Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαπάκι σε 10 μέρες μου είπε, οπότε την παραάλλη εβδομάδα.

Δεν νυστάζω καθόλου σήμερα.

εγω νυσταξα,αλλα περιμενω να σχολασει ο συζυξ,να τον δω λιγακι,βεβαια αν αργησει πολυ βλεπω να τη κανω για υπνο...

76IGp3.png

ax koritsakia μου παλι ποναει η κοιλια μου καπως σαν περιοδος,..τα βραδια με πιανει συνηθως..παω για υπνακο..αυριο εχω δουλιτσα..σας φιλω ολεεεεεες.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Με ετοιμασίες Χαπάκι άρχισες τίποτε?

εχω παρει ελαχιστα ρουχαλακια για το μωρο,πολυ λιγα,και εχουμε περασει το δωματιο με το χρωμα(ασπρο) τιποτα αλλο...αααα εχω και αποστειρωτη,μου τον εδωσε μια φιλη μου

76IGp3.png

ax koritsakia μου παλι ποναει η κοιλια μου καπως σαν περιοδος,..τα βραδια με πιανει συνηθως..παω για υπνακο..αυριο εχω δουλιτσα..σας φιλω ολεεεεεες.

καλο βραδυ κοριτσακι,αυτο το εχεις αναφερεις στο γιατρο???????

76IGp3.png

εχω παρει ελαχιστα ρουχαλακια για το μωρο,πολυ λιγα,και εχουμε περασει το δωματιο με το χρωμα(ασπρο) τιποτα αλλο...αααα εχω και αποστειρωτη,μου τον εδωσε μια φιλη μου

Μια χαρά είσαι για αρχή και σιγά σιγά θα μεζέύονται και άλλα. Για επιπλάκια και καροτσάκι κοίταξες τίποτε?

Διαφημίσεις

μια απο αυτες τις μερες θελω νακατσω να κανω μια λιστα με ολα τα πραγματα που χρειαζομαι για το μωρο,απο το πιο μεγαλο μεχρι και το πιο μικρο...ετσι θα ξερω τι θελω να παρω και δεν θα ταλαιπωρηθουμε και πολυ γιατι ο αντρας μου δεν θα εχει πολυ χρονο για να τρεξουμε ...

εχω κανει και μια ερευνα αγορας για κουνια και καροτσι...

76IGp3.png

Kαλησπέρες κοριτσάρες μου τι κανετε???

Ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας, ειστε πολύ γλυκιές ... με το καλό τα μπεμπακια μας....

Καλώς και την Μπουμπούκα μας την εορτάζουσα!

Πως τα πέρασες σήμερα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...