Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

πεστε τα κοριτσια γιατι βγαινω εγω η υστερικη που βιαζομαι να τα τελειωσω ολα .Μετα δεν θα προλαβαινουμε ουτε για κατουρημα να παμε ειδικα τις πρωτες 40 μερες.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν δεν προλαβαινετε εσεις μια φορα τι να πω και εγω που εχω και αλλο παιδι πισω.....τελος...αυτη την εβδομαδα θα τα εχω τελειωσει ολα.....

βρε κοριτσια θελω γνωμη....

μου εδωσε μια φιλη μου καλαθουνα...στερεωνεται σε ηξυλινη βαση και κουνιεται σαν λικνο....αλλα ειναι χαμηλη....φοβαμαι μην παει η κορη μου και ριξει το μωρο....ενω στην κουνια θα ειναι πιο ασφαλες το μωρο...δεν ξερω τι να κανω....

σκεφτομαι να την δωσω πισω την καλαθουνα....να εχω το κεφαλι μου πιο ησυχο...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Καλημέρα όμορφες :D:D:D

Γκελάκο έγω σου είχα στείλει για τα cosycorner. 'εκανα κι εγώ χθες παραγγελία και τα περιμενω. Εγώ πήρα λουλούδια. Το Σάββατο πήραμε και τις μπογιές για το δωμάτιο και ανυπομονώ να το βάψουμε!!!

Τα πρωινα κάθε μ'έρα σχεδον έχω τρομέρη υπόταση και νομίζω πως θα λιποθυμήσω... Τι 'ναι τούτου πάλι :confused::confused::confused:.

Όσο για τις ετοιμασιές που λέτε κι εγώ θέλω να τελειώνω πριν ερθει η μπεμπα γιατί μετά δεν το βλέπω να προλαβαίνω... Τουλάχιστον για κάνα μήνα.

Εκανα και μάθημα ανώδυνου και τώρα περιμένω του σεμινάριο του θηλασμού την Παρασκευή. Κοριτσια εμαθα και κόλπο πως να γυρίσουμε μόνες μας και αφοβα το μπεμπε... Με τη μέθοδο του φακού!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

μαμμυ διαφωτισε μας....τι ειναι η μεθοδος του φακου;;;

μαρα αυτο σκεφτομαι....ασε μην εχουμε αλλα....μπορει να κρατησω την καλαθουνα για καμια βεραντα οταν θα καθομαστε αλλα να ειμαι παντα μα παντα εκει....γιατι αλλιως το σιφουνακι μου θα το κανει το θαυμα του....

tt1c3fef.aspx

φυσαλιδα εγω βεβαια δεν εχω αλλο παιδακι

αλλα η ξαδελφη μου που εκανε το δευτερο της πριν απο 3 μηνες λεει οτι παει ο μεγαλος αλλες φορες απο χαρα ,αλλες απο γκρινια και την γυρναει την μπεμπα ,την αγκαλιαζει σφιχτα,την σπρωχνει,γενικα δεν ειναι να τον αφηνεις μονο μαζι της

ειναι βεβαια κια αυτος 2 ετων ,πολυ μικρος και δεν καταλαβαινει

αυτα ,δεν ξερω αν βοηθησα ,αλλα γενικα οτι νομιζεις καλυτερο για την ασφαλεια του μωρου,γιατι δεν ξερεις το μεγαλο πως θα αντιδρασει με την αφιξη του νεου μελους

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλως την new! με τη με8οδο ποιανου??? δλδ τι κανεις βαζεις εναν φακο στην κοιλια τον αναβεις και το μπεμπε παει προς το φώς και αλλάζει σταση?

Ακριβως αυτό Μαράκι. Περισσότερες λεπτομέριες θα έχω από 27/05. Αλλα μου είπε η φράου ότι είναι αλανθαστη και με 100% μέθοδος!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ακριβως αυτό Μαράκι. Περισσότερες λεπτομέριες θα έχω από 27/05. Αλλα μου είπε η φράου ότι είναι αλανθαστη και με 100% μέθοδος!!!

ρε την φραου χεγλκα ποσα ξερει!!! παντως λογικο μου ακουγεται... τα μπεμπε πλεον εχουν ματακια ανοιχτα οποτε λογικα αμα δουνε φως...8α πανε προς τα εκει....

dZJip3.png

Καλημέρα όμορφες :D:D:D

Γκελάκο έγω σου είχα στείλει για τα cosycorner. 'εκανα κι εγώ χθες παραγγελία και τα περιμενω. Εγώ πήρα λουλούδια. Το Σάββατο πήραμε και τις μπογιές για το δωμάτιο και ανυπομονώ να το βάψουμε!!!

Τα πρωινα κάθε μ'έρα σχεδον έχω τρομέρη υπόταση και νομίζω πως θα λιποθυμήσω... Τι 'ναι τούτου πάλι :confused::confused::confused:.

Όσο για τις ετοιμασιές που λέτε κι εγώ θέλω να τελειώνω πριν ερθει η μπεμπα γιατί μετά δεν το βλέπω να προλαβαίνω... Τουλάχιστον για κάνα μήνα.

Εκανα και μάθημα ανώδυνου και τώρα περιμένω του σεμινάριο του θηλασμού την Παρασκευή. Κοριτσια εμαθα και κόλπο πως να γυρίσουμε μόνες μας και αφοβα το μπεμπε... Με τη μέθοδο του φακού!!!

ναι μαμμυ και σε ευχαριστω

εγω θα παω μεσα στην εβδομαδα απο το καταστημα γιατι ειναι στο χαλανδρι και ειναι κοντα μου,γιαιτι θελω και να τα δω απο κοντα πριν σκασω τα ευρουδια

σιδηρο παιρνεις,μηπως σου εχει πεσει ο αιματοκριτης?

ΓΚΕΛΥ

ναι γκελυ μου ετσι ειναι....και χαρηκα με την καλαθουνα...μου αρεσε πολυ....αλλα προεχει η ασφαλεια....και εννοειται οτι δεν θα φταιει το κοριτσακι μου αν γινει κατι....

καλα μαμμυ πολυ πρωτοτυπο....α ρε μαρα πως το πιασες;;;

μαμμυ που θα κανεις σεμιναριο θηλασμου;;;

tt1c3fef.aspx

κοριτσια πηρα τηλεφωνο το ιασω για τιμες και μου πεσαν τα αυτια

μονοκλινο ονειρευομουν αλλα δεν το βλεπω

μαλλον για τετρακλινο παμε

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...