και οποτε ηθελαν δεν ειναι οι ιδιες οι εποχες δυστυχως και πλεον μονο οι νεοτερες θα σε καταλαβαινουν καλυτερα.Τελος θελω να σου αφιερωσω αυτο που διαβασα σημερα και συγκινηθηκα πολυ , εκλαψα κιολας ειναι και αυτες οι ορμονες http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=75&smid=400&ArticleID=2443&reftab=59&t=Άδεια-μου-αγκαλιά:-μαμά-από-την-πίσω-πόρτα

εχεις δικιο,τι με επιασε τωρα......

το διαβασα το κειμενο

ποσο ιδιες ειναι οι ιστοριες καποιων ανθρωπων πισω απο τις κλειστες πορτες ,των ιατρειων

εγω δεν σωπασα,αν μπορουσα να βοηθησω κι αλλες γυναικες , εκτος απο το κλειστο μου περιβαλλον θα το εκανα

δεν μπορειτε να φανταστητε ποση δυναμη θελει ολο αυτο

τωρα ,ομως παμε για τα καλυτερα

δεν θα επιτρεψω στον εαυτο μου να αισθανθει μανα απο την πισω πορτα

το αντιθετο

μεχρι εδω που εφτασα αισθανομαι περηφανη,διαβηκα εναν δρομο,δυσκολο και καποια στιγμη θα ηθελα να το εξηγησω και σε αυτο το παιδι που θα ερθει,με την ευχη ,αυτο το παιδι να μην καταλαβει ποτε πληρως τι περασα,να μην του φερει η ζωη ποτε ετσι τα πραγματα ,που να το καταλαβει

απλα να το ακουσει σαν ιστορια

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ,σας αφηνω

παω να κανω μια βολτα να ξεχαστω

συγνωμη βαρυνα πολυ το καφε σημερα

δεν επρεπε ,με συγχωρειτε

φιλακια σε ολες

θα τα πουμε το απογευμα

σας ευχαριστω για την συμπαρασταση,αν δεν ειχα κι εσας,ολο αυτο το διαστημα........

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

κοριτσια ,σας αφηνω

παω να κανω μια βολτα να ξεχαστω

συγνωμη βαρυνα πολυ το καφε σημερα

δεν επρεπε ,με συγχωρειτε

φιλακια σε ολες

θα τα πουμε το απογευμα

σας ευχαριστω για την συμπαρασταση,αν δεν ειχα κι εσας,ολο αυτο το διαστημα........

γκελυ....αει μαρι πια! ακους εκει μας βαρυνες...βαριες ειμαστε απο μονες μας....βαριες ακηκωτες και με αυπνια..χοντροεγκυες!

κακακακακακακακακακακακακκα

φιλακια μπεμπαμ...και οτι 8ελεις εδω ειμαστε

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Μαρα χαρας το κουραγιο σου , κανει και μια ζεστη ουφ εχω σκασει .Ειπες και για καναπε και θυμαμαι στην αρχη της εγκυμοσυνης μου ειχα φοβερες υπνηλιες και ξεροσταλιαζα εναν δερματινο μαυρο καναπε στο γραφειο , εαν επεφτα θα κοιμομουν αμεσως χαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γκελυ....αει μαρι πια! ακους εκει μας βαρυνες...βαριες ειμαστε απο μονες μας....βαριες ακηκωτες και με αυπνια..χοντροεγκυες!

κακακακακακακακακακακακακκα

φιλακια μπεμπαμ...και οτι 8ελεις εδω ειμαστε

Συμφωνω με τη Μαρα τα ειπε καλυτερα απο οτι θα τα ελεγα εγω!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Αχ βρε Μαρα χαρας το κουραγιο σου , κανει και μια ζεστη ουφ εχω σκασει .Ειπες και για καναπε και θυμαμαι στην αρχη της εγκυμοσυνης μου ειχα φοβερες υπνηλιες και ξεροσταλιαζα εναν δερματινο μαυρο καναπε στο γραφειο , εαν επεφτα θα κοιμομουν αμεσως χαχαχα

Ετσι ειναι ο καναπες του σαλονιου αλλα σε κοκκινο δερμα παρακαλω...κινκυ!χαχααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γεια σας κορίτσια!

Με συγκίνησες πολύ Γκέλυ με αυτά που έγραψες και με πήρανε τα κλάματα διαβάζοντας και το λινκ για τις μητέρες δήθεν από την πίσω πόρτα. Δεν έχω λόγια να εκφραστώ αυτή την στιγμή. Το μόνο μου θέλω να πω είναι κουράγιο σε όλες αυτές τις γυναίκες καθόλη την διάρκεια των προσπαθειών τους. Για μένα αυτές θεωρούνται μητέρες δύο φορές. Με αυτό το θέμα είμαι πολύ ειαίσθητη, σε σημείο που νιώθω άβολα που εμένα ο θεός με αξίωσε να φέρω ένα παιδάκι στον κόσμο χωρίς να περάσω από αυτή την διαδικασία. Στο πολύ στενό μου οικογενειακό περιβάλλον υπάρχει ένα ζευγάρι που μετά από τρία χρόνια προσπαθειών θα καταφύγει στην μέθοδο της εξωσωματικής και ήδη μία μικρή εμπειρία με το πως νιώθουν αυτά τα ζευγάρια την έχω.

Εχω συγκινηθεί πολύ και δεν μπορώ να συνεχίσω να γράφω άλλο.

Διαφημίσεις

Και κάτι ακόμη για την Φίφι μας που μας θυμήθηκε σήμερα, να ξέρεις ότι σε σκευτόμαστε και σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου. Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου σύντομα να έχεις τα πολυπόθητο νέο της εγκυμοσύνης και ο θεούλης να σου χαρίσει ένα υγειέστατο παιδάκι. Σου αξίζουνε πολλά μπράβο για την δύναμη της ψυχής σου. Θα είμαστε όλες εδώ και μετά την γέννα να βοηθήσουμε εσένα και κάθε άλλη κοπέλα που θα περνάτε τα άγχοι της εγκυμοσύνης σας.

Πολλά φιλιά μέσα από την καρδιά μου.

den Υπαρχουν μανουλες απο την πισω πόρτα και ίσως η βαγιάνη το έθεσε άκομψα μάλλον πάνω στην πρεμούρα της και πάνω στην συγκινισιακή της φόρτιση. μανουλες ειμαστε κ εμεις που συλλαβαμε "κανονικά" μανουλες και τα κοριτσια με την υποβοηθούμενη, μανούλες και τα κορίτσια που ξεπερνάνε τον εαυτό τους και διάφορα άλλα ταμπου και υιοθετουν παιδάκια που πολλές φορές εχουν και κάποιες ασθένειες... όπως ακριβώς και το κάθε παιδάκι και όλα μαζί ειναι όλα παιδάκια μας. η κουκι ειναι κ δικό σας παιδί όπως ακριβώς και δικο μου υπο μια πιο ευρεία, πνευματική ένοια ειναι και τα δικά σας παιδάκια....

να ειμαστε καλά να αντέχουμε για εκείνα...τπτ άλλο....

και τώρα σας αφηνω γιατι παλι θυμηθηκα τη μανουλα μου και με πιανουν τα ζουμια και δεν μπορώ

dZJip3.png

Νομιζω η φραση ειναι βαρια οπως την αναφερει , κατα τα αλλα μεσα στο κειμενο λεει ολοκαθαρα οτι οι γυναικες που προσπαθουν και δεν εχουν συλλαβει ή εχουν ταλαιπωρηθει πολυ αξιζουν περισσοτερο την γιορτη της μανας και εχει δικιο γιατι μανα δεν γινεσαι μονο οταν γεννας αλλα μανα γινεσαι και οταν η ψυχη και η καρδια σου λαχταραει για ενα παιδι .

Και αυτη την επιστολη που εγραψε η Ρικα την παραδεχομαι γιατι δυστυχως η εξωσωματικη ειναι ταμπου για πολλους και χιλια μπραβο σε οσους εχουν τα κοτσια και το παραδεχονται και δεν κρυβουν να πουν σε δικους τους ή σε φιλους ή και δημοσια για τον γολγοθα που εχουν περασει ή περνανε .

Ειμαι σιγουρη οτι υπαρχει πολυ κοσμος τους καταλαβαινει γιατι εχει περασει τα ιδια αλλα σιωπει !!!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

κορίτσια μου ήρθα και εγώ μετά το περπάτημα και την γιατρό

καταρχήν θέλω να πω στην Γκέλυ ότι υπάρχουν πολλές σαν την πεθερά σου και τον πεθερό σου μόνο να σου πω ότι εγώ πήρα μόλις 100 ευρώ για το μωρό. τίποτα άλλο , και υποσχέσεις όταν πάρει την σύνταξη που περιμένει να πληρώσει το κρεβάτι με την προίκα του. πράγμα που δεν πιστεύω γιατι το ίδιο μου έκανε και ΄ταν πήραμε το σπίτι. Πολλά θα και στο τέλος τίποτα. όλα οι γονείς μου τα πλήρωσαν. Το καλό με μένα είναι ότι έχω την πλήρη συμπαράσταση του άντρα μου που τα βλέπει πρώτος όλα και δεν πρόκειται ούτε μέχρι τώρα κάναμε τίποτα γιαυτούς. έτσι το μωρό θα πάρει το όνομα του πατέρα μου. έχω έναν άντρα που βάζει πάνω από όλα και όλους εμένα και τώρα και το μωρό. οι γονείς του πάντα έρχονταν μετά απο εμένα και με χιλιόμετρα διαφορά.

τώρα σχετικά με την γιατρό, μου έδωσε περιθώριο μέχρι το Σάββατο αν δεν γίνει φυσιολογικά θα πάω με πρόκληση αν και πιστέυει ότι θα έχουμε εξέλιξη. Τετάρτη παλι για καρδιοτοκογράφο και Πέμπτη ραντεβου μαζί της.

ααα και το καλυτερο , μου έβαλε χέρι, λέω χέρι γιατί κόντεψε να το βάλει μέχρι τον καρπό μέσα. δεν σας κάνω πλάκα και έτσι λέει θα εξετάζουν την διαστολή.

ώρε γλέντια που θα έχουμεεεεεε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...