Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Ηρθα και εγώ. Ξανακοιμήθηκα και εγώ, γιατί χθες έπεσα αργά για ύπνο. Εχουμε αποσυντονιστεί όλες τελικά.

Αχ ρε Smoutsaki και εγώ άρχισα να φοβάμαι την γέννα. Αν και συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να πάμε αισιόδοξες.

Εγώ είπα του γιατρού ότι δεν ξέρω αν θέλω να κάνω επισκληρήδιο με την μία. Θέλω να δω πως είναι οι πόνοι αρχικά, αλλά αυτός μου είπε καλύτερα να κάνεις και δεν μου άρεσε και πολύ η απάντηση του.

Εντωμεταξύ μας έχει αναστατώσει όλους με αυτό που μου είπε ότι μάλλον θα γεννήσω νωρίτερα. Τι μπορεί να βλέπει ρε γαμώτο. Το αμνιακό και ο πλακούντας που τον ρώτησα μου είπε ότι είναι μια χαρά.

νεφελη νομιζω οτι επειδη εισαι γενικα στρεσαρισμενη ο γιατροσ 8εωρει οτι αν πονεσεισ λιγοτερο 8α εισαι πιο συνεργασιμη στισ εξωθησεις.. και εμενα ο δικος μου σχεδον επιμενει για ντοπα επειδη ειμαι ψιλο υστερικια και control freak...οποτε προτιμα να με ηρεμησει λιγο να με καλμαρει, να ποναω λιγοτερο προκειμενου να ειμαι πιο συνεργασιμη στο ποτε σπρωχνω κλπ κλπ

8ελουν και οι γιατροι την βοηθεια μασ απ οτι εχω καταλαβει

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τιποτα δεν νομιζω να βλεπει ασχημο ρε νεφελακι ηρεμησε!μηπως εχει κατεβει αρκετα η μπεμπουλα σου?τι ειπε ο γιατρος θα γεννησεις μονη σου νωριτερα η με προκληση?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ξερεις τι νεφελακι, μπορει να βλεπει την εξελιξη της κυησης, δεν σημαινει απαραιτητα οτι βλεπει κατι κακο. εχουν εμπειρια αυτοι. μην αγχωνεσαι, τωρα οποτε και να γεννησεις εισαι σουπερ.

για την επισκληρηδιο εμενα μου ειπε οτι την κανει μονο σε αυτες που του σπανε τα νευρα κι εγω λεει δεν του φαινομουν για τετοια. οι περισσοτεροι γιατροι ειναι πια υπερ της επισκληρηδιου γιατι δεν βρισκουν το λογο να πονανε οι γυναικες εφοσον μπορουν να μην πονανε. ο δικος μου ηταν σκληροπυρηνικος. και το σωστο αυτο ειναι μεταξυ μας. γιατι οι γυναικες δεν ταλαιπωρουνται, οποτε φτανουν στις εξωθησεις πιο ξεκουραστες και πιο συνεργασιμες. νομιζω αυτο ειναι ολο. αλλα ειναι δικαιωμα σου να επιλεξεις τι θες να κανεις. δεν μπορει κανενας να στο επιβαλει.

τωρα ρε μαρα μου τι να σου πω. κανας νευροπονος μπορει να ειναι

4Rnfp3.png

Ναι Μάρα μου έχεις δίκιο μάλλον γι αυτό το είπε.

Και εμένα όταν σπάσουν τα νερά (αν σπάσουν δηλαδή), αυτό που θέλω να προλάβω είναι το ξύρισμα οπωσδήποτε. Προσπαθώ από δω και πέρα να μην τις αφήνω να μεγαλώνουνε πάρα πολύ για να μην μου πάρουνε και χρόνο μες στον πανικό μου.

Εγώ κορίτσια αν και πρηξίματα ακόμη δεν έχω ακόμη, αν και ο γιατρός με ρωτάει συνέχεια για τους αστραγάλους μου, θα καταλήξω να πάρω μόνο σαγιονάρες μαζί μου. Πιστεύω θα συμβεί αυτό που λέει η Smouts.

Σμουτς καθολου δεν μας φοβισες ισα ισα μας κατατοπισες , οσο περναει ο καιρος συμβιβαζομαι στην ιδεα της γεννας ασε που εχει αρχισει να μην χωραει το μωρο ,λαχανιαζω και αν ειμαι ξαπλωμενη καποιες φορες.

Μαρα αυτο το καψιμο το εχω απο τον 5ο μηνα , πιεζει το μωρο σ εκεινο το σημειο και ποναει ειναι κατι σαν κραμπα .

Την σουντοκρεμ εχω και εγω ,βασικα την ειχα για μενα να υπαρχει στο ντουλαπι και δεν αγοραζω τωρα αλλη , ειναι πολυ καλη παντως.

Απο σαμπουαν ,κρεμα , αφρολουτρο τι μαρκα πηρατε για το μωρο ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

εννοειται πως μας θελουν ψυχραιμες οι γιατροι την ωρα των εξωθησεων. τη δουλεια κοριτσια δεν την κανει ο γιατρος, εμεις την κανουμε. εγω θυμαμαι οταν μπηκαμε στο χειρουργειο μου λεει η μαια. γιωτα τωρα ειναι θεμα δικο σου. αν σπρωχνεις καλα θα τελειωσουμε γρηγορα, οσο δεν σπρωχνεις καλα, αργουμε και θα ταλαιπωρεισαι περισσοτερο.

Ε την πρωτη δεν εσπρωχνα καλα, τη δευτερη λιγο καλυτερα, την τριτη μου ριξανε κι ενα πατημα στην κοιλια και βγηκε το μωροοοοοο...

φανταστειτε εμενα το μονο πραγμα που εκανε ο γιατρος ηταν να πιασει το παιδι οταν βγηκε, να βγαλει πλακουντες και λοιπα και να με ραψει.

αχ τι ωραια, τα περιγραφω, τα θυμαμαι και συγκινουμαι. για μενα η γεννα ηταν οτι ωραιοτερο μου εχει συμβει στη ζωη μου. φοβερη εμπειρια. και φυσικα οι πονοι ξεχνουνται στο μισο δευτερολεπτο με το που βγει το παιδι ετσι. αυτο που λενε ειναι η αληθεια.

4Rnfp3.png

τιποτα δεν νομιζω να βλεπει ασχημο ρε νεφελακι ηρεμησε!μηπως εχει κατεβει αρκετα η μπεμπουλα σου?τι ειπε ο γιατρος θα γεννησεις μονη σου νωριτερα η με προκληση?

Ζώσα δεν μου είπε λεπτομέρειες για να μην με ανγχώσει από ότι κατάλαβα. Στην αρχή δεν μου είπε τίποτε, εγώ απλώς πίστευα ότι θα ξεπεράσω την ΠΗΤ και τότε μου είπε με τίποτε. Οτι αν την φθάσω δεν υπάρχει λόγος να μένει το παιδί μέσα στην κοιλιά. Ναι μπορεί και να έχει κατέβει αρκετά, γιατί δεν μου φάνηκε και ανγχωμένος, τουλάχιστον δεν το έδειχνε. Από την άλλη χάρηκα για να τελειώνω όσο πιο νορίς γίνεται. Βλέπω και την Ρόουζ που έφτασε στα όρια της.

sory gia thn diakoph alla parallhla mageireyvo...(χειροκροτηστε παρακαλω γιαιτ μαγειρευω κα8ε τριμηνο περιπου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

αποφασισα το βραδυ να βγω γιεα!! παιζει μο9υσικη ενασ φιλος σε ενα μπαρακι στο κολων΄πακι και 8α κοιμηθω καλα καλα νωρις το απογευμα για να ειμαι ξεκουραστη χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχχοοχ!

λοιπον παω να ετοιμασω φαγητα και τα σεα και 8α σασ δω μετα.

ααα ναι φαιρυ μου..weleda της πηρα....λενε οτι ειναι τα καλυτερα...ειδωμεν

dZJip3.png

Γεια και πάλι, αλλά μάλλον είμαι μόνη.

Ρε κορίτσια τι ζέστη είναι αυτή! Πρέπει να μαζέψουμε και τα χαλιά εμείς.

Βαριέμαι αφόρητα! Το βράδυ ευτηχώς έχουμε να πάμε σε μια εκδήλωση.

Πότε θα γεννήσω???

Διαφημίσεις

βαριεμαι κι εγωωωω!σπιτι θα την βγαλουμε αποψε ξεκουραση!αντε μαρα και νεφελακο καλα να περασετεεεεεε!κανω δουλιτσες να περασει η ωρα..φιλακια σε ολες τα λεμε

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

γεια σας κοριτσουδες μου...τι μου κανετε???

σμουτς μια χαρα τα λες...ετσι νοιωθω κι εγω οτι ειναι η καλυτερη εμπειρια για μια γυναικα...

νεφελακι μην αγχωνεσαι...

μαρα μαλλον σε πιεζει το μωρακι και γι'αυτο πονας...

φαιρυ μου τι κανεις???κι εσυ αγχωνεσαι????

76IGp3.png

κορίτσια μου γεια σας

εγώ εδώ και πάλι χωρίς κανένα νεότερο, αύριο πάμε για καρδιοτοκογράφο ξανά και την Δευτέρα έχω ραντεβού με την γιατρό. Άντε να δούμε. Σμουτς η περιγραφή σου είναι κάθε άλλο από αγχωτική εγώ την περιμένω αυτή την στιγμή πως και πως. Αυτό που με κουράζει όσο το σκέφτομαι είναι οι ώρες μέχρι την διαστολή στο 10.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...