Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χοχοχο, εμενα μου πήρε 2 κιλα ο αθοεφοβος (ξερει οτι τις τσακιζω) και για να μη χαλασουν επειδη πολλες φορες αν ειναι πολλές χαλάνε, εκανα κολπο.

Τις εκοψα μικρα κομματακια τις εβαλα σε γυαλινο μπολ και εστυψα ενα χυμο πορτοκαλι μεσα, διαφανη μενβρανη απο πανω και διατηρουνται τελεια!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μμμμ ενδιαφερον κολπο .Εμενα ο δικος μουπαει οποτε τελειωνουν .

Αυριο μπουμπου μπορει δηλαδη να σου δωσει και ημερομηνια ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

θα μου πει σιγουρα αυτη την εβδομαδα αλλα και να θελα δεν με βλεπω να βγαζω και τις 40 βδομαδες.Εσενα ποσο βδομαδων σου ειπε οτι θα γεννησεις ?

Εσυ το καροτσι το εχεις σπιτι σου ? εγω ακομα δεν αγορασα , μου λειπουν πολλα πραγματα και θα τα παρω τελικα μολις γεννησω .

θα μου πει σιγουρα αυτη την εβδομαδα αλλα και να θελα δεν με βλεπω να βγαζω και τις 40 βδομαδες.Εσενα ποσο βδομαδων σου ειπε οτι θα γεννησεις ?

Εσυ το καροτσι το εχεις σπιτι σου ? εγω ακομα δεν αγορασα , μου λειπουν πολλα πραγματα και θα τα παρω τελικα μολις γεννησω .

Εμένα μου άφησε υπονοούμενα ότι θα γεννήσω πιο νορίς χωρίς να μου πει το λόγο. Από την 38η εβδομάδα και μετά είναι πιο πιθανό από ότι κατάλαβα, αν και μου είπε γενικά να είμαι σε ετοιμότητα.

Ναι το καρότσι το έχω 1,5 μήνα και στέκεται ανοιχτό στο σαλόνι, έχω αρχίσει να το ξεσκονίζω πλέον όπως και όλο το δωμάτιο.

Αρκεί να ξέρεις στο περίπου τι θέλεις, θα έχεις χρόνο να τα πάρεις όλα, ίσως προλάβεις και εκπτώσεις.

Βρε ΝΕφελακι μου γιατι αφησε υπονοουμενα δεν καταλαβαινω...

Μηπως θελει να σε φοβησει ανευ λογου?? Μηπως αλλο ηθελε να πει??

Ξερω γω μερικες φορες οι γιατροι λενε τα δικα τους και εμεις φρικαρουμε!

Παντως ολα καλα θα ειναι και το βαρος των μπεμπουδιων σας ειναι μια χαρουλα μην αγχωνεστε!

Διαφημίσεις

Νεφελη παντως και την 37 βδομαδα να γεννησεις δεν υπαρχει προβλημα , ξερουν οι γιατροι .

Ποτε μπαινουν οι εκπτωσεις και τελικα με την κριση θα βαλουν εκπτωσεις ???

κοριτσια παω σιγα σιγα να την ξαπλαρω λιγο .Φιλακια πολλα

Μου το άφησε ως υπονοούμενο αλλά με την καλή έννοια. Το αντίθετο δεν θέλει να με ανγώθει γιατί με έβλεπε όλο αυτό το διάστημα ότι ανγχώνομαι με το παραμικρό, απλά ήθελε να με προετοιμάσει και κυρίως γιατί του έλεγα εγώ με σιγουριά ότι θα ξεπεράσω την ΠΗΤ.

Νεφελη παντως και την 37 βδομαδα να γεννησεις δεν υπαρχει προβλημα , ξερουν οι γιατροι .

Ποτε μπαινουν οι εκπτωσεις και τελικα με την κριση θα βαλουν εκπτωσεις ???

κοριτσια παω σιγα σιγα να την ξαπλαρω λιγο .Φιλακια πολλα

Φαίρη μου ήδη κάποια καταστήματα αρχίσανε προσφορές. Με την κρίση είναι που θα βάλουν, δεν τους παίρνει αλλιώς. Κανονικά αρχίζανε μέσα Ιουλίου αν θυμάμαι καλά.

Καληνύχτα, φιλάκια.

Ολα καλά θα ειναι κοριτσαρα μου, να το δεις και θα ερθουν τα πραγματα πολύ ομορφα, τα μωρακια μας ξερουν καλα τι να κανουν!!!

Παω να προσπαθησω κι εγω για υπνο, απο σημερα βλεπω λιγο πριξιμο σε χερια και λιγο σε ποδια, φυσιολογικα πραγματα ομως!

Σας φιλω όλες

Ολα καλά θα ειναι κοριτσαρα μου, να το δεις και θα ερθουν τα πραγματα πολύ ομορφα, τα μωρακια μας ξερουν καλα τι να κανουν!!!

Παω να προσπαθησω κι εγω για υπνο, απο σημερα βλεπω λιγο πριξιμο σε χερια και λιγο σε ποδια, φυσιολογικα πραγματα ομως!

Σας φιλω όλες

Φιλάκια και σε σένα Μπουμπούκα καληνύχτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...