Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

τι εγινε ολες μαζι καναμε μπανιο?

παιδια εγω με το μπανακι ειχα ενα θεμα.ελεγα .....

ετσι και με πιασουν πονοι η σπασουν τα νερα η δεν ξερω και γω τι θα ερθει πρωτο δεν υπαρχει καμια μα καμια περιπτωση να μπω για μπανιο.ευτυχως εκανα στο νοσοκομειο αφου με κρατησε μεσα και πηγα πριν γεννησω στο δωματιο και περιμενα.

αυτο που λενε οτι πετρωνει η κοιλια αυτο ειναι η συσπαση και εγω δεν ηξερα πως ηταν γιατι δεν το ειχα νιωσει παρα μονο οταν γενναγα.δεν ειναι και τοσο ευχαριστη η αισθηση αλλα ουτε και να τρελλενεσαι.σας το λεω εγω που οπως ξαναειπα τα κανω ευκολα πανω μου απο τον φοβο μου.

rose οπως τα λες ειναι δεν φανταζεσαι πως νιωθεις εκεινη την ωρα που γεννας μπορει να ποναμε αλλα φερνουμε στον κοσμο εναν ανθρωπο.

παιδια τις πρωτες μερες ημουν σαν μαγεμενη.κοιταζα το μωρο και δεν το πιστευα οτι το εκανα εγω.σαν να ημουν αλλου.πολυ περιεργα.ασε που απο την τσιτα εκανα τεσσερις μερες να κοιμηθω.καθε φορα που εκλειναν τα ματια μου απο την κουραση κατι θα γινοταν.ήθα εκλαιγε το μωρο,η καποια νοσοκομα θα εμπαινε στο δωματιο.μεχρι και ενα μπαλονι εσκασε μονο του προκειμενου να μην ησυχασω λεπτο.αχ!ευτυχως που ημουν και μονη μου στο δωματιο και καθομουν μεχρι το πρωι και εκοβα βολτες και εβλεπα τηλεοραση

4ywWp2.png

θα γεννησεις καλη μου...δεν μπορει να μεινει εκει για παντα...πολλες φορες τα πρωτα παιδακια αργουν να γεννηθουν....κι εμενα η μαμα μου ελεγε σε μενα οτι ειχε μπει και στο 10ο και δεν εβγαινα..αλλα κοριτσακι μου πιστευω πολυ συντομα θα γεννησεις και θα κρατας το αγγελουδι σου αγκαλιτσα

76IGp3.png

ειρήνη μου εγώ φοβάμαι αυτά τα πρώτα λεπτά μέχρι να ακούσω το κλάμα του και να μου πουν ότι είναι όλα καλά. τίποτα άλλο δεν με φοβίζει.

χάπι μου εγώ την Τρίτη κλείνω τον 9 τον γεμίζω δηλαδή οπότε όποια μέρα μετά την Τρίτη θα είναι απο τον 10 μήνα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

xapaki μου δεν παρεξηγηθηκα ρε χαζουλα!φοβαμαι πολυ την γεννα που πλησιαζει..δεν ξερω ποσο θα πονεσω κι αν θα πανε ολα καλα..αχ εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτο με τις συσπασεις..μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι το πετρωμα της κοιλιας κι αν γινεται καθε 5 λεπτα σημαινει γενναω..δεν θα καταλαβω τιποτα μου φαινεται..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα!

Αχ κοριτσάκια μου και εγώ τις ίδιες ανησυχίες έχω!

Ροζούλα άντε με το καλό κορίτσι μου! Ολες εσένα σκευτόμαστε τώρα. Ο μπεμπούλίνος σου θα είναι ο πρώτος της παρεούλας μας που θα έρθει στον κόσμο.

ειρήνη μου εγώ φοβάμαι αυτά τα πρώτα λεπτά μέχρι να ακούσω το κλάμα του και να μου πουν ότι είναι όλα καλά. τίποτα άλλο δεν με φοβίζει.

χάπι μου εγώ την Τρίτη κλείνω τον 9 τον γεμίζω δηλαδή οπότε όποια μέρα μετά την Τρίτη θα είναι απο τον 10 μήνα.

πιστευω οτι μεχρι την τριτη θα εχεις γεννησει σιγουρα,αφου ηδη εχουν αρχισει συσπασουλες ...

xapaki μου δεν παρεξηγηθηκα ρε χαζουλα!φοβαμαι πολυ την γεννα που πλησιαζει..δεν ξερω ποσο θα πονεσω κι αν θα πανε ολα καλα..αχ εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτο με τις συσπασεις..μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι το πετρωμα της κοιλιας κι αν γινεται καθε 5 λεπτα σημαινει γενναω..δεν θα καταλαβω τιποτα μου φαινεται..

αχ κοριτσακι μου μη φοβασαι....πρωτα απ'ολα πρεπει να σκεφτεσαι θετικα ,και οτι θα πανε καλα,οσο για τον πονο ειναι κατι που θα νοιωσεις και μολις γεννηθει το ζουζουνι σου σε δευτερολεπτα θα εχεις ξεχασει σιγουρα...

οταν θα φτασει η στιγμη θα τα καταλαβεις ολα θα σε οδηγησει το ενστικτο...δεν χρειαζεται μικρουλα μου να φοβασαι......

76IGp3.png

rose εγω απο το αγχος μου δεν το ακουγα να κλαιει γιατι νιαουριζαι δεν εκλαιγε και του λεω του γιατρου τρομαγμενη δεν κλαιει?και μου λεει καλα δεν το ακους?μου το εβαλαν πανω μου και εγω επειδη με εραβε κοιταζα αλλου και δεν το καταλαβα και μολις μου ειπα οι κοπελες να σου ζησει και γυρισα νατις ευχαριστησω το ειδα μπροστα μου να με κοιταει.σαν την χαζη δεν ηξερα τι να πω και ελεγα μια ωρα ευχαριστω στο γιατρουλη μου.

ζωζα και εγω δεν τις ειχα καταλαβει αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειχα κανει συσπασεις.κοριτσια δεν ειναι τιποτα τελικα.αυτο το κοινοτυπο που λενε ο πονος ξεχνιεται απευθειας ειναι αληθεια.

4ywWp2.png

νεφέλη μου μην είσαι σίγουρη καμιά φορά δεν ξέρεις, από την στιγμή που μπαίνει κάποια στον μήνα της πάντα είναι πιθανό να γεννήσει οπότε όλες είστε στο μήνα σας εκτός απο την χάπι νομίζω. εγώ τον έφαγα τον μήνα μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...