Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραια ,αφου γεννησες και ευκολα καλυτερα που δεν εκανες.

Πως ειναι το προγραμμα σου τωρα που ξεκινησες δουλεια? κουραζεσαι ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

oyffff Ηρ8α καλημερα κορες πως ειστε σημερα...αυπ0νες βλεπω ε?? κι εγω.... επεα στη 01....σηκωθηκα 03...ξανα επεσα στισ 05...ηκωθηκα στισ 7 και ειδα τιβι...μετα επεσα στισ 9 και ξυπνησα 11...τωρα αν αυτο ειναι υπνος...εγω ειμαι η τζενιφερ λοπεζ....

οι παροιμιωδεις αντοχες μου νομιζω οτι με εγκαταλειπουν σιγά σιγά

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ε ναι κουραζομαι, και νομιζω οτι η αρρωστια γι αυτο με εχει ταλαιπωρησει τοσο πολυ, γιατι ξεκινησα πεμπτη βραδυ και παρασκευη πηγα δουλεια, σαββατοκυριακο ολο με το παιδι, δεν εχω ξεκουραστει καθολου. στα ορθια την εβγαλα. Και σιγουρα πρεπει να ξανασυνηθισω τους ρυθμους της δουλειας. 11 μηνες καθισα

αλλα ναι ευτυχως πηγε καλα η γεννα και οντως δεν την χρειαστηκα.

4Rnfp3.png

σμουτς....μακαρι να εχω την γεννα σου κοριτσι μου....μακαρι δλδ....τι να πω...χτεσ αναρωτιομουν τι 8α γινει οταν μου σπασουν τα νερα.... ειναι αλη8εια οτι ολο το ζορι ειναι μεχρι να γινει η διαστολη 10 και πως μετα ειναι απλα θεμα..εξωθησεων?

dZJip3.png

Λες να γεννησε η μπουμπου ? ααα τωρα πρεπει ολες να δηλωνουμε παρον εδω περα να ξερουμε ποια γεννησε και ποια οχι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εμενα την επομενη πεμπτη ο ντοκτορ θα με εξετασει απο κατω να δουμε τι παιζει..ελπιζω να εχει κατεβει η μπεμπα και να γεννησω φυσιολογικα..αντε να δουμε..μπηκαμε ολες στη τελικη ευθεια!σημερα ο αντρας μου παρηγκειλε ενα κιβωτιο πανες απο εναν προμηθευτη μας ...να τα εχουμε σπιτι και τιμη δυνατη!λολ!τα λιμπερο θα της βαζω λενε ειναι τα καλυτερα για συγκαμα..ααα για συγκαμα ποια κρεμα εχετε παρει?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

egv εχω 2 sudocream και 8α δουμε αν 8α της κανει..ξερω κ γω? κα8ε παιδι ειναι διαφορετικο και το δερματακι του διαφορετικο...πλακα πλακα το καλυτερο δωρο ειναι οι πανες παιδια μου

dZJip3.png

ναι μαρουλακι μου, οι πονοι ειναι μεχρι να φτασει η διαστολη στο 10. Γι αυτο σου λενε πηγαινε στο μαιευτηριο οσο πιο αργα μπορεις, γιατι στο σπιτι σου εισαι ανετη, παιρνεις οτι σταση σε βολευει, ξεχνιεσαι ρε παιδι μου, ενω στο μαιευτηριο εισαι μονιμως ξαπλωμενη και ειναι λιγο κουραστικο ολο αυτο.

Οι πονοι ειναι ανεκτοι, ειδικα αν ποναγες στην περιοδο, η συχνοτητα των πονων ειναι αυτο που κουραζει αν μεχρι να φτασει η διαστολη στο 10 κρατησει πολλες ωρες.

Σ εμενα που διηρκεσε 2 ωρες ολο κι ολο (απο διαστολη 2 που μπηκα μαιευτηριο μεχρι να παει διαστολή 10) τι να καταλαβω, μεχρι να πονεσω, το ξεχασα. Ειχα και τη μαια που με συντονιζε και μου επαιρνε το μυαλο απο τους πονους.

Στις εξωθησεις θελει συγκεντρωση και συνεργασια με το γιατρο. Κι εκει πονας, αν σκεφτεις οτι την ωρα της συσπασης πρεπει να σπρωξεις, οχι οποτε να ναι. Συν οτι πρεπει να καταλαβεις πως πρεπει να σπρωχνεις γιατι οι περισσοτερες (μεσα κι εγω) σφιγγομαστε αντι να σπρωχνουμε.

Το σωστο σπρωξιμο ειναι να σαν να προσπαθεις να κανεις κακα σου. Εκει ειναι θεμα τυχης, αν κατεβαινει καλα το μωρο, αν σπρωχνεις καλα, μπορει να σου πατησουν και λιγο την κοιλια αν χρειαστει. Εκει μπορει να κανεις απο 3 σπρωξιματα (οπως εγω) εως και 1 ωρα σπρωξιματα.

Γι αυτο σας λεω να ειστε χαλαρες και με καλη διαθεση, γιατι πρεπει να χαλαρωσει και το σωμα για να συνεργαστει και η καλη διαθεση φερνει και ψυχραιμια ωστε να μπορεις να ακους το γιατρο σου που σου λεει στις εξωθησεις τι να κανεις. ποτε να σπρωχνεις ποτε να σταματας

Ελπιζω να μην σας φοβισα.

4Rnfp3.png

κοριτσια πανες και κρεμες στις δοκιμες θα τις δειτε. εγω αγορασα λιμπερο εξ αρχης και στην εβδομαδα τις αλλαξα γιατι ηταν μονιμως κατακοκκινη. μετα πηρα παμπερς και καποιος μου συστησε τις πανες απο το λιντλ. ε τελικα εδω και 8 μηνες χρησιμοποιω αυτες χωρις κανενα απολυτως θεμα. ασε που μια φορα που αγορασα παμπερς γιατι δεν προλαβα να παω σε λιντλ η μικρη ηταν κατακοκκινη. και απο τιμη η μιση των παμπερς. πολυ ευχαριστημενη.

και γενικοτερα προσπαθηστε να μην βαζετε κρεμες χωρις λογο στα παιδια. δεν υπαρχει λογος να συνιθιζουν ετσι γιατι μετα γινεται πολυ ευαισθητο το δερμα. εγω μονο αν χρειαστει τοτε βαζω bepanthol για συγκαμα και αν τυχει και συγκαει πολυ μονο τοτε βαζω σουντοκριμ. Επισης καμια φορα βαζω και απλη μπεπανθολ, αυτη που χρησιμοποιουμε κι εμεις απλα για δροσισμα

4Rnfp3.png

Ηρθα και εγώ. Ξανακοιμήθηκα και εγώ, γιατί χθες έπεσα αργά για ύπνο. Εχουμε αποσυντονιστεί όλες τελικά.

Αχ ρε Smoutsaki και εγώ άρχισα να φοβάμαι την γέννα. Αν και συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να πάμε αισιόδοξες.

Εγώ είπα του γιατρού ότι δεν ξέρω αν θέλω να κάνω επισκληρήδιο με την μία. Θέλω να δω πως είναι οι πόνοι αρχικά, αλλά αυτός μου είπε καλύτερα να κάνεις και δεν μου άρεσε και πολύ η απάντηση του.

Εντωμεταξύ μας έχει αναστατώσει όλους με αυτό που μου είπε ότι μάλλον θα γεννήσω νωρίτερα. Τι μπορεί να βλέπει ρε γαμώτο. Το αμνιακό και ο πλακούντας που τον ρώτησα μου είπε ότι είναι μια χαρά.

ναι μαρουλακι μου, οι πονοι ειναι μεχρι να φτασει η διαστολη στο 10. Γι αυτο σου λενε πηγαινε στο μαιευτηριο οσο πιο αργα μπορεις, γιατι στο σπιτι σου εισαι ανετη, παιρνεις οτι σταση σε βολευει, ξεχνιεσαι ρε παιδι μου, ενω στο μαιευτηριο εισαι μονιμως ξαπλωμενη και ειναι λιγο κουραστικο ολο αυτο.

Οι πονοι ειναι ανεκτοι, ειδικα αν ποναγες στην περιοδο, η συχνοτητα των πονων ειναι αυτο που κουραζει αν μεχρι να φτασει η διαστολη στο 10 κρατησει πολλες ωρες.

Σ εμενα που διηρκεσε 2 ωρες ολο κι ολο (απο διαστολη 2 που μπηκα μαιευτηριο μεχρι να παει διαστολή 10) τι να καταλαβω, μεχρι να πονεσω, το ξεχασα. Ειχα και τη μαια που με συντονιζε και μου επαιρνε το μυαλο απο τους πονους.

Στις εξωθησεις θελει συγκεντρωση και συνεργασια με το γιατρο. Κι εκει πονας, αν σκεφτεις οτι την ωρα της συσπασης πρεπει να σπρωξεις, οχι οποτε να ναι. Συν οτι πρεπει να καταλαβεις πως πρεπει να σπρωχνεις γιατι οι περισσοτερες (μεσα κι εγω) σφιγγομαστε αντι να σπρωχνουμε.

Το σωστο σπρωξιμο ειναι να σαν να προσπαθεις να κανεις κακα σου. Εκει ειναι θεμα τυχης, αν κατεβαινει καλα το μωρο, αν σπρωχνεις καλα, μπορει να σου πατησουν και λιγο την κοιλια αν χρειαστει. Εκει μπορει να κανεις απο 3 σπρωξιματα (οπως εγω) εως και 1 ωρα σπρωξιματα.

Γι αυτο σας λεω να ειστε χαλαρες και με καλη διαθεση, γιατι πρεπει να χαλαρωσει και το σωμα για να συνεργαστει και η καλη διαθεση φερνει και ψυχραιμια ωστε να μπορεις να ακους το γιατρο σου που σου λεει στις εξωθησεις τι να κανεις. ποτε να σπρωχνεις ποτε να σταματας

Ελπιζω να μην σας φοβισα.

νονονονονονον! ι σα ισα που ησουν εξαιρετικα κατατοπιστικη και ψυχραιμη κακακκακακακακακακακα ! εγω εχω βαλει στοιχημα με τον εαυτο μου να ΜΗΝ πανικοβληθω οταν σπασουν τα νερα... να κανω το ντουζάκι μου κυριλε και σιγα σιγα να παω στο εξωτικο ιασω...

ασχετο αλλα ποναω κατω απο το αριστερο στηθος σαν να εχω χτυπησει...σαν να με καιει κιολασ ελαχιστα...τιν τουτο παλι??

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...