Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Kαλησπέρες και απο μενα κοριτσακια!

Τι κανετε??

Εμενα τελικα ακυρο το ραντεβου σημερα, ο ντοκ αρρωστησε με πυρετο και γαστρεντεριτιδα οποτε δεν θελει να με κολλησει και να τρεχουμε!!

Αρα παω για Τεταρτη πλεον!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γκελυ ασε μην το ψαχνεις...δεν μασανε αυτοι απο δντ και τετοια ...οι τιμες στα υψη.....

εγω σκεφτομαι τωρα που θα παω στον γιατρο να συζητησω για μειωση της αμοιβης του αν ειναι δυνατον...δεν εχω να χασω τιποτα....αν τα καταφερω...μαζευε και ας ειν και ρωγες....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

φυσ...πολυ καλα 8α κανεις... εμεις ετοιμαζομαστε ν αμιλησουμε στον ιδιοκτητη του σπιτιου να ΜΗΝ μασ αυξησει το ενοικο του χρονου...μαζευε και ας ειναι κ ρωγες σου λεωωωωωωωωω!

dZJip3.png

ναι ρε μαρα....μας πιανουν που μας πιανουν τον...μπιπ....ας κανουμε μια προσπαθεια...δεν εχουμε να χασουμε τιποτα....

μουυυυυυυυυυυυυυυυ γειααααααααααααααα....αμαν αυτη η γαστρεντεριτιδα φετος..ολος ο κοσμος....

tt1c3fef.aspx

ναι μαμμυ και σε ευχαριστω

εγω θα παω μεσα στην εβδομαδα απο το καταστημα γιατι ειναι στο χαλανδρι και ειναι κοντα μου,γιαιτι θελω και να τα δω απο κοντα πριν σκασω τα ευρουδια

σιδηρο παιρνεις,μηπως σου εχει πεσει ο αιματοκριτης?

Παίρνω και ο αιματοκρίτης μου είναι μια χαρά. Αλλά πάντα είχα υπόταση και το Νατριο μου εχει πέσει κάτω από το φυσιολογικό οπότε μάλλον πρέπει να τρώω κα΄τι πιο αλμυρό...

ναι γκελυ μου ετσι ειναι....και χαρηκα με την καλαθουνα...μου αρεσε πολυ....αλλα προεχει η ασφαλεια....και εννοειται οτι δεν θα φταιει το κοριτσακι μου αν γινει κατι....

καλα μαμμυ πολυ πρωτοτυπο....α ρε μαρα πως το πιασες;;;

μαμμυ που θα κανεις σεμιναριο θηλασμου;;;

στο ψυχικό με μια που λέγεται Ρομπερτσον και είναι μέλος του οργανισμού θηλασμού.Ειχε κα΄νει και η κουμπάρα μου μ'αυτήν και μπυ εχει πει τα καλύτερα, ότι τη βοήθησε πάρα πολύ. Κατάφερε αποκλειστικό θηλασμο το 1ο 6μηνο (ούτε χαμομίλι ουτε τίποτα αλλο, μόνο στηθος) και συνόλικά θηλασε ακοπα για 18 μήνες!!!

κοριτσια πηρα τηλεφωνο το ιασω για τιμες και μου πεσαν τα αυτια

μονοκλινο ονειρευομουν αλλα δεν το βλεπω

μαλλον για τετρακλινο παμε

Πόσο σου είπαν για τιμές?

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

lol Για πες ρε γκελυ να εχουμε να πορευομαστε

κρατησου

με φυσιολογικο τοκετο και επισκληριδιο

μονοκλινο 6600

δικλινο 4100

τρικλινο 3300

τετρακλινο 3150

εξακλινο 2000

με καισαρικη

μονοκλινο 6600+300

δικλινο 4100+300

τρικλινο 3300+300

τετρακλινο 3150+300

εξακλινο 2100

τι λες

χωρις το γιατρο ειναι αυτα ετσι?

μονο χοσπιταλι

παιζει παζαρι στην αμοιβη του γιατρου που λεει η φυσαλιδα

αμα ειναι να παω την επομενη φορα με σκισμενο βρακι,κατι βρε παιδι μου μηπως με λυπηθει

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

και εκτος του παροιμιωδους... υγειονομικου υλικου? αααααααααααααααααααααααααααααααα 8α γενησω σπιτι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

ασε γιατι μου ελεγαν οτι χρεωνουν panadol 1 ευρω

για ενα χαπι ομως,ετσι

και οτι χρησιμοποιουν για το μωρο σαμπουαν και τετοια ,χρεωνουν ολο το μπουκαλι........................

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

γκελυ φαρμακι το ιασω....

στο γαια που ειμαι εγω ειναι 1600 το δωματιο (4κλινο) και 200 ευρω περιπου οι εξετασεις του μωρου....

αλλα ακουστε με...

πηγα στην παιδιατρο της κορης μου τις προαλλες ακι τη ρωτησα ποιες απο τις εξετασεις που κανουν στα μαιευτηρια στα μωρα ειναι εντελως απαραιτητες και ποιες μπορουν να γινουν απο την ιδια την παιδιατρο στο σπιτι...

μου ειεπε οτι κανουν στο μαιευτηριο τα εξης...στο λητω που ειναι εκεινη επιμελητρια δηλαδη....

ακουογραμμα

υπερηχος ισχιων

και τελος μια εξεταση αιματος για μεταβολικα συνδρομα...

απο αυτες τις 3 μονο η τελευταια ειναι απαραιτητη ,τις αλλες 2 μπορουμε να τις αποφυγουμε , να δει η παιδιατρος το μωρο στο σπιτι και αν κρινει οτι πρεπει να γινουν, τις κανουμε μετα...

αρα τα 200 ευρω θα ειναι πολυ λιγοτερα....

παιδια μη νομιζετε οτι θα ρισκαρα και θα τσιγκουνευομουν να κανω εξετασεις στο παιδι μου ...προς θεου....αλλα την παιδιατρο μου την εμπιστευομαι, δε μου λεει μουφες...

λεμε λοιπον με τον αντρα μου να πουμε στο γαια να κανουν στο μωρο μονο την εξεταση για τα μεταβολικα συνδρομα...

tt1c3fef.aspx

νομιζω οτι και στο ιασω μπορεις να τους πεις οτι δεν επιθυμεις εξετασεις. ΝΟΜΙΖΩ πως το πιο σημαντικο τεστ ειναι εκεινο που γινεται μολις γεννηθει το παιδακι..το Ασπγκαρ? καπως ετσι το λένε που βαθμολογουν ζωτικές λειτουργιες, αναπνοη, καρδούλα, αποκριση κλπ κλπ...όλα τα άλλα νομιζω οτι ειναι και λιγο...καπως

dZJip3.png

kai idoy

About the Apgar Score

The very first test given to your newborn, the Apgar score occurs right after your baby's birth in the delivery or birthing room. The test was designed to quickly evaluate a newborn's physical condition after delivery and to determine any immediate need for extra medical or emergency care.

Although the Apgar score was developed in 1952 by an anesthesiologist named Virginia Apgar, you may have also heard it referred to as an acronym for: Activity, Pulse, Grimace, Appearance, and Respiration.

The Apgar test is usually given to your baby twice: once at 1 minute after birth, and again at 5 minutes after birth. Rarely, if there are concerns about the baby's condition and the first two scores are low, the test may be scored for a third time at 10 minutes after birth.

Five factors are used to evaluate the baby's condition and each factor is scored on a scale of 0 to 2, with 2 being the best score:

1. activity and muscle tone
  2. pulse (heart rate)
  3. grimace response (medically known as "reflex irritability")
  4. appearance (skin coloration)
  5. respiration (breathing rate and effort)

dZJip3.png

Apgar Scoring Apgar Sign 2 1 0 Heart Rate

(pulse) Normal (above 100 beats per minute) Below 100 beats per minute Absent

(no pulse) Breathing

(rate and effort) Normal rate and effort, good cry Slow or irregular breathing, weak cry Absent (no breathing) Grimace (responsiveness or "reflex irritability") Pulls away, sneezes, or coughs with stimulation Facial movement only (grimace) with stimulation Absent (no response to stimulation) Activity

(muscle tone)

Active, spontaneous movement Arms and legs flexed with little movement No movement, "floppy" tone Appearance

(skin coloration)

Normal color all over (hands and feet are pink) Normal color (but hands and feet are bluish) Bluish-gray or pale all over

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...