Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

μια απο αυτες τις μερες θελω νακατσω να κανω μια λιστα με ολα τα πραγματα που χρειαζομαι για το μωρο,απο το πιο μεγαλο μεχρι και το πιο μικρο...ετσι θα ξερω τι θελω να παρω και δεν θα ταλαιπωρηθουμε και πολυ γιατι ο αντρας μου δεν θα εχει πολυ χρονο για να τρεξουμε ...

εχω κανει και μια ερευνα αγορας για κουνια και καροτσι...

Ναι και εγώ είχα κάνει μια τέοια λίστα και με βοήθησε πολύ στον να μην ξεχάσω κάτι.

Περίμενε τις εκπτώσεις του καλοκαιριού για να αγοράσεις τα ακριβά-κουνια καρότσι κτλ, συμφέρει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι και εγώ είχα κάνει μια τέοια λίστα και με βοήθησε πολύ στον να μην ξεχάσω κάτι.

Περίμενε τις εκπτώσεις του καλοκαιριού για να αγοράσεις τα ακριβά-κουνια καρότσι κτλ, συμφέρει.

ναι τοτε θα τα παρουμε,και ελπιζω να τα πληρωσουν πεθερικα και γονεις

76IGp3.png

εμεις που κοιταξαμε μας ειπανε οτι εχουμε 2 επιλογες να κανουμε κλειστη λιστα ή ανοιχτη λιστα...στην κλειστη διαλεγω καποια πραγματα,αν δεν τα αγορασουν πρεπει μετα να παω να τα παρω...στην ανοιχτη διαλεγω πραγματα,αλλα δεν τα κρατανε και αν πουληθουν δινουν παρομοια αλλα δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τα αγορασουμε στο τελος

76IGp3.png

μια απο αυτες τις μερες θελω νακατσω να κανω μια λιστα με ολα τα πραγματα που χρειαζομαι για το μωρο,απο το πιο μεγαλο μεχρι και το πιο μικρο...ετσι θα ξερω τι θελω να παρω και δεν θα ταλαιπωρηθουμε και πολυ γιατι ο αντρας μου δεν θα εχει πολυ χρονο για να τρεξουμε ...

εχω κανει και μια ερευνα αγορας για κουνια και καροτσι...

ειχα αναρτησει μια λιστα απο μια μαμα κοριτσακι, θα τη βρεις απο τα ποστ μου, μου φανηκε χρησιμη αρκετα γιατι δεν ειχα τις πωλητριες να μου πασαρουν οτι ηθελαν!

Καλώς και την Μπουμπούκα μας την εορτάζουσα!

Πως τα πέρασες σήμερα?

καλησπερα μπουμπουκακι μου....πως περασες σημερα ζουζουνα μου???

Γεια σας κοριτσακια μου...

Περασα χαλαρα και ομορφα, πηγα για φαγητακι με τον καλο μου και ενα φιλικο ζευγαρι μεσημεροαπογευμα, γυρισαμε αργουτσικα και τωρα χαλαρωνω

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Το καλύτερο!

Εσύ Μπουμπούκα νιώθεις καμιά ενόχληση?

Νεφελακι.

Γενικά οχι πολλά πραγματα, λιγα πονακια ελαχιστα τα βραδια και τεντωματα στην κοιλια τα οποια ομως δεν τα ειχε καταγραψει ως συσπαση το μηχανημα, αρα ειναι το μωρο!

ήρθα και εγώ , τέλειωσα με τα μαλλιά μου έφαγα και αγγουράκια

έχει γίνει συνήθεια κάθε βράδυ καθαρίζω και τρώω αγγουράκια

μπουμπούκα χρόνια πολλά και από κοντά που λένε

νεφέλη μου και εμένα ο μικρός είχε πάντα 3-5 μέρες διαφορά βάση υπερήχου με την περίοδο και τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολο να τον μετρήσει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εγώ με τα αγγουράκια έχω βρει την υγειά μου δεν έχουν πολλές θερμίδες και είναι δροσερά.

μπουμπού όταν έκανες τον καρδιοτοκογράφημα κατέγραψε καμία σύσπαση ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Τι ήθελα και κοιμήθηκα το μεσημέρι, τώρα δεν θα με πιάνει ύπνος!

Αντε Ροζούλα και το μαλλί έτοιμο είναι...

Και εγώ Μπουμπού μια από τα ίδια νιώθω, κάτι τεντώματα που είναι μάλλον του μωρού

εγώ με τα αγγουράκια έχω βρει την υγειά μου δεν έχουν πολλές θερμίδες και είναι δροσερά.

μπουμπού όταν έκανες τον καρδιοτοκογράφημα κατέγραψε καμία σύσπαση ?

Τελεια ειναι τα αγγουρακια, εγω εχω τρελα απλα τρωω τοσα που τα τελειωνω σε χρονο dt και μετα πρεπει να ξαναπαω μαναβη μονο γι αυτα!χαχααααα

Κατεγραψε ελαχιστες ως μηδαμινες συσπασεις, αλλα σκεψου ημουν στην 33-34 εβδομαδα.

Αυριο εχω γιατρό για εξεταση κολπικη απο οτι μου ειπε,.. μπρρρρρ

Τι ήθελα και κοιμήθηκα το μεσημέρι, τώρα δεν θα με πιάνει ύπνος!

Αντε Ροζούλα και το μαλλί έτοιμο είναι...

Και εγώ Μπουμπού μια από τα ίδια νιώθω, κάτι τεντώματα που είναι μάλλον του μωρού

λογικα τεντωματα ειναι κοριτσακι, οι συσπασεις λενε ειναι σαν πονακια περιοδου περισσοτερο

Οσο για τον υπνο, απλα μαρτυριο...μετα μαλλον πιο πολυ θα κοιμαμαι...καθε βραδυ δε την παλευω, με πιανει και βηχας...πικρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...