Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

και εγω θελω σιγα σιγα να μπω σε φάση...γεννάω γιατι προς το παρόν περνάω το απολυτο τπτ... ειναι αυτο που σας ελεγα τις προαλες... ρε δνε εχω μητρικο ενστικτο/φιλτρο κατι πώς το λένε... δεν κανω γλυκουλιές και δεν αδημονω δια το 8αύμα της γεννήσεως... εννοειται οτι 8ελω το κοριτσακι μου να γεννηθει υγιέστατο και χαριέστατο αλλά δεν εχω καμια αλλη προσμονη, αγωνία, γλυκουλοσυνη κλπ κλπ...

ρε μπας και ειμαι ανικανη να νιωσω μανα τελικά?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

aaaa egο ανευ τυροπιτας το πρωι ΔΕΝ λειτουργω... ειναι συνυφασμένη με το ολο μου το είναι... ειναι ιδεολογια η τυροπιτα με το μιλκο το πρωί...

τι λεεεεεες τωρα?

τυροπιτα και μιλκο,τελειο,σλουρπ

εγω πρεπει να τα ξεχασω αυτα για τους επομενους 2 μηνες

αρχιζει και μου την δινει,λεμε

κατιν κριτσιναι εχω ,χωρις ζαχαρι υποτιθεται,ααααααααχ

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Ελα βρε Μαρα τι μου κανεις ??? ο τελειος συνδιασμος μιλκο και τυροπιτα ...το μιλκο το εκοψα γμτ τυροπιτα ομως ποιον να στειλω να μου παρει ?? delivery κανουν οι φουρνοι ???:tongue:

δεν εχεις καμια γειτονισα, καμια διπλανή? κάποιον?

dZJip3.png

Ζουζουνακι εσεις θα το βαψετε το δωματιο ??

Εγω θελω κουρτινες , ραφια , καλαθακι απλυτων προικες και τετοια να δω ποτε θα τα κανω , μαλλον θα εχω και την αποψη της μπουμπου μαζι οταν θα τα αγοραζω χιχι .

Ποιος θα σου το κραταει οταν γεννησεις ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Κατι οικοδομους που χτιζουν ακουω απ εξω λες να τους πω να μου φερουν χαχαχαχαχα .

Μαρα θα σου ρθει καλη μου μολις την παρεις στην αγκαλια σου .

και εγω θελω σιγα σιγα να μπω σε φάση...γεννάω γιατι προς το παρόν περνάω το απολυτο τπτ... ειναι αυτο που σας ελεγα τις προαλες... ρε δνε εχω μητρικο ενστικτο/φιλτρο κατι πώς το λένε... δεν κανω γλυκουλιές και δεν αδημονω δια το 8αύμα της γεννήσεως... εννοειται οτι 8ελω το κοριτσακι μου να γεννηθει υγιέστατο και χαριέστατο αλλά δεν εχω καμια αλλη προσμονη, αγωνία, γλυκουλοσυνη κλπ κλπ...

ρε μπας και ειμαι ανικανη να νιωσω μανα τελικά?

εγω δεν το λεω γιαυτο,για τις γλυκουλιες

αλλα βαρεθηκα,τους πονους,την δυσκολια στον υπνο,στο μπανιο,την στερηση στο φαγητο,το οτι θα χαρω ολες μου τις διακοπες,τετοια

τωρα θα μου πεις οτι ετσι και γεννησω τωρα θα εχω ενα σωρο θεματα για δεν εχω μπει ακομη στον ογδοο,και ειναι βλακεια

αλλα εντεξει να μην σας πω τον πονο μου,κλαψ σνιφ

εμενα παντως μου φαινεται οτι μια χαρα μανα θα γινεις,χωρις "στρασοπαγιετες"

τελικα για το doppler θα παω μονη μου

ο αντρας μου δεν μπορει την ωρα που μου εκλεισαν το ραντεβου

ΓΚΕΛΥ

Φιλεναδιτσες μου, ποτε δεν σταματησα να διαβαζω με αγωνια το τοπικ για να βλεπω οτι ολες εισαστε καλα.Τωρα που μπηκατε στην τελικη ευθεια θελω να σας ευχηθω μεσα απο την καρδια μου ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΟΕΟΕΟΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΧΑΖΟΥΛΕΣ ΜΟΥ. Ειναι φοβερη εμπειρια ο τοκετος , ακομη και σε μενα που ξερετε ποσο στεναχωρο ητανε και ηξερα απο την αρχη τι θα συμβει, σας λεω οτι ειναι απιστευτη εμπειρια....Φιλακια σε ολες σας και μην μασατε ....αντε τωρα περιμενω να μαθω τα νεα απο την πρωτη που μαλλον θα ειναι η rose !! Α ρε κοριτσια ποτε περασε ο καιρος!!! Εγω εχω ξαναρχισει προσπαθειες και που ξερετε μπορει και να ειμαι ηδη ξανα...

Σας φιλω ολες πολύ πολυ και στελνω ιδιαιτερους χαιρετισμους στην παλιοσειρα (Νεφελη Ζωζα rose vanilitsa evi fairy κλπ) αλλα και στις δασκαλες μας Smouts και Δημητρα( τα εμαθα τα νεα της :) ) Κοριτσια μου ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Μαρα ααα δεν στα πα πηρα τηλεφωνο στα mothercare και τους ειπα να κανω παραγελια και μου ειπαν οταν εισαι Αθηνα δεν στα φερνουν μονο επαρχια στελνουν .Αντιπερισπασμος απο παντου :shock:

Διαφημίσεις

Φιφακο μου , σε σκεφτομαστε να το ξερεις , σε ευχαριστουμε για τις ευχες και ευχομαι να ακουσουμε συντομα νεα σου ευχαριστα .Να εισαι καλα και ολες μας οι ευχες μαζι σου .Φιλακια

Ζουζουνακι εσεις θα το βαψετε το δωματιο ??

Εγω θελω κουρτινες , ραφια , καλαθακι απλυτων προικες και τετοια να δω ποτε θα τα κανω , μαλλον θα εχω και την αποψη της μπουμπου μαζι οταν θα τα αγοραζω χιχι .

Ποιος θα σου το κραταει οταν γεννησεις ?

ναι θα το βαψουμε γιατι ,τωρα ειναι βεραμαν και δεν ταιριαζει με το consept που εχω στο μυαλο μου

παντως εχει δικιο η μαρα

πηγαινε χαλαρα σε ενα mothercare και παρτα ολα,σε 2 ωρες τα εχεις παρει ολα

μωρε υπερβαλλουμε λιγο με τις αγορες

και μετα μπορεις να αγορασεις αρκετα πραγματα

και το δωματιο μπορεις να φτιαξεις μετα που θα εισαι και πιο fit

εξαλλου στην αρχη ,το μπεμπακι θα ειναι στο δωματιο σας...

τωρα για το babysitting,επειδη εγω γενναω ιουλιο,

ιουλιο και αυγουστο δεν θα δουλεψω οποτε δεν υπαρχει θεμα

μετα θα πηγαινω επικουρικα στο γραφειο,το οποιο ειναι κατω απο το σπιτι και σκεφτομαι για αυτες τις 2-3 ωρες να τον παιρνω μαζι μου τον μπεμπη,αρα δεν θα χρειαστω γυναικα για βοηθεια

εξαλλου το γραφειο ειναι δικο μας,δεν καπνιζει κανενας...και βλεπουμε

αληθεια φερη δεν σηκωνεσαι καθολου?

ΓΚΕΛΥ

Τις ταπετσαριες τις εχω βαλει και το εχω βαψει , επισης εχω παρει και τα επιπλα αλλα οχι τα μπιριμπικια και τα στολιδια , καροτσι δεν εχω , τι σκεφτεσαι εσυ να παρεις?

Πω πω μαλλον την αρπαξα το ενα ρουθουνι βουλωσε

φιφακιιιιιιιι φιλακιαααα γλυκια μου παντα σε σκεφτομαστε με το καλο να εχεισ μια τελεια εγκυμοσυνη και συντομα ενα γερο μωρακι..θα περιμενω να μαθω νεα σου...ευχαριστα..συντομα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

kai gia ta ραφια στειλε τον αντρα στα ικεα να παει να παρει και να ησυχασετε... ελεος πια δλδ εχουμε πα8εοι παροξυσμο για ενα καλα8ακι απλυτων λολ

Ο αντρας μου δεν παει ουτε για αστειο στα ΙΚΕΑ ουτε να περναει απ εξω δεν θελει .

Ειμαι λιγο τελειομανης τι να κανω τα θελω ολα στην ωρα τους αλλα δεν μου βγηκε .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...