Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

αξιοπρεπέστατοι αμφότεροι μπορώ να πω

Ακριβως και χωρις να αρχισουν τα να ερθουμε και εμεις να διαλεξουμε και τετοια...

Πηραμε αυτα που θελαμε και απλα μας ρωτησαν πόσο εκαναν για να μας δωσουν τα χρηματα...

Απο κει και περα ολα τα αλλα μονοι μας.

Ειναι θεμα πως τους εχουμε μαθει...

Πχ. εγω τους γονεις μου και πιο πολυ το μπαμπα μου τον εχω εκπαιδευσει διοτι ειναι παρεμβατικος σε καποια πραγματα και νομιζει πως τα ξερει ολα...

Αλλα αυτα του εχω δηλωσει πως μπορει να τα κανει σπιτι του και στη μανα μου και επουδενι στην δικη μου οικογενεια......κι ετσι ειμαστε ολοι καλα και αυτοι καλυτερα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχεις απολυτο δικιο ζουζουνακι μου , σου ριχνω ολο το δικιο σε σενα .

Και να μην δωσεις το ονομα ωωωωωωωω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

τωρα ρε παιδια θα πω κακία

εμενα τα πεθερικα μου μας εδωσαν σε χρημα οσα τους ειπαμε οτι εκαναν ,τα επιπλα και το τριο καροτσι που παραγγειλαμε

αλλα δεν τα χαρηκα,πρωτον γιατι ξερω οτι το κανουν γιατι περιμενουν να ακουσουν το ονομα του πεθερου μου

δευτερον γιατι τοσα χρονια παντεμενοι δεν μας προσφεραν το παραμικρο

τριτον γιατι τοσα χρονια που παιδευομαι να κανω παιδι,ειχαν βαλει παροπιδες,δεν εβλεπαν και δεν ακουγαν τιποτα,ολα οσα τραβηξα ,τοσα χρονια,γιαυτους ,ως μη γενομενα

πειτε μου ρε παιδια δεν εχω δικιο,οχι αμα δεν εχω να μου το πειτε

γιατι εχω τοση πικρα μαζεμενη απο ολο αυτο ,που ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑ το δωρο τους

περισσοτερο χαρηκα τα σεντονακια που εφτιαξε η μανα μου,με ολη της την αγαπη και την τρυφεροτητα,χωρις δευτερες και τριτες σκεψεις

αχ γκελακι μου....εχεις δικιο αλλα να σ πω και κατι? παλι καλα να λες που συνεισφεραν έστω και με διαφορετικο απο το σωστο κινητρο.. οσο και να ναι 2 χιλιαρικα λεμε τώρα μειον στο budget ειναι 2 χιλιαρικα μειον... εγώ τι να πω που ΚΑΙ δεν δινει ΚΑΙ μετα 8α εχει απαιτησεις οχι μονο για ονοματα αλλά και για να βλεπει τη μικρη και να ασχολητε κλπ κλπο. ελπίζω με το..διαγγελμα του συζυγου που της εβγαλε προχτες απλά να μην μας ενοχλει... μονο αυτο θελω.. να μην μας ενοχλει...

ε οσο για το ονομα..αει πες το εκει περα κολησε του και ενα δευτερο δικης σου επιλογης οτι και καλα το ήθελε η νονα και τελειωσες... εμενα η κουκι ΠΑΝΤΑ 8α ειναι βασουλινα (το ονομα της μαμας μου) οπως και να την βαφτισουμε...

dZJip3.png

Ακριβως και χωρις να αρχισουν τα να ερθουμε και εμεις να διαλεξουμε και τετοια...

Πηραμε αυτα που θελαμε και απλα μας ρωτησαν πόσο εκαναν για να μας δωσουν τα χρηματα...

Απο κει και περα ολα τα αλλα μονοι μας.

Ειναι θεμα πως τους εχουμε μαθει...

Πχ. εγω τους γονεις μου και πιο πολυ το μπαμπα μου τον εχω εκπαιδευσει διοτι ειναι παρεμβατικος σε καποια πραγματα και νομιζει πως τα ξερει ολα...

Αλλα αυτα του εχω δηλωσει πως μπορει να τα κανει σπιτι του και στη μανα μου και επουδενι στην δικη μου οικογενεια......κι ετσι ειμαστε ολοι καλα και αυτοι καλυτερα!

οταν κανουμε το δικο μασ σπιτικο ειναι καλο να μπαίνουν όρια. Εμενα ΟΛΟΙ ξερουν οτι ειμαι λαμογιο... που να κοπανηθει ο οποιοςσηποτε να μου πει τι και πως ή να παρεμβει εγώ στην καλύτερη περιπτωση 8α κουνησω απλά το κεφάλι και 8α κανω το δικό μου, στην χειροτερη 8α εφαρμοσω την γνωστη επιλεκτική μου ακοη και 8α κάνω πως.. δεν καταλαβα τι μου λεγατε συγνώμη ημουν αφηρημενη γεια σας τώρα γιατι εχω δουλεια

δεν αξιζει να χολοσκάμε για τπτ που να αφορα γονεις, πε8ερικά, σογια κλπ κλπ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Και εμενα η πεθερα θα δωσει τα χρηματα για το καθισμα αυτοκινητου , βασικα ξερω οτι ειναι λιγο τσιγκουνα σαν ανθρωπος οποτε δεν περιμενω περισσοτερα.Ξερω ομως οτι ανυπομονει πολυ καιρο το εγγονακι ,της αρεσουν τα παιδια πολυ , αυτο εκτιμω ιδιαιτερα σ αυτη.

Εμας παιδια οι γονεις του καλου μου ειναι απλά σταλμενοι απο αλλο πλανητη, απιθανοι ανθρωποι, μου φερονται πολύ ομορφα σαν παιδι τους παντα με τον καλο λογο και εχουε κανει παρεακι ομορφο οσες φορες βρισκομαστε...

Επισης σχετικα με το ονομα ΔΕΝ εκαναν ποτε νυξη να δωθει απο τη μερια τους ισα-ισα που πρωτοι μας ειπαν να βγαλουμε οποιο ονομα θελουμε στο παιδι και οτι μας αρεσει.

Εμεις αποφασισαμε οτι θελουμε πολυ να δωσουμε το ονομα του μπαμπα του καλού μου γιατι μας αρεσει και επισης γιατι του αξιζει τετοια τιμη - εχει σταθει στα παιδια του σωστος πατερας, προτυπο και ηταν παντα εκει γι αυτα, εχουν πολύ ομορφες αναμνησεις παιδικης ηλικιας.

Τοτε αξιζει να κρατησεις την παραδοση και να κανεις την τιμη.'Γνωμη μου παντα!

στεναχωρηθηκα παλι

κλαιω και καθε φορα που τα σκεφτομαι

ειναι και οι ορμονες....

α στο καλο

ξερετε πιο ειναι το θεμα,οτι για τον αντρα μου παραγραφηκαν ολα τα προηγουμενα χρονια και η ατελειωτη γαιδουρια τους και τα πικρα λογια γαι την νυφη που δεν κανει παιδια...και ξαφνικα με αυτα τα 2 χιλιαρικα εγιναν καλοι,σωστοι...τι να πω

οταν εγω εκανα τις προσπαθειες,που εσφιγγα τα δοντια και εμπαινα και ξαναεμπαινα στο χειρουργειο,κανενας απο αυτους δεν με επαιρνε ενα τηλεφωνο ,να δει τι κανω

αυτα δεν τα ξεχναω

μπορει να το δωσω αυτο το ονομα τελικα,αλλα μεσα μου ,την διαδικασια του ονοματος την απαξιωσα τοσο πολυ,μονο και μονο για να μην πικρανω τον αντρα μου,και χαλασω την σχεση μας

τα χρηματα ,οσα και ναναι δεν μπορουν να αλλαξουν τα χρονια της αδιαφοριας,ουτε τους ειχα ζητησει ποτε λεφτα,τοσο καιρο,λιγη συμπονια και κατανοηση ηθελα,ενα γ@Μ@τηλεφωνο.....

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

συμφωνω μπου2 το ονομα ειναι τιμη και αξιζει μονο σε ανθρωπους που ειναι κοντα σου και οχι απλα και μονο για τους τυπους... για αυτο και δεν θελω κανενα ονομα απο το σοι του συζυγου..καλος ανθρωπος ο πε8ερος μου αλλα κοιταζε μια ζωη της καλοπεραση και τις κοσμικότητες και οχι το μελλον του παιδιου του.... καλή (λεμε τωρα) η πεθερα μου αλλα ποτέ δεν ασχοληθηκε με θεματα ουσίας. αποτέλεσμα αυτη τη στιγμη να χρωστάει σε οποιον μιλαει ελληνικά λόγω κακου κοντρολ δικου της (τα κομωτηρια και τα λουσα πηγαιναν και ερχονταν και τα κοινοχρηστα απληρωτα) και ο αντρασ μου να ειναι προβληματισμενος ΚΑΙ πικραμενος γιατι σου λεει εγω 40 χρονια μονος μου εκανα οτι εκανα

απο την αλλη η μαμα μου..νταξ τι να πω για τη μαμα μου...ενα μονο 8α πω... 3 δουλειές εκανε για να ειμαστε εγω και η αδερφη μου οπως πρεπει να ειμαστε.. και ο μπαμπασ μου φυσικά...οποτε... τι μου λέτε τώρα... βασουλινα rules!

dZJip3.png

στεναχωρηθηκα παλι

κλαιω και καθε φορα που τα σκεφτομαι

ειναι και οι ορμονες....

α στο καλο

ξερετε πιο ειναι το θεμα,οτι για τον αντρα μου παραγραφηκαν ολα τα προηγουμενα χρονια και η ατελειωτη γαιδουρια τους και τα πικρα λογια γαι την νυφη που δεν κανει παιδια...και ξαφνικα με αυτα τα 2 χιλιαρικα εγιναν καλοι,σωστοι...τι να πω

οταν εγω εκανα τις προσπαθειες,που εσφιγγα τα δοντια και εμπαινα και ξαναεμπαινα στο χειρουργειο,κανενας απο αυτους δεν με επαιρνε ενα τηλεφωνο ,να δει τι κανω

αυτα δεν τα ξεχναω

μπορει να το δωσω αυτο το ονομα τελικα,αλλα μεσα μου ,την διαδικασια του ονοματος την απαξιωσα τοσο πολυ,μονο και μονο για να μην πικρανω τον αντρα μου,και χαλασω την σχεση μας

τα χρηματα ,οσα και ναναι δεν μπορουν να αλλαξουν τα χρονια της αδιαφοριας,ουτε τους ειχα ζητησει ποτε λεφτα,τοσο καιρο,λιγη συμπονια και κατανοηση ηθελα,ενα γ@Μ@τηλεφωνο.....

μην σκας κοριτσακι μου...σε νιωθω οσο δεν φανταζεσαι... αλλα υπαρχουν και χειροτερα... η φωκια ηρ8ε χτεσ υποτι8εται για να σιδερώσει και...μου εκαψε την λιλα τεφαλ μου η γελοια επειδη δεν ηξερε το κομβιο του ον και του οφ...τουλαχιστον εσενα το πε8εριδιο ειναι σκροφε παει τελειωσε..εμενα ειναι ΚΑΙ σκροφέ και κοντευει να μου κανει το σπίτι σταχτη και μπουρμπερη!

(αστειευομαι φυσικά απλά προσπαθω να σε χαλαρωσω λιγο)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μην σκας κοριτσακι μου...σε νιωθω οσο δεν φανταζεσαι... αλλα υπαρχουν και χειροτερα... η φωκια ηρ8ε χτεσ υποτι8εται για να σιδερώσει και...μου εκαψε την λιλα τεφαλ μου η γελοια επειδη δεν ηξερε το κομβιο του ον και του οφ...τουλαχιστον εσενα το πε8εριδιο ειναι σκροφε παει τελειωσε..εμενα ειναι ΚΑΙ σκροφέ και κοντευει να μου κανει το σπίτι σταχτη και μπουρμπερη!

(αστειευομαι φυσικά απλά προσπαθω να σε χαλαρωσω λιγο)

ΒΑΣΟΥΛΊΝΑ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟ

αει στο καλο

καθομαι και στεναχωρω και το μπεμπη

σε μενα λοιπον ,μια φορα ηρθαν στο σπιτι ,γιατι,μενουνα αλλου

δεν σου λεω τι εκαναν,χρειαστηκα 3 εβδομαδες για να συνεφερω το σπιτι μετα

ασε που κρυωναν

ασε που βαριοντουσαν

ασε που δεν τους αρεσαν τα φαγητα

ασε που ημασταν βλακες που δουλευαμε τοσο πολυ

τι να πρωτοθυμηθω

δεν τελειωνουμε με αυτη την συζητηση

εμεις ειμασταν εν ολιγης και γ@Μ@ τους μ@λ@κ@ς με την ζωη που ζουσαμε

αυτααααααα

τα θα φαμε σημερα,χαχαχαχαχαχα

α ναι και το δωρο που εφεραν στο σπιτι για πρωτη φορα και τελευταια φυσικα ηταααααααννννννν

ενα κιλο χαλβας φαρσαλων,οεοοοοοοο

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Γκελυ μου περασαν αυτα και μην τα σκεφτεσαι, περιμενετε το θαυματακι σας και γραψε τους ολους στα @@ σου!!!

πισω απο καθε πορτα σπιτιου κρυβεται και μια πικρη ιστορια, ελαχιστοι ζουνε στον πλανητη χαπι!!!

Αυτο το φαινομενο με τα πεθερικα μονο Ελληνικο ειναι , ημαρτον ποτε δεν αφηνουν τα παιδια τους να παρουν το δρομο τους εκει παντα στην παρεμβαση!!!!

Ζουζουνακι καλα καθεσαι καλε και σκας τωρα , δικαιολογησε τους λιγο για την ηλικια και την εποχη τους αυτοι εκαναν παιδια οσα ηθελαν και οποτε ηθελαν δεν ειναι οι ιδιες οι εποχες δυστυχως και πλεον μονο οι νεοτερες θα σε καταλαβαινουν καλυτερα.Τελος θελω να σου αφιερωσω αυτο που διαβασα σημερα και συγκινηθηκα πολυ , εκλαψα κιολας ειναι και αυτες οι ορμονες http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=75&smid=400&ArticleID=2443&reftab=59&t=Άδεια-μου-αγκαλιά:-μαμά-από-την-πίσω-πόρτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...