Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γεια σου Ζωήτσα και σε σένα. Μόλις βάφτικα και περιμένω να περάσει λίγο η ώρα για να ντυθώ. Γύρω στις 10 θα έρθει να με πάρει ο άντρας μου.

Ρε κορίτσια μακάρι να μας πάνε όλα καλά και με τον θηλασμό για όσες θέλουμε να θηλάσουμε. Θέλω τόσο πολύ και άρχισα να διαβάζω διάφορα προβληματάκια που προκύπτουν στην αρχή. Δεν έχω με τι να ασχοληθώ και εγώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσουδες μου...τι μου κανετε???

σμουτς μια χαρα τα λες...ετσι νοιωθω κι εγω οτι ειναι η καλυτερη εμπειρια για μια γυναικα...

νεφελακι μην αγχωνεσαι...

μαρα μαλλον σε πιεζει το μωρακι και γι'αυτο πονας...

φαιρυ μου τι κανεις???κι εσυ αγχωνεσαι????

Happiness αχ τι αγχος εχω τραβηξει σ αυτη την εγκυμοσυνη δεν λεγεται και υπηρχαν και σοβαροι λογοι , απλα δεν το εξωτερικευω πολυ .Εσυ τι κανεις εχθες πως περασες ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

να μαι και εγώ πάλι

σήμερα πήγαμε για φαγητό και μόλις ήρθαμε

νεφέλη μου σε ευχαριστώ και εύχομαι σε όλες μας τα καλύεερα το καλοκαίρι αυτό να είναι το καλύτερο της ζωής μας.

σε αναμονή όπως πάντα εγώ , αισθάνομαι ότι στέκομαι στο ένα πόδι σαν το πελαργό τι να πω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσαρες τι κανετε???οοοοοοοοοοοοχι δεν γεννησα, απλα ελειπα σχεδον ολη μερα...Το κινητο μου αγνοουνταν πιστευα οτι το εχασα ή μου το βουτηξαν τελικα βρεθηκε.... μεσα στη ντουλαπα του μπεμπε μετα από όλη μερα.... Το ειχα και χωρις ηχο κλασικα νομος του Μερφυ...

Μαρουλιδιον σου εχω στειλει σμς!!!

Λετε για την γεννα ε? Εμενα μου εδωσε πολυ κουραγιο η μαια, γαμω τα παιδια λεμε!!

Αλλα εγω φοβαμαι μην γινει καμια στραβη με το βηχα που δε σταματα παρα το σιροπι...

Σας γλυκοφιλωωωωωωωωω

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Κοριτσάρες σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας! Χρόνια πολλά σε όλες μας! Με το καλό να σφίξουμε τα μωρούλια μας στην αγκαλιά μας! Αντε και σε μερικά χρονάκια με το καλό να μας αγκαλιάσουν τα παιδάκια μας και να μας κάνουν δώρο ζωγραφίες με τις δημιουργίες τους για τη γιορτή μας...Και φυσικά να μην ξεχνάμε και τις δικές μας μανούλες! Να τις χαιρόμαστε!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ.

ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ Μ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ .ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΛΥΠΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ .ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΟ .

ΣΗΜΕΡΑ ,ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΜΩΣ ,ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ .ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ,ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ SMOUTSAKI ,ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ LEANDER .ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ,ΑΛΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ .ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ,ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ . .

Κοριτσουδια μου γλυκα, ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ. Εγω την περναω αρρωστη αλλα τι να κανουμε.

Γεια σου μερλινακι, καλωσορησες. Πωω, εχουμε γινει γνωστοι με αυτο το κρεβατι πια. χαχα.

Κοιτα κι εμενα τα ιδια μου λεγανε. Εμενα τωρα η μικρη ειναι 9,5 μηνων και ενω στριφογυρναει, χωραει μια χαρα. Αλλωστε μην ξεχνας πως βολευονται στον χωρο που εχουνε. Και οτι παρα πολλες κουνιες ειναι 60*1,20. Δεν ειναι ολες 70*1,50. Μια χαρα ειναι, ωραιοτατη, πανακριβη, αλλα εγω γουσταρω τρελλα που την πηρα. Οσοι τη βλεπουν εχουν παθει πλακα. και γινεται και σουπερ κρεβατακι μετα.

4Rnfp3.png

Xρόνια πολλά σε όλες μας... στις μανούλες μας... στις γιαγιούλες μας... αντε και στις πεθερές μας (μανούλες είναι κι αυτές ;)) .

Φευγώ για φαγητάκι έξω. Θα σας διαβάσω το απόγευμα...

Α και Μπουμπούκα να τα χιλιάσεις!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!!!και εν οψη μανουλες!!!!!

ειδα το τοπικ που εγραφε αγχος και ηρθα.

για οσους με ξερουν προσωπικα, το οτι γεννησα και μαλιστα φυσιολογικα τους φαινεται απιστευτο.εγω που λετε φοβαμαι και να χ....ω και σας μιλαω παρα πολυ σοβαρα.φοβαμαι πολυυυυυ μην παθω κατι.ο γιατρος μου ελεγε"συνειδητοποιεις οτι σε λιγες μερες γεννας?πως θα γεννησεις?"ημουν σιγουρη οτι μετα απο μενα ο γιατρος μου μαλλον θα αλλαζε ειδικοτητα.σας πληροφορω οτι γεννησα μεσα σε 3 ωρες φυσιολογικα επειδη δεν αντεχα να ειμαι μονη μου μεσα στο δωματιακι.με 3 εξωθησεις μονο.σκεφτομουν τον καλο μου που ηταν απ'εξω και με περιμενε και δεν ηθελα να τον απογοητευσω και εκεινη την στιγμη.αλλωστε εχει βαρεθει να με ακουει να λεω οτι δεν ειμαι καλα και φοβαμαι(κρισεις πανικου).

οσο εβλεπα τις μανουλες ιανουαριου,που μιλαγαμε να γενναει η μια πισω απο την αλλη ελεγα ρε πουστη μου γιατι εγω να το σκεφτομαι και να με πιανει πανικος?καθε μερα γεννανε τοσες γυναικες στον πλανητη (χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες του κοσμου).

οκ!!! πονεσα λιγο παραπανω και παραλιγο να μπω για καισαρικη γιατι επαθα ρηξη ομφαλιδας( ειχε αποκοληθει ο λωρος απο το μωρουλι μου,ευτυχως κρατιωταν απο ινες και με το που βγηκε το μωρουλι μου αποκοληθηκε εντελως.ηταν το μονο που πηγε να στραβωσει αλλα και αυτο δεν ηταν κατι τραγικο γιατι απλα θα καναμε καισαρικη.

εκεινη η στιγμη που ειδα το μικρακι μου ηταν θεικη!!!

κοριτσαρες κουραγιο θελει μονο και η δυναμη ειναι μεσα μας!!!καλη λευτερια σε ολες σας

4ywWp2.png

eriantion!kopela moy να ηξερες ποσο θαρρος μου δινεις..κι εγω μια απο τα ιδια φοβος πολυς για τα παντα..ιδιως αρρωστοφοβια για μενα και τους δικους μου ανθρωπους και κρισεις πανικου..οσο πλησιαζουν οι μερες ειμαι χαλιααα..εκεινη την ωρα πως ηταν η ψυχολογια σου?δεν φοβοσουν..?αχ πες μου..την εμπειρια σου απο τη γεννα..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ειρηνη με λενε......

βασικα με αυτα που γραφεις νομιζω οτι διαβαζω για μενα.ετσι ακριβως ειμαι και εγω!!!φανταζομαι οτι ο καιρος θα περασε και για σενα απιστευτα γρηγορα....

με το που εμαθα για την εγκυμοσυνη μου με επιασε πανικος για το πως θα γεννησω αφου φοβαμαι απιστευτα.πηγαινα και διαβαζα ολα τα θεματακια παλια και καινουργια απο κοριτσακια που ελεγαν οτι φοβουνται.κοιταγα τα τικερακια και ελεγα να και αυτη που φοβοταν γεννησε και η μια και η αλλη και ολες.ειχα 2 διαστολη αλλα ο γιατρος δεν με αφησε να περιμενω γιατι την προηγουμενη μερα ετσι ξαφνικα εκαν πιεση 16 με 10.δεν εκανε να περιμενουμε αλλα δεν ενιωθα ασχημα απο αυτο.πηγαμε κατα τις 15 στο δωματιο των ωδινων και 16.30 μου εβαλε πονους .σε 3 ωρες το πιτσινι ηταν μαζι μας.σε πληροφορω οτι εκεινες τις ωρες ουτε ταχυκαρδια με επιασε ουτε τιποτα δεν με πανικοβαλλαι.βασικα ηταν και οι πονοι που δεν με αφηναν να σκεφτω και πολλα.θα δεις οτι ολα θα σου πανε τελεια.η φοβια θα σε κανει να συνεργαζεσαθ πιο καλα με τον γιατρουλη σου και θα εχεις το δωρακι σας γρηγορα στην αγκαλια σου

4ywWp2.png

αχ ειρηνακι μου μακαρι..εγω στην αρχη ειχα πολλες φοβιες με τις εξετασεις..εβαζα συνεχεια τα χειροτερα με το μυαλο μου..αν θα ειναι καλα το μωρο και τετοια..τωρα σκεφτομαι την γεννα..αν αντεχετε ο πονος και αν θα παθω κρισεις πανικου στο μαιευτηριο..τωρα με το μωρακι πως ειναι η ψυχολογια σου?περισσοτερο αγχος η ξεχνιεσαι?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...