Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι δεν με εξέτασε ακόμα , ίσως γιατί της έλεγα ότι δεν έχω πόνο. Τώρα αύριο πολύ το φοβάμαι. Γιατί μου είχε πει ότι θα με εξετάσει με τα πρώτα πονάκια.

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιους πόνους είχα αλλά που να ήξερα ότι είναι συσπάσεις, σιγά τον πόνο δηλαδή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ζώζα μου μην φοβάσαι αυτό που νιώθεις είναι το μωρό δεν είναι σύσπαση

εγώ αυτό που κατάλαβα σύσπαση είναι ο πόνος χαμηλά εκεί που τον νιώθουμε όταν περιμένουμε περίοδο. Στην δική μου περίπτωση δεν ήταν και και τόσο φοβερός , έχω νιώσει πολύ πιο έντονους γενικά από την περίοδο μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ζώζα μου μην φοβάσαι αυτό που νιώθεις είναι το μωρό δεν είναι σύσπαση

εγώ αυτό που κατάλαβα σύσπαση είναι ο πόνος χαμηλά εκεί που τον νιώθουμε όταν περιμένουμε περίοδο. Στην δική μου περίπτωση δεν ήταν και και τόσο φοβερός , έχω νιώσει πολύ πιο έντονους γενικά από την περίοδο μου.

ναι οι συσπασεις ειναι σαν πονους περιοδου...εγω που εχω θεμα σε ολη την εγκυμοσυνη σχεδον με συσπασεις μοιαζουν πολυ με ελαφρια πονακια περιοδου,ειδικα μεχρι τον 3ο ειχα καθε μερα

76IGp3.png

χάπι μου εγώ δεν ήξερα ότι είναι συσπάσεις, ίσως γιατί με το μυαλό μου νόμιζα ότι πονάνε περισσότερο.

κοιτα νομιζω οτι αν σε πιασουν κανονικα και πιο συχνα θα ειναι λιγο πιο εντονοι οι πονοι...αν κανω λαθος ας με διορθωσετε...

76IGp3.png

κοριτσακια οι συσπασεις δεν ειναι ακριβως πονος.εγω ενιωθα μια πιεση στην κοιλια μου και γινοταν πολυ σκληρη σε καποια σημεια.αυτο κραταει για λιγα δευτερολεπτα.ο πονος που ενιωθαα εγω ηταν ελαχιστος για να μην πω και ανυπαρκτος.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ειρηνη μου 1ον ξεχασα να σε καλοσορισω...

2ο εγω δεν εχω γεννησει ακομα οποτε δεν εχω εμπειρια,αλλα οσο διαστημα ειχα συσπασεις ηταν σαν ελαφρυς πονος περιοδου χαμηλα...

αυτο με την πιεση,το εχω νοιωσει μια -δυο φορες αλλα δεν ηξερα οτι ηταν συσπαση της μητρας....τωρα τελευταια μολις ζοριστω το νοιωθω ,σαν πιεση...σαν βαρος στη κοιλια πολυ χαμηλα

76IGp3.png

έλα εγώ είμαι εδώ έκανα μπάνιο και ξύρισμα για καλό και για κακό. τα μαλλιά μου σκέφτομαι πως θα στεγνώσω , βαριέμαι θανάσιμα.

ειρήνη αυτή την πίεσε που λες την νιώθω και εγώ, αρκετά συχνά και γιαυτό είπα ότι ο πόνος είναι σχεδόν ασήμαντος. τώρα πιστεύω ότι όσο θα πλησιάζει η ώρα θα γίνονται και πιο έντονη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγώ αν τα αφήσω να στεγνώσουν μόνα τους δεν θα βλέπομαι άσε που σε 2 μέρες θα θέλουν πάλι λούσιμο. οπότε θα ζοριστώ λίγο τώρα αλλά θα κρατήσουν τουλάχιστον 5 μέρες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...