Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

kalhmeraaa ξενυχτισατε ολες στο καφε και τωρα κανετε νανι?εγω 1.30 κοιμηθηκα και 7.20 ξυπνησα να ερθω με τον αντρα μου στη δουλιτσα...εφαγα και μια τυροπιτα και εχω καουρα παλι!μπουμπουκα να μας πεις για την κολπικη αν πας σημερα..εγω πεμπτη θα την κανω..απο οτι ξερω δαχτυλα βαζει.. ο ντοκτορ..αχ αχ αχ..και θα ποναμε πιστευω συν την ντροπη..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα κορίτσια!

Εγώ πήγα μικροβιολογικό σήμερα για τις τελευταίες εξετάσεις και γυρνώντας μαντέψτε τι πήρα? Κεράσια!!! Βέβαια καλά είπε η Μπουμπού η τιμή τσουχτερή. Κοιμήθηκα 3 και ξύπνησα 8, αλλά θα προσπαθήσω να μην κοιμηθώ πάλι μεσημέρι για να μπορέσω το βράδυ.

Ωχ ρε Ζωήτσα, δάχτυλο βάζει! Τι αηδία είναι αυτή θέε μου που τραβάμε.

Πάω να φάω τα κερασάκια μου.

καλημερα κοριτσια κι απο μενα

μπουμπου χρονια σου πολλα ,κοπελαρα και με το καλο να γεννησεις κι εσυ και ολες μας βεβαιως,βεβαιως.....

εγω ξεκινησα την διαιτα,γιαιτ ο γιατρος δεν θελει να παρω αλλα κιλα (εχω παρει 9),αλλα μου την δινει.....χθες εφτιαξα φρικασε που ειναι το αγαπημενο μου φαγητο και το σιχαθηκα,ανοστο μου φανηκε,μπουρδα,χωρις αλατι

σημερα πρεπει να κλεισω ραντεβου με την μαια,με τον υπερηχογραφιστη για το doppler,να παω να κανω τα anti-xa ,και να παραγγειλω τα αυτοκολλητα για το παιδικο δωματιο

αυτα,και απο δουλεια,και το πρωι και το απογευμα...και νυσταζω ρε κοριτσια

παντως εγω την πεμπτη ρωτησα τον γιατρο ποτε ανησυχω για συσπασεις και μου ειπε οτι αν αισθανθω σκληρη την κοιλια και μετα πονους περιοδου αλλα σαν κυματα ,δηλαδη αυτα καθε τεταρτο καθε δεκα λεπτα,τοτε να τον παρω τηλεφωνο

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

γκελακο μου καλημερα γλυκια μου..σε καταλαβαινω με το αλατι..εγω σε ολη την εγκυμοσυνη δεν εκοψα τιποτα και παλι δεν χορταινω..χτες λυσαξα για χαλβα καΙ ΔΕΝ ειχα νισεστε.αληθεια η συνταγη που μου εδωσες ποσο χαλβα βγαζει?ειναι σπεσιαλ???

Διαφημίσεις

bonjour bonjour... κοπλίκη εξεταση ακουω..μπλιαχ..κερασια ακουω..γιεαααααααα!

νυσταζω σας το είπα?

φαιρυ.. κρατησου μανα μου μαζι 8α παμε για ψωνια αφτερ γεννας χοχοοχοχοχοχοχοχχοοχχοοχοχοχοχοχ

μπου2 πολυχρονη ρε μαναρακι μ... σορυ που δεν στα ειπα νωριτερα αλλα ημουν σε κατασταση αφασικη μαζι με τον καναπε μου...

ωραιο το σκ ρε κοριτσια αλλά λίγο... ΠΟΛΥ λιγο

χαπακι... τωρα τι να σου πω./...καλα να περάσεις στη δουλειά? :P :p :P :p

dZJip3.png

γκελακο μου καλημερα γλυκια μου..σε καταλαβαινω με το αλατι..εγω σε ολη την εγκυμοσυνη δεν εκοψα τιποτα και παλι δεν χορταινω..χτες λυσαξα για χαλβα καΙ ΔΕΝ ειχα νισεστε.αληθεια η συνταγη που μου εδωσες ποσο χαλβα βγαζει?ειναι σπεσιαλ???

ααααααα,εχω παρεα ,εχω παρεα.....

καλημερα ζωζα,πως εισαι σημερα?

η συνταγη βγαζει ενα παχυ ταψακι 30εκατοστων

ειναι αρκετα μεγαλη δοση,εμεις με τον αντρα μου τρωγαμε για μια εβδομαδα και μετα πηγα στον γιατρο.....κλαψ σνιφ

κατα την γνωμη μου ειναι αψογο το αποτελεσμα ,μπορεις να την κανεις και με ανθος αραβοσιτου αντι για νισεστε......αρκει να μην φοβηθεις την καραμελα στην αρχη ,πρεπει να μαυρισει αρκετα,για να παρει μετα το υλικο,αυτη την γλυκοπικρη γευση της καμμενης καραμελας

εγω παντως χθες ,ενοψει διαιτας εφτιαξα το γιαουρτογλυκο που ειχα δωσει στην νεφελη ,νομιζω την συνταγη, και ετσι θα ξεγελαστω .......

ΓΚΕΛΥ

γκελακο ωραια..μολις παω σπιτι κατα τις 5 θα φαω τα ψαρακια απο το πεθεριδιον και μετα θα φωναξω την αδερφουλα μου την μικρη..να φτιαξουμε το χαλβα..αν θελω να φτιαξω λιγοτερο θα βαλω ακριβως μιση ποσοτητα απο ολα?θα γινει οκ ε?

Διαφημίσεις

καλημερα μαρα

καλημερα φερη

καλα δεν ξαναμιλαω για γλυκα ,αφου με μαλωνετε

τελικα κατεληξα σε αυτοκολλητα για το δωματιο

ποια απο εσας μου τα ειχε δειξει

απο το cosycorner την φαρμα

λεει οτι ειναι και σε προσφορα 73 ευρω ,ε δεν θα θελω και καμια 50-70 για χρωματα,βουρτες και λοιπες μπουρδες για το βαψιμο

την γκρινια ,του αντρα μου,οταν θα εχει κουραστει δεν την υπολογιζω,ουφ ουφ ουφ

εκλεισα και το ραντεβου για το doppler,18-5

αντε να δουμε και με αυτο τι θα μας πουνε

παντως κοριτσια εγω βαρεθηκα,θελω να γεννησω,βλακεια?

ΓΚΕΛΥ

Ελα βρε Μαρα τι μου κανεις ??? ο τελειος συνδιασμος μιλκο και τυροπιτα ...το μιλκο το εκοψα γμτ τυροπιτα ομως ποιον να στειλω να μου παρει ?? delivery κανουν οι φουρνοι ???:tongue:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γκελακο ωραια..μολις παω σπιτι κατα τις 5 θα φαω τα ψαρακια απο το πεθεριδιον και μετα θα φωναξω την αδερφουλα μου την μικρη..να φτιαξουμε το χαλβα..αν θελω να φτιαξω λιγοτερο θα βαλω ακριβως μιση ποσοτητα απο ολα?θα γινει οκ ε?

ναι οτ εχω κανει και με την μιση ποσοτητα,μια χαρα βγαινει

καλη επιτυχια

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...