Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ έχω την μάνα μου που κάθε τρίτη μου παίρνει από την λαική τα μικρά

και έχω σακούλες, μην νομίζεις ότι εγώ τρώω λίγα καμιά 6 κάθε βράδυ

καλό κουράγιο αύριο με την κολπική

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Αααααα, δεν μενει τίποτα σου λέω αν αρχισω δεν σταματάω με τα αγγουράκια, οπως και με τα φρουτα...

Λοιπόν εμενα μου βρηκε σημερα κερασια ο καλός μου, γενεθλιο δωρο κι αυτό...Βεβαια τιμη φωτια και λαυρα μιας και ειναι τα πρωτα που βγαινουν!

Βασικα εχω πολύ μεγαλο θεμα με την κολπικη...ΝΤΡΕΠΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Νεφελακι δεν εχει φυγει αυτος ο παλιοβηχας, τη μερα ειμαι πολύ καλυτερα, μολις ξαπλωσω...ΠΙΚΡΑ!

καλως τη φαιρυ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Αααααα, δεν μενει τίποτα σου λέω αν αρχισω δεν σταματάω με τα αγγουράκια, οπως και με τα φρουτα...

Λοιπόν εμενα μου βρηκε σημερα κερασια ο καλός μου, γενεθλιο δωρο κι αυτό...Βεβαια τιμη φωτια και λαυρα μιας και ειναι τα πρωτα που βγαινουν!

Βασικα εχω πολύ μεγαλο θεμα με την κολπικη...ΝΤΡΕΠΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Νεφελακι δεν εχει φυγει αυτος ο παλιοβηχας, τη μερα ειμαι πολύ καλυτερα, μολις ξαπλωσω...ΠΙΚΡΑ!

καλως τη φαιρυ

Να κάνω μια ερώτηση χαζή? Την κολπική πως θα μα την κάνει τώρα? Σαν υπέρηχο ή θα βάλει χέρι? (Αηδία)

Διαφημίσεις

Να κάνω μια ερώτηση χαζή? Την κολπική πως θα μα την κάνει τώρα? Σαν υπέρηχο ή θα βάλει χέρι? (Αηδία)

Καθολου χαζή ερωτηση... Δεν ρωτησα, δεν αντεχα το σοκ να ξερω, κιντερ εκπληξη θα ειναι η εξεταση αυριο!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Αχ κερασια ποσο ανυπομονω να φαω , προς το παρων τρωω φραουλες βιολογικες που μου φερνει ο αντρας μου .Τα αγουρακια τα τρωω απο την αρχη της εγκυμοσυνης βοηθουν πολυ στο στομαχι.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

βαζετε ζαχαρη ή σαντιγη? παλια εβαζα τωρα λογο εγκυμοσυνης τις τρωω σκετες αλλα και παλι ειναι πολυ γλυκες ....

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...