Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

νομιζω οτι τωρα ειμαι πιο δυνατη.σκεφτομαι οτι αυτο το μικρουλη με εχει αναγκη και πρεπει να το προστατευω,δεν γινεται αλλιως.απο τους πονους καμια γυναικα δεν επαθε τιποτα.εγω δεν εκανα ουτε επισκληριδιο.στα δημοσια δεν πολυκανουν.παντως τον αντεξα και οπως βλεπεις ειμαι καλα και νομιζω και εσυ μετα απο αυτο θα γινεις πιο δυνατη.θα πρεπει να φροντιζεις το μωρο σου και ενστικτοδως θα το κανεις πολυ καλα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το δικο μου εμεινε στο νοσοκομειο 11 μερες.αρχικα μου ειπαν εχει πεσει το ζαχαρο του (εφταιγε γιατι δεν το αφηνα πολυ ωρα να θηλασει και εμενε νυστικο)μετα μου ειπα εχει ικτερο και δεν επεφτε του εκαναν ενα καρο εξετασεις και ευτυχως δεν ηταν τιποτα απλα δεν του εκανα εξ αρχης σωστη θεραπεια με τις λαμπες.εκεινες τις μερες ημουν σαν ερηπιο και ετρεχα καθε 3 ωρες στο νοσοκομειο να το θηλασω και εκλαιγα καθε που εφευγα και αυτο εμενε πισω.δεν εκατσα καθολου σπιτι ουτε μια μερα απο την μερα που βγηκα απο το νοσοκομειο και ισως και αυτος ηταν ο λογος που δεν επεσα πολυ ψυχολογικα.δεν πηγα για καφε αλλα πηγαινα στο νοσοκομειο και για ψωνια.τωρα ολα ειναι μια χαρα δοξα τω θεο.

και εγω το ελεγα αυτο με την κουνια αλλα τελικα η κουραση δεν μου το επετρεπε.επεφτα ξερη.....

το πρωι βεβαια πεταγομουν αλλα παει και αυτο

4ywWp2.png

ειρηνακι μουτελικα ο θεος μας δινει τοση δυναμη παντα να τα αντιμετωπιζουμε ολα ..οση δεν φανταζομαστε..εγω μετραω τις μερες να παρω αγκαλια την μπεμπα μου..αλλα ο φοβος δεν με αφηνει να χαρω και να ηρεμησω μακαρι να πανε ολα καλα για μενα και ολες τις μελλουσες μανουλες

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια

ειρήνη καλώς ήρθες στην παρέα μας, να ξέρεις οτι μας δίνεις κουράγιο όπως κάθε κοπέλα που έχει γεννήσει. Σε εμάς όλα είναι πρωτόγνωρα και κάνουμε χαζές σκέψεις.

Εγώ έχω πρηστεί τόσο πολύ που αισθάνομαι ότι θα σκάσω. Πόδια και χέρια μπαλόνια. Τι θα κάνω , θα γεννήσω κάποια στιγμή ?

Σε λίγο πάμε για καρδιοτοκογράφο ξανά και λέω τι καλά να μου πουν μένεις για γέννα. Αλλά δεν αισθάνομαι καθόλου πόνο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Rose πως πας?

Μάλλον τα χνάρια σου θα ακολουθήσω... η γιατρός μου μου ειπε την παρασκευή ότι θα πάω μέχρι τέρμα. Τελικά πιο δύσκολη πρέπει να είναι η αναμονή από τη γέννα μου φαίνεται. Μακάρι να σε κρατήσουν να γεννήσεις... να πάρεις το αγγελούδι σου αγκαλία και να ξεκινήσουν τα πιο μεγάλα άγχη τότε :confused:

Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

rose δεν υπαρχουν χαζες σκεψεις.μπορω να ερθω στην θεση σου γιατι και εγω ετσι ημουν.

εγω γεννησα 39 και 4 μερες.ποσα kg ειναι το μωρακι σου rose?εμενα μου το εβγαζε ο υπερηχος 3100 και τελικα βγηκε 2720

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα!

Καλά αποτελέσματα Ροζ στον καρδιοτοκογράφο.

Ειρήνη σε ευχαριστουμε για την συμπαράσταση.

Ζωήτσα λίγο ακόμη έμεινε.

Και εγώ έχω μια ανησυχία για τα gr. Μου είπε ότι θα γεννήσω και πιο νορίς και έχω αγχωθεί τό πόσο πιο νορίς θα είναι αυτό. Μακάρι η μπεμπούλα μου να γεννηθεί κοντά στα 2800, τούμπες θα κάνω.

Εμείς πιαστήκαμε με δουλειές του σπιτιού σήμερα και είμαι πτώμα. Πρέπει να γίνουνε και αυτές ρε γαμώτο.

Mπουμπουκι πολυχρονη και ευτυχισμενη κοριτσι μου και το μωρακι σου να ερθει καλος στην αγκαλια σου.

Εριαντον καλως ηρθες στην παρεα μας .

Πολυ ζεστη εχει σημερα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

κι εγω ολη μερα δουλειες κανω..σκουπισμα σφουγγαρισμα πλυντηρια ..και μολις εκανα μπανακι και αραξα..αυριο εχω παλι δουλεια..ρε κοριτσια εμενα τα βραδυα που ξαπλωνω με πονανε ολα..η κοιλια χαμηλα η μεση η λεκανη τα ποδια .ο λ α..δεν μπορω να σηκωθω να παω τουαλετα..εσεις τα εχετε αυτα?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

κορίτσια μου ήρθα , το αρνητικό είναι το οτι δεν με κράτησαν , το θετικό είναι ότι καταγράφηκαν 2 συσπάσεις στα τελευταία 30 λεπτά. Μίλησα με την γιατρό μου και είπε οτι αν γίνουν πιο έντονες οι σπάσουν τα νερά να ξεκινήσω για κλινική. Λέτε ?

Τι να πω θα δούμε.

Ειρήνη μου το μωρό στις μετρήσεις την τελευταία φορά που πήγα πριν 4 μέρες ήταν 3336

τώρα θα πάω ξανά αύριο το απόγευμα και θα δούμε πόσο πήγε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...