Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Μαρα ααα δεν στα πα πηρα τηλεφωνο στα mothercare και τους ειπα να κανω παραγελια και μου ειπαν οταν εισαι Αθηνα δεν στα φερνουν μονο επαρχια στελνουν .Αντιπερισπασμος απο παντου :shock:

πλακα κανεις!!!!!!!! λοιπον φαιρουλα εγω 8α παω Mother στο διαστημα 24-27 μαιου... πολύ ευχαρίστως να παρω ο,τι 8ελεις και να κανονισουμε να στα φερω με κάποιο τρόπο... δες απο τον καταλογο κωδικους και τέτοια αμα 8ελεις

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν πειραζει Μαρα μου σε ευχαριστω πολυ πολυ , θα βολευτω με τα αυτα που υπαρχουν και ελπιζω οτι θα μπορω να βγω μολις γεννησω καλα μεγαλη βλακεια που εχουν απαγορευσει να τα στελνουν και απο το Εξωτερικο Ελλαδα , εξυπηρετουσε τοσο πολυ ολες τις γυναικες .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ε ναι μα ειναι δυνατον πια.. λες και ολες μπορουμε να τρεχουμε στα μαγαζια σαν τις παλαβωμένες... οχου!!!!

υγ. μολις με πηρε η μανουλα μ....παρελαβε τις κουρτινες του δωματιου της κουκι χοχοοχοχοχοχχο ωραια...εχουμε κουρτίνες

dZJip3.png

κουρτινα οκ εχω...χαλακι 8α παραγγειλω απο ebay με την φατσα της πουκας. ταπετσαρια εχω, πρεπει να τοποθετησ8ει, πουφ πουκα εχω παρει και κα8εται...μου μενουν ραφακια σε κοκκινο-μαυρο, να βαλω τας κουρτίνας και να πειρμενω τα επιπλα...

ΑΦΟΥ ξελυσω το κρεβατι του ξενωνα... χμ... πισω ειμαι ακομη η ανοργανωτη...οχου δεν πειραζει δεν χαθηκε ο κοσμος......εεε μααααααααα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

τελικα αποφασισα να σταματησω τελος του μηνα απο τη δουλειά... αν δεν κατσω δωματιο και ζιπουνια δεν εχει... πρεπει να στρογγυλοκατσω και να τα τακτοποιησω όλα γιατι αν αφησω άλλους στανταρ δεν 8α μ αρεσει κάτι και 8α βαλω τις φωνές άδικα.... λοποτε 8α κατσω να κανω τις δουλειές μου...να επιτηρω βασικα :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

gkely μας εφαγε η δουλειά μάνα μου... και μειναμε πισω στα Maison decoration

εννοειτε,τι λες τωρα ,εγω δεν βρισκω χρονο τις καθημερινες να κανω τις εξετασεις μου,γιατι δεν ειμαι και φουλ στην ενεργεια.....

εχω και τον αντρα μου που το σ/κ κανει δουλειες γραφειου και γκρινιαζει

και τις καθημερινες μου λεει,ευτυχως που εχεις καλη εγκυμοσυνη και μπορεις και δουλευεις

μονο εγω ξερω ποσο δυσκολο ειναι.......

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

ασε γκελυ κωλοκατασταση και οταν εισαι και ελευθερος επαγγ αμα δεν δουλεψεις... απλα δεν βγαζεις λεφτα.. τουλαχιστον οταν εισαι μισθωτος, μια αδεια, μια αναρωτικη ενα κατι ρε παιδι μου και εισαι λίγο πιο ευελικτος...

dZJip3.png

κοιλακιαααααααααααααααααααααααααααααααααα μου καλημερα!!!!

εχω χαθει....και μου λειπετε....αλλα στο σπιτι ο χρονος μοιραζεται διαφορετικα....δεν μπορω να μπαινω ευκολα στον υπολογιστη....

μπουμπου διαβασα ειχες γενεθλια;;χρονια πολλα κουκλιτσα...

χρονια πολλα κια σε ολες μας για την γιορτη της μητερας!!!!!

ροουζζζζζζζζζζζζζζζζ εισαι ετοιμη μιλαμε.....τσουπ και βγαινει το πιδι!!!!!

και εσυ ζωζα ακολουθεις.....

σιδερωνω ρουχαλακια της μπεμπας....πηρα κια μπιμπερο και πιπιλες....μου δωσανε και καλαθουνα....γενικα ολο πλενω και σιδερωνω αυτη την περιοδο...αλλα κοριτσια επιτελους εβαλα μια ταξη.....

μαρουλι σταματα μανα μου να μπεις σε σειρα γιατι αλλιως δεν προκειται..στο λεω εκ πειρας!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

εχει δικιο η φυσαλιδα μαρα

σταματα την δουλεια να κανεις τις προετοιμασιες σου,εσυ που μπορεις

γεια σου φυσαλιδα

κοριτσια παω ν α κανω την ενεση και επιστρεφω

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...