Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ελα μου ντε...τα δωματια μας 8α ειναι απεναντι απεναντι με το μεγαλο μπανιο να μεσολαβει.. ε του πουστη πια..ανικανη 8α ειμαι να ακουσω το παιδακι μου??? τοοοοοσο γαιδαρα? :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εξαρταται απο τον τυπο σπιτιου, στα διαμερισμαατα πχ αν ειναι και κοντα ταδωματια ακους και το κιχ, στα διπατα και στις μεζονετες ισως ειναι χρησιμη!

Και παλι δες το τις πρωτες μερες και κρινεις! Μη δωσεις λεφτα και καθεται...κριμα ειναι!

καλα εχεις δικιο για την σταση,εγω ειμαι καθισμενη απο τις 10,00 ,τι να κανει κι αυτο θα κοιμαται

για τηξνν ενδοσυνεννοηση,εγω λεω οτι την θες ,δεν θα βγεις στο μπαλκονι να κανεις,ενα τσιγαρακι,δεν θα κανεις ενα μπανακι,ε,θα το θελησεις ,αλλα ασε να σου κανουν και κανενα δωρο

εμενα την ενδ/ση θα μου την παρει η κουνιαδα μου,ειπε

ο αδελφος μου θα μου παρει το ρελαξ-κουνια-καθισμα φαγητου

η μανα μου θα μου παρει το παρκοκρεββατο

τον αποστειρωτη θα τον δανειστω απο μια φιλη μου που προθυμοποιηθηκε

ασε να δεις τι θα κανουν οι γυρω γυρω

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

ακακκακακακα γκελακο με εκανες και γελασα..εκτος απο μανουλα και αδερφη μου και τις φιλες μου που τις εχω παει...καρφωτες και ξερω τι 8α μ φερουν ολοι οι άλλοι ξερω...κορνιζες...και γλάστρες κακακακκακακακακακκακακα

ασχολητε καμια με κηπουρικη να τις πασαρω τις γλάστρες? μιλαμε οτι 8α ανοιξω φυτωριο

dZJip3.png

ακακκακακακα γκελακο με εκανες και γελασα..εκτος απο μανουλα και αδερφη μου και τις φιλες μου που τις εχω παει...καρφωτες και ξερω τι 8α μ φερουν ολοι οι άλλοι ξερω...κορνιζες...και γλάστρες κακακακκακακακακακκακακα

ασχολητε καμια με κηπουρικη να τις πασαρω τις γλάστρες? μιλαμε οτι 8α ανοιξω φυτωριο

καλα δεν ειπα κι εγω για οοοοολους τους αλλους,για τους στενους ειπα

αμα ειναι ετσι,τοτε θα πρεπει να μαζευτουμε ολες ,να μαζεψουμε τις γλαστρες μας γιατι ,κι εγω καπως ετσι το κοβω ,να κανουμε ενα συνεταιρισμο

κατι θα βγαλουμε ,τι λες?

αληθεια τα σιδηροασβεστια ,τα παιρνεται κανονικα?

εγω μεχρι να χωνεψω το ενα εχει φτασει η ωρα για το αλλο και μερικα δεν τα παιρνω,βλακεια,ε?

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

οπου το γελιο ξευρετε ποιο 8α ειναι... το πε8εριο δηλωσε οικονομικη δυσπραγια ελεω κρισης και περικοπής συνταξεων..μεταφραση.. ουκ αν λάβεις.. αλλα προχτες μου θυμησε να παρω παρκοκρεβατο για το σπιτι της για οταν 8α της αφηνω την κουκι... οποτε της απάντησα οτι η κουκι 8α ειναι η με τη μαμα της ή με τον μπαμπα της... και αν οι γονεις δεν μπορουν... υπαρχιε και η αδερφη μου για baby sitting... εεε μα!!!

dZJip3.png

καλα δεν ειπα κι εγω για οοοοολους τους αλλους,για τους στενους ειπα

αμα ειναι ετσι,τοτε θα πρεπει να μαζευτουμε ολες ,να μαζεψουμε τις γλαστρες μας γιατι ,κι εγω καπως ετσι το κοβω ,να κανουμε ενα συνεταιρισμο

κατι θα βγαλουμε ,τι λες?

αληθεια τα σιδηροασβεστια ,τα παιρνεται κανονικα?

εγω μεχρι να χωνεψω το ενα εχει φτασει η ωρα για το αλλο και μερικα δεν τα παιρνω,βλακεια,ε?

γκελι εγω τα παιρνω οποτε το θυμηθω... ποιο πολυ για τον δικο μας οργανισμο ειναι αυτα παρα για το μπεμπε... το μαγνησιο παιρνω τακτικα ομως γιατι λενε οτι ειναι για τις συσπασεις.. και μονο η λεξη μου φερενει τρομο..οποτε το παιρνω κανονικα

dZJip3.png

Eγω δεν εχω ιδεα τι θα λαβω απο φίλους - συγγενεις

Παντως τα πραγματα τα πληρωσαμε ολα εμεις, οι γονεις μου τελικα μας εδωσαν πισω χρηματα για το καροτσι, αρα ειναι δωρο τους και η κουνια - αλλαξιερα θα ειναι απο τους γονεις του καλου μου δωρο (θα δωσουν κι εκεινοι οσο εκανε)

Ειναι μια καλη βοηθεια μπορω να πω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

και σκεψου φαιρυ οτι φετος ΔΕΝ εχουν κανει αυξησεις.. ενω το μητερα εκανε απ οτι εχω ακουσει... φαντασου να εκανε και καμια αυξηση που 8α το πηγαινε...

τι μαλακια εκανα και δεν ειχα ιδιωτικη ασφάλιση... αλλα να μου πεις... ειχα σκεφτει ποτε οτι 8α γινω μανα???

Ασε και η ιδιωτικη ασφαλιση βλακεια ειναι , καλυτερα να τα μαζευεις σε εναν κουμπαρα αυτα τα χρηματα παρα να πληρωνεις απο τα 20 σου ασφαλεια , αμα το καλοσκεφτεις οποιος εχει κανει ασφαλεια εχει πληρωσει πολυ περισσοτερα απο οτι θα πληρωσει στην γεννα .

Παντως ευτυχως που το Γαια και το ΡΕΑ κατεβαζουν πολυ τις τιμες καλα κανουν θα υπαρξει μεγαλος ανταγωνισμος .Γμτ ο γιατρος μου ειναι κεφαλι στο Ρεα αλλα ακομα δεν εχει ανοιξει αλλιως θα πηγαινα εκει .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Eγω δεν εχω ιδεα τι θα λαβω απο φίλους - συγγενεις

Παντως τα πραγματα τα πληρωσαμε ολα εμεις, οι γονεις μου τελικα μας εδωσαν πισω χρηματα για το καροτσι, αρα ειναι δωρο τους και η κουνια - αλλαξιερα θα ειναι απο τους γονεις του καλου μου δωρο (θα δωσουν κι εκεινοι οσο εκανε)

Ειναι μια καλη βοηθεια μπορω να πω!

αξιοπρεπέστατοι αμφότεροι μπορώ να πω

dZJip3.png

Διαφημίσεις

γκελι εγω τα παιρνω οποτε το θυμηθω... ποιο πολυ για τον δικο μας οργανισμο ειναι αυτα παρα για το μπεμπε... το μαγνησιο παιρνω τακτικα ομως γιατι λενε οτι ειναι για τις συσπασεις.. και μονο η λεξη μου φερενει τρομο..οποτε το παιρνω κανονικα

απιστευτο ποσο ιδια σκεφτομαστε......κι εγω κανω ακριβως το ιδιο

για τα υπολοιπα,κουκουρουκου

ΓΚΕΛΥ

μχοαχυθαοχαοθχοαοθχοθαοθχοθα ε τωρα δεν 8α αγχωθω και για τον σιδητο μωρε γκελυ μου... 9 μηνες σχεδον εχουμε αλαλιασει.. χαπια, διατροφη, εξετασεις, κι αλλες εξετασεις και δώστου και πηγαινε και τρέχα και αγχώσου και βιοφυσικά και nst και τα πάντα όλα... μιλάμε αυτα δεν 8α ειναι παιδιά... βιονικά παιδακια 8α ειναι με τοσα συμπληρώματα και τοσο εξονυχιστικές εξετάσεις!

dZJip3.png

γεια σας κοριτσια ...τι κανετε??

εγω σημερα πηγα για ψωνια και ηρθα ενα πτωμα...πηγα στον Δημα και πηρα κατι τελευταια πραγματακια, πηρα την αλλαξιερα και το μπανακι του μπεμπη ...και μετα πηγα για δικα μου ψωνια...πηρα κατι μπλουζοφορεματακια και εσωρουχα!!

βλεπω μιλατε για τις τιμες στα Μαιευτηρια ...ειναι ενα δραμα αλλα τι να κανεις αμα ο γιατρος σου ειναι σε αυτα τα Lux:rolleyes::shock:!!!

εμενα μου ειπε 2000 γι΄αυτον και 2500 το δωματιο!και με τις εξετασεις του μωρου μετα δωρο!τρικλινο στο Μητερα!εκει τα εκαναν απο τρικλινο και πανω...δεν εχει τετρακλινα και εξακλινα πλεον!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

τωρα ρε παιδια θα πω κακία

εμενα τα πεθερικα μου μας εδωσαν σε χρημα οσα τους ειπαμε οτι εκαναν ,τα επιπλα και το τριο καροτσι που παραγγειλαμε

αλλα δεν τα χαρηκα,πρωτον γιατι ξερω οτι το κανουν γιατι περιμενουν να ακουσουν το ονομα του πεθερου μου

δευτερον γιατι τοσα χρονια παντεμενοι δεν μας προσφεραν το παραμικρο

τριτον γιατι τοσα χρονια που παιδευομαι να κανω παιδι,ειχαν βαλει παροπιδες,δεν εβλεπαν και δεν ακουγαν τιποτα,ολα οσα τραβηξα ,τοσα χρονια,γιαυτους ,ως μη γενομενα

πειτε μου ρε παιδια δεν εχω δικιο,οχι αμα δεν εχω να μου το πειτε

γιατι εχω τοση πικρα μαζεμενη απο ολο αυτο ,που ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑ το δωρο τους

περισσοτερο χαρηκα τα σεντονακια που εφτιαξε η μανα μου,με ολη της την αγαπη και την τρυφεροτητα,χωρις δευτερες και τριτες σκεψεις

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...