Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

εγω ευτυχως εχω βεραντα γυρω γυρω οποτε καπου 8α βρω να χωσω τον καδο με τις πανες και τα σκατολοιδια... να σασ πω... οντως τα απλυτα της κουκι πρεπει να μπαινουν σε ΑΛΛΟ κα8ο απλυτων ή ειναι και αυτο αστικός θρύλος?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και για τις ιδιωτικες ασφαλισεις τοκετου οι Ελληναρες με την τακτικη τους φταινε που καταργηθηκαν!

Πηγαινε η κυριουλα εκανε την ασφαλιση της, πηγαινε ως κιουρια Περικοκλαδου στο ιδιωτικο σε λουξ και σουιτα, πληρωνε τα δεκαχιλιαρα η ασφαλιστικη και μετα μολις γεννουσε, τσουπ εκοβε την ασφαλεια!

Παρτα τωρα Ελληνιδα μου

εδω 8α συμφωνησω μπου2 μου... τα γαμησαμε ΚΑΙ εκει

dZJip3.png

και για τις ιδιωτικες ασφαλισεις τοκετου οι Ελληναρες με την τακτικη τους φταινε που καταργηθηκαν!

Πηγαινε η κυριουλα εκανε την ασφαλιση της, πηγαινε ως κιουρια Περικοκλαδου στο ιδιωτικο σε λουξ και σουιτα, πληρωνε τα δεκαχιλιαρα η ασφαλιστικη και μετα μολις γεννουσε, τσουπ εκοβε την ασφαλεια!

Παρτα τωρα Ελληνιδα μου

Πόσο δικιο εχεις!!! εγω όμως που πληρώνω από τα 14 και εφτασα 32 τι φταίω??? δε θα επρεπε να εχουν προμοήσει για μένα που τα έχω ήδη δ΄ωσει αυτα τα λεφτά και πολλά παραπάνω???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ναι ρε παιδια κι εγω με την ιδιωτικη ασφαλεια θα παρω 1500 ευρω

ουτε για τα βλστοκυτταρα δεν φτανουν,μην τρελλαθουμε....

μαρα καλα ειναι να μην βαζεις τα απλυτα του μωρου με τα απλυτα εσωρουχα του συζυγου ας πουμε.....

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Νιου μου εχεις απολυτο δικιο αλλα κλασικα το συμφερον τους κοιτανε!!

Μαρα μου για τα ρουχα μου ειπε η παιδιατρος ξεχωριστα μιας και σκεψου οτι και μονο τα εσωρουχα μας τι μπορει να εχουν πανω καλο ειναι να τα διαχωριζουμε!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια, μπουμπού είσαι τυχερή για σήμερα εγώ θα πάω λέτε να μου βάλει δάχτυλο ?( ωωω θεε μου)

φίφη μουυυυυυ δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που διάβασα νέα σου, δεν έπαψα ποτέ να σε σκέφτομαι και την mermaid και ειλικρινά ακόμα θαυμάζω τον τρόπο που αντιμετώπισες την όλη κατάσταση. Είσαι υπέροχος άνθρωπος και εύχομαι μέσα απο την καρδιά όσο δυνατά ποθώ να σφίξω στην αγκαλιά μου τον μπέμπη τόσο δυνατή και η ευχή μου για να γίνεις σύντομα μανούλα. Τις προάλλες διάβαζα πάλι τα παλιά τόπικ και συγκλονίστηκα. Τι να πω ρε κορίτσι μου είσαι αξιοθαύμαστη.

Του χρόνου τέτοια μέρα εύχομαι να ζεις αυτό που ζούμε εμείς τώρα.

Και εμείς να είμαστε εδώ να σου λέμε τις εμπειρίες μας και τις χαζές μας σκέψεις.

Φιλιά πολλά πολλά.

Καλησπέρα ξανά και σε όλα τα κοριτσούδια εγώ πάω για καφεδάκι μια και ο άντρας μου έχει άδεια σήμερα.

Θα τα πούμε μετά τον ντόκτορα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Φιφάκι τωρα διαβασα τα νεα σου, εκανα αναδρομη στις σελίδες πίσω..

Τι να πω για τη δύναμη ψυχης που εχεις? Απλά υποκλίνομαι...

Να πανε ολα τελεια απο δω και περα και μονο θετικες σκεψεις!!!!

Διαφημίσεις

ασχετο αλλα η μικρη παροξυζεται πάλι... μα που 8ελει να παει επιτελους? λολ

κουκι..κατσε ησυχα!

εμενα γιατι ειναι τοσο ησυχος σημερα?ουφ ..............

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

εμενα γιατι ειναι τοσο ησυχος σημερα?ουφ ..............

ειναι και 8εμα δικης σου στασης γκελακι... εγω οποτε ειμαι σκυμενη στο γραφειο η κουκι κουρνιαζει και δεν.. σημερα που ειμαι πιο...απλα, κανει τα δικα της...και εννοειται οτι παιζει δυνατα το ενδεχομενο να κοιμαται

dZJip3.png

τελικα...ενδοσυννενοηση χρειαζομαστε???

Εξαρταται απο τον τυπο σπιτιου, στα διαμερισμαατα πχ αν ειναι και κοντα ταδωματια ακους και το κιχ, στα διπατα και στις μεζονετες ισως ειναι χρησιμη!

Και παλι δες το τις πρωτες μερες και κρινεις! Μη δωσεις λεφτα και καθεται...κριμα ειναι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...