Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

έχουμε το ίδιο ακριβως προβλημα

οι πλάτες μου είναι μικρες σε σχέση με το νούμερο σουτιεν που φοράω

αλλά απο τον 4 μήνα πήρα ένα σουτιεν απο τα λητω όχι θηλασμου, για έγκυες

και είναι τέλειο

μαλακό και μεγαλώνει μαζι με το στηθος

είναι η σύνθεση του έτσι να πέρνει το σχήμα του στήθους

χωρίς μπαλένα γιατι απαγορεύεται

βέβαι δεν έχει την ανώρθωση που έχουν τα αλλα κλασικά σουτιεν αλλά με νοιάζει να μην πέσει το στηθος μου όχι να φάινεται τούρμπο

πανε ρίξε μια μιατια στα λητώ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΒΑσικά εγώ θέλω να πάρω μια τελεια κουνια

Μπουμπού-σκιερ, αποφασισα να σε ξαναπαιξω τελικα χιχι.

Αν θελεις ΤΕΛΕΙΑ κουνια, κατα την ταπεινή μου άποψη γραψε στο google και πηγαινε στις εικονες LEANDER BED. Εγω είχα ξετρελαθει, και αν και την χρυσοπλήρωσα δεν υπηρχε περιπτωση να μην την παρω.

Εμενα κοριτσια καμπυλη ζαχαρου παντως δεν με εβαλε να κανω

4Rnfp3.png

Καλά εμένα εχει πάει F!!!!

Πήγα παντού και λητώ και mothercare kai prenatal...

Δυστυχως δεν εκανε τίποτα στο στηθος αλλα και στην πλατη μου...

Εχω παρει δυο απο μαγαζι με εσωρουχα αλλα επειδη σε αυτα τα νουμερα πλεον βγαζουν μονο κατι μαρκες τυπου chantelle κτλ τα πληρωσα σχεδον 100 ευρω το ενα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καταλαβαίνω

ακόμα μεγαλώνει το στήθος σου ?

εμένα σταμάτησε εδω και καιρό τώρα με το γάλα δεν ξέρω

τι θα κάνω και εγώ με την καμπύλη ζαχάρου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Μπουμπού-σκιερ, αποφασισα να σε ξαναπαιξω τελικα χιχι.

Αν θελεις ΤΕΛΕΙΑ κουνια, κατα την ταπεινή μου άποψη γραψε στο google και πηγαινε στις εικονες LEANDER BED. Εγω είχα ξετρελαθει, και αν και την χρυσοπλήρωσα δεν υπηρχε περιπτωση να μην την παρω.

Εμενα κοριτσια καμπυλη ζαχαρου παντως δεν με εβαλε να κανω

Σμουτσακι σκιερούνι καλησπέρες...

Την ειδα από κοντα στο τρίκυκλο και αυτη και την stokke...ειναι πραγματι τελεια...αλλα ειμαστε ακομα στο ψαξιμο κλασικα

καλα Σμουτσακι αν εμενα ακομα στο πατρικο θα ειμασταν γειτονακια!

Διαφημίσεις

Να μαι και εγώ κοριτσάκια. Mpoumpou θα σου στείλω και εγώ πμ για fc.

Και εγώ Rosebaby στην ίδια φάση με εσένα είμαι με τα κιλά, αλλά δεν με ανυσηχούνε. Η μπεμπούλα μου να είναι καλά και όλα τα άλλα θα χαθούνε. Εγώ μάλλον θα πάρω διάδρομο στο σπίτι γιατί και εγώ πήγαινα γυμναστήριο αλλά μετά με το μωρό δεν θα υπάρχει χρόνος. Mpoumpou και εγώ ανέβηκα και στο στήθος, φορούσα ήδη μεγάλο καπ και μοκρή πλάτη, τώρα μεγάλωσε πολύ και η πλάτη και καπ δύο νουμερα. Πάντως πρησμένο στήθος δεν έχω. Εσεις έχετε ακόμη?

τι στο γερακα? ελα ρε? οταν το επισκεπτεσαι να μου το λες

καλα κι εγω για επιπλα εψαχνα απο τον 5ο και την κουνια την εκλεισα στον 9ο, γιατί ειχα αποφασίσει οτι θα παρω αυτη αλλα δεν εβρισκα συρταριερα να την ταιριαξω, και τελικα πηρα μια του ικεα, κανονική οχι απο τα παιδικα, με στρογγυλεμενες γωνιες και ετσι βολευτηκα. μου κοστισε και φτηνοτεραα απο τα καταστηματα παιδικων

4Rnfp3.png

καταλαβαίνω

ακόμα μεγαλώνει το στήθος σου ?

εμένα σταμάτησε εδω και καιρό τώρα με το γάλα δεν ξέρω

τι θα κάνω και εγώ με την καμπύλη ζαχάρου

Πιστεύω σταμάτησε πλέον, ήμαρτον δηλαδή..Α:ν δεις στις φωτο μου οκ ειναι μεγαλο αλλα ηταν D...τωρα εκτροχιαστηκε...αν δεν ημουν και τόσο ψηλη (1,82) θα φαινομουν αγελάδα αλήθεια...αφου ρε κοριτσια για να βρω ενα σουτιεν δοκιμαζω απειρα, μια μερα ημουν 3 ωρες σε δοκιμαστηριο, δεν αντεχα αλλο....

αλλα ολο το αλλο σωμα ειναι αδυνατο!

κι εγω να δω τι αποτελεσμα θα χει το απογευμα η εξεταση να δουμε τι θα γινει με την καμπυλη!

καμιά φορά με πιάνει γκρίνια με το τι να φορέσω γιατι ήμουν μαθημένη να έχω πλούσια γκαρνταρόμπα

αλλά πάλι λεω μην γκρινιάζεις γιατί είσαι τόσο τυχερη που έχεις το μωρό όταν τόσες γυναίκες προσπαθούν χρόνια

και το έζησα σε αυτο το φόρουμ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ΝΕφέλη καλησπέρα, στειλε μου να σε κάνω add :)

Πρησμένο πλέον δεν είναι το στήθος μου αλλα ειναι τεραστιο μιλάμε η κοπελίτσα την τελευταια φορά στο καταστημα επαθε σοκ μου λεει δεν γινεται τοσο αδυνατο σωμα και τετοιο στηθος, αληθινο ειναι?χαχαχαχαχ!

Σμουτσακι, οχι Παιανία, αλλα ειναι δίπλα... Εχω μεγαλωσει κει πριν 3 χρονια εφυγα!

γενικως κοιταζω καιρό έπιπλα αλλα δεν λέω να καταλήξω...Αναποφασιστη!

Διαφημίσεις

Και εγώ στο D ήμουνα με 70 πλάτη, είχα ήδη πρόβλημα.

Τώρα πήγα και εγώ στο F με 80 πλάτη!

Εγώ πήρα από hondos, triumpth και ένα της wonderbra. Δεν βρήκα κάτι άλλο. Της wonderbra δεν είναι για πολλές ώρες βέβαια.

με τα σουτιέν και εγώ είμαι κάπως

με μικρες πλατες ψάχνω σουτιεν με μεγέθος και στην πλάτη

αλλά τα περισσότερα μαγαζιά δεν έχουν θαρείς και όλες οι γυναικες με μεγάλο στήθος πρέπει να έχουν και μεγάλες πλάτες

ώρες και εγώ σε δοκιμαστήρια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και εγω ειχα παρει wonderbra αλλα πλεον ξεχειλιζει απο μπροστα και ετσι αναγκαστηκα σημερα και εσκασα αλλα 100? για ενα της chantelle που μου το κραταει πολυ καλα και δεν ξεχειλιζει απο πουθενα...μεχρι ομως να το βρω δοκιμαζα κανα δυωρο!

και εγω ειχα παρει wonderbra αλλα πλεον ξεχειλιζει απο μπροστα και ετσι αναγκαστηκα σημερα και εσκασα αλλα 100? για ενα της chantelle που μου το κραταει πολυ καλα και δεν ξεχειλιζει απο πουθενα...μεχρι ομως να το βρω δοκιμαζα κανα δυωρο!

Α ωραία, θα ψάξω και εγώ το συγκεκριμένο. Mpoumpou μια μπουμπου είσαι και στην πραγματικότητα. Τι ύψος είναι αυτό!

Εσύ από καρότσι και έπιπλα, σκεύτηκες που θα κινηθείς?

αχ ρε κοριτσια τι τραβατε... Ενω εγω που ειχα μικρο στηθος, εβαλα μια πλατουλα επιμυκνσης στα σουτιεν μου, κι απο δω παν κι οι αλλοι. Μεχρι και τον 9ο, οταν χρειαζοταν φοραγα τα κανονικα μου σουτιεν. Απλα ειχα παρει κατι αλλα χωρις μπανελα, τα οποια τα φοραω και τωρα ακομα

Μπουμπου τον κ@λο σου τον εχεις βαλει καθόλου κάτω παιδί μου? Να στε καλα, και να ταξιδευετε παντα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...