Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδια ,εγω δεν εχω παιδιατρο,αλλα και δεν αισθανομαι οτι μπορω να παρω τετοιες αποφασεις για το νεογνο

ασε που αυτοι που εξεταζουν το παιδι στο μαιευτηριο ειναι νεογνολογοι ,οχι παιδιατροι

δεν ξερω,

μπορει εγω να παω σε εξακλινο,αλλα για το παιδι θα τους αφησω να κανουν οτι χρειαζεται

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

γκελυ ορθως σκεφτεσαι....παντως εμενα αυτο μου το ειπε και ο γυναικολογος μου οτι μπορει να γινει....και οτι ειναι υπερβολικα ποιλλα τα λεφτα που ζητανε στα μαιευτηρια για αυτες τις εξετασεις....στην τελικη τις κανεις μονος σου εξω και σου ερχεται φθηνοτερα....ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει....καμια μανα πιστεψε με δεν θελει να στερησει απο το παιδι της το καλυτερο....οπως το βλεπει κανεις...;)

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

βρε μακαρι να μην χρειαστει τπτ δεν το συζηταω... απλά ώρες ώρες μας κανουν να νομιζουμε οτι ειναι ΟΛΑ απαραιτητα.. σαν τα κοκοψινια στα ψωνια..παρε λεει αποστειρωτη πιπιλας... γιατι μανδαμ? αν πεσει η πιπιλα και την πλυνω με νερακι τι εγινε δλδ?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Καλα το Ιασω τα βαραει πολυ καλε , πω πω καλα που ειπα στον γιατρο μου να με ξεγεννησει στο Λητω (μπορουσε και στο ιασω αν ηθελα) συγνωμη αυτες οι τιμες τι περιλαμβανουν ? εξετασεις μωρου , νοσηλεια και το χειρουργειο ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γενικα υπαρχει εμπορευματοποίηση της χαρας μας σε ολους τους τομεις ασυζητιτί - ο καθενας κρινει και αποφασιζει τι θα κανει και πως

Δεν ειναι τυχαιο που ολοι εχουν θεματα με τις επιχειρησεις και το λητω ανοιξε νεο καταστημα...

Τα βρεφικα πανε σφαιρα λεμε!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

χαχαχαχαχχαχαχαχαχα

αυτο τον αποστειρωτη πιπιλας μαρα τον ειδα και εγω...σε 6 λεπτα λεει ετοιμη....

λεω στον ανδρα μου να το παρουμε;;;;

κοιταζομαστε για λιγο, γελαμε και φευγουμε.....ημαρτον..τι αλλο θα βγαλουν;;;:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Μάρα οι τιμές αυτές είναι με επισκληρίδιο και εξετάσεις και υγειονομικό υλικό. εκτός από του 6κλινου που προσθέτεις 1000 -1200 ευρουλάκια για αυτά!!!

poy ypoτι8ετε οτι στο 6κλινο πρεπει να ειναι πιο οικονομικοι και να τα περιλαμαβνουν ολα σε μια τιμη πακετο....παπαρια οικονομικη θεση ειναι δλδ

dZJip3.png

poy ypoτι8ετε οτι στο 6κλινο πρεπει να ειναι πιο οικονομικοι και να τα περιλαμαβνουν ολα σε μια τιμη πακετο....παπαρια οικονομικη θεση ειναι δλδ

Δε συμφέρει το 6κλινο, καλύτερα 4κλινο

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Βρε κοριτσια ειστε σιγουρες ? στο Ιασω η ξαδελφη μου γεννησε σε 6 κλινο που ομως ηταν ολα φισκα και την πηγαν σε 3κλινο με χρεωση 6κλινου και με φυσιολογικο τοκετο χωρις επισκληριδιο της πηγε 1800 .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γιατί τον αναλυτή κλάμματος του μωρού δεν το έχετε δει???? :confused::confused::confused::confused:

ααα ναι ναι! και καλα κλαιει το μωρο και σου βγαζει τι 8ελει αναλογα με την χροια του κλαματος...οτι του φανει του λωλωστεφανη

αμ το αλλο... το τζιτζιλονι που πετασ τισ πανες μεσα και δεν βρωμάνε? το ειχε μια γνωστη μου και μου λεει το 8ελεις? εμενα αχρηστο μου ειναι, σκατα εβαζα μεσα...σκατα μυριζε

dZJip3.png

Το καλύτερο ειναι να ζητησετε να σας στειλουν με mail τον τιμοκαταλογο...

Εγω αυτο ειχα κανει αλλα καπου χαθηκε ευτυχως εχω κρατησει την εκτύπωση...

Το εξακλινο δεν παει πανω απο 2000 νομιζω ρε παιδια, αλλα και παλι ορκο δεν παιρνω

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...